Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester w Kozikach |
Witam, Wybiera się może ktoś na sylwestra do Kozik, jest on reklamowany na 4lomza. Był tam ktoś wcześniej? jakieś opinie, sugestie? z góry dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester w Kozikach |
polecam, super
|
|
Wiocha, i tyle. człowiek lasu
|
|
sylwester w KOZIKACH hahahah gdzie to jest ?wstyd, ale bania hahah
|
|
Do bani, większość pije i rzyga
|
|
super
|
|
Przaśna zabawa bedzie!
|
|
Do adi :) Byłeś widziałeś, powiedz coś więcej :) Czy jesteś organizatorem że chwalisz :) nawet jeśli to mam nadzieje że osoba organizująca to postara się aby było ok :) Dużo się jak coś to nie straci bo 200 zl para, ale za to koziki, organizator jako osoba straci wiarygodność i będzie na językach ludzi :) niekoniecznie dobrze o nim mówiących :) to tyle :) a jest to z tego co się orientuje 7km za Łomżą :)
|
|
Ja na ten temat powiem tylko tyle; że byłem w tamtym roku na sylwestrze w kozikach i bawiłem się znakomicie do jedzenia nie mam żadnych zarzutów, atmosfera była świetna, wystrój sali nie odbiega za bardzo od standardów jakie świadczą nam okoliczne sale bankietowe. Także polecam wszystkim, że za takie pieniądze można naprawde spędzić milo sylwester.Nie jestem organizatorem ale kojarzę organizatorów.
|
|
A JAK Z OGRZEWANIEM :) ? BO TUTAJ MYŚLĘ ŻE MOŻE BYĆ PROBLEM :) A tak poza tym to dzięki za info :)
|
|
co do ogrzewania to bylem bardzo zaskoczony, ponieważ szedłem z myślą, ze nie będzie za ciepło, ale mieli dobre ogrzewanie i z tego co pamiętam nikt się nie skarżył, pozdr:)
|
|
To rozumiem że dziewczyna w sukience na ramiączka nie zmarznie :) Wierze na słowo :) pozdrawiam :)
|
|
Do ona884>> zależy jak Cię Twój partner będzie ogrzewał ale napewno nie będziesz miała na co narzekać. W Kozikach od pamiętnych czasów imprezy są fajne i wszystko jest Ok:) pozdrawiam i udanej imprezy Sylwestrowej życzę;)
|
|
MIXER43 DZIĘKI ZA INFO :) DO OGRZEWANIA TO JA LICZĘ ŻE BĘDZIE PIEC ITD A CHLOPAK DO TAŃCZENIA HEHE :) POZDRAWIAM.
|
|
Nie no tam jest całkiem fajnieee. Stacja przy boku. można nawet pociągiem skiknąć. Jak ktoś się dobrze postara to i sztachetą można dostać w uśmiech i to nie wiadomo z której strony.
|
|
Odgrzewając temat, Czy ktoś wie czy w tym roku będzie organizowany sylwester w kozikach? w tamtym roku było naprawdę fajnie i jedzenie b. dobre :) Ja...
|
|
Podobno tą stodołę już rozebrali.
|
|
A jest w Kozikach jakieś miejsce na to ?
|
|
Tak jest. Remiza :) w tamtym roku chłopak zorganizował fajną imprezę na poziomie i przy dobrym jedzeniu, ale w tym roku pewnie już nie robi, a szkoda. Ja...
|
|
Sylwester w Kozikach. Mocne. Lubię to ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
A co za kapela będzie tam przygrywać ?
|
|
A kiedy ten Sylwester będzie?
|
|
W drugi dzień świąt wielkanocnych tz: lany poniedziałek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |