Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Borawski |
Witam serdecznie użytkowników Poszukuje kontaktu z Romanem Borawskim. Moja mama kiedyś przyjaźniła się z jego mamą. I bardzo chciałaby odnowić kontakty z nią. W żadnej książce telefonicznej nie możemy jej odnaleźć. A Romek jak zauważyłam, w Łomży jest znany :) Romek, jeżeli to czytasz, to bardzo proszę o jakieś namiary na PW. Moja mamuśka chce się wybrać w odwiedziny do Twojej mamy :) Mam nadzieję, że ma się dobrze. Pozdrawiam serdecznie łomżyniaków iwcia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Borawski |
to jest 4lomza.pl - tu nie ma PW.
|
|
zadzwon do DŚT BONAR ul woj polskiego -bo tam pracuje Alicja
|
|
Hej! Wpisz w Google Roman Borawski Łomża i coś tam znajdziesz pewnie dla siebie.Tym bardziej,że jest znany.A tak na marginesie to wiem,że w czasach powojennych dużo ludzi z Łomży i okolic wyjechało do Świdnicy za "lepszym chlebem" Też mam tam rodzinkę i wybieram się tam w przyszłym roku więc może przypadkiem gdzieś na ulicy się miniemy. Pozdrawiam serdecznie Świdniczan!!!
|
|
Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedzi :) Maria Alicja.... zadzwonię :) wk.... wpisałam i tu trafiłam :) Czekam na spotkanie na ulicy :) Pozdrawiam :)
|
|
boski roman ?
|
|
Podaj gg to ci podam numer na kom do niego. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
gdzie jest Boski Romano !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |