Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Happy Birthday !!! |
Najlepsze życzenia urodzinowe dla naszej (od dziś 33 letniej) koleżanki z Forum - Ryskago 100 lat 100 lat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Happy Birthday !!! |
Wszystkiego NAAAAAAJlepszego .....
|
|
Vlad, czy żona Ci nie mówiła, że nie należy publicznie mówić o wieku kobiet? Dobrze, że Ryśka nie jest taka zasadnicza i Ci wybaczy:D Ja bym pewnie nie darowała, ale na szczęście mojego wieku nie znasz (chyba?). Rysiu - publicznie też dołaczam sie do wszelkich życzeń - reszta osobiscie. Allinka
|
|
Allinko Gosia sama podała swój wiek w jednym z postów, w innym z kolei poście podała dzień swoich urodzin :)
|
|
To też mówię, że nie jest zasadnicza. A zresztą kobiety to istoty lubiące kokietować: czasem mówią coś, aby ktoś inny mógł zaprzeczyć. Przykład: ale jestem stara, wszystko mnie boli, mam celulit, zmarchy jak kanion kolorado i ogromą nadwagę - a wszystko po to bys mógł zaprzeczyć. Chyba, że życie, lub zdrowie Ci nie miłe to możesz potwiedzić i często powtarzać. Powodzenia!!! Allinka
|
|
Odpowiedź prawidłowa: wyglądasz lepiej niz niejedna 20 - śliczne nózki, żadnych zmarszczek, a celulit? chyba tylko w wyobraźni. A nadwaga? Jeśli masz to nieźle ją ukrywasz - taki tekst ostatnio bardzo mi się spodobał. Allinka
|
|
;)) kobiety urodziny obchodz do max 35 lat - potem sa tylko kolejne imieniny klaniam sie nisko, do nozek padam ;))))))))
|
|
Happy Birthday Ryskago, jeśli Vlad nie dał plamy... :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Dołączam sie do życzeń, wszystkiego najlepszego :)))
|
|
Moje kochane Robaczki! Z serca Wam dziękuję...:) Nie wstydzę się swojego wieku. Wszystko zależy od stopnia zakonserwowania...:D. Można mieć lat 16 i nie mieć energii do życia.. 33 to szczęśliwa liczba, a dzień wczorajszy? Po prostu bajka! Kazdemu z Was życzę takiego dnia...:) Ale Vladislav, setki to ja chyba nie dożyję, bo życie ostatnio serwuje mi tyle wrażeń, że moje serducho chyba klapnie niebawem...A może się tylko zahartuje i tykać bedzie jeszcze dłuuuugo?? :) Pozdrawiam Małgoś M.
|
|
wszytstkiego naj,naj,naj...najlepszego
|
|
Małgoś, już życzyłem ale robię to ponownie - więc wszystkiego naj... a zresztą wiesz sama. :) Ave
|
|
Małgoś, już życzyłem ale robię to ponownie - więc wszystkiego naj... a zresztą wiesz sama. :) Ave
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |