sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Happy Birthday !!!

Najlepsze życzenia urodzinowe dla naszej (od dziś 33 letniej) koleżanki z Forum - Ryskago

100 lat 100 lat :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Happy Birthday !!!

Wszystkiego NAAAAAAJlepszego .....

Vlad, czy żona Ci nie mówiła, że nie należy publicznie mówić o wieku kobiet?
Dobrze, że Ryśka nie jest taka zasadnicza i Ci wybaczy:D Ja bym pewnie nie darowała, ale na szczęście mojego wieku nie znasz (chyba?).
Rysiu - publicznie też dołaczam sie do wszelkich życzeń - reszta osobiscie.

Allinka

Allinko Gosia sama podała swój wiek w jednym z postów, w innym z kolei poście podała dzień swoich urodzin :)

To też mówię, że nie jest zasadnicza. A zresztą kobiety to istoty lubiące kokietować: czasem mówią coś, aby ktoś inny mógł zaprzeczyć. Przykład: ale jestem stara, wszystko mnie boli, mam celulit, zmarchy jak kanion kolorado i ogromą nadwagę - a wszystko po to bys mógł zaprzeczyć. Chyba, że życie, lub zdrowie Ci nie miłe to możesz potwiedzić i często powtarzać. Powodzenia!!!

Allinka

Odpowiedź prawidłowa: wyglądasz lepiej niz niejedna 20 - śliczne nózki, żadnych zmarszczek, a celulit? chyba tylko w wyobraźni. A nadwaga? Jeśli masz to nieźle ją ukrywasz - taki tekst ostatnio bardzo mi się spodobał.

Allinka

;)) kobiety urodziny obchodz do max 35 lat - potem sa tylko kolejne imieniny

klaniam sie nisko, do nozek padam ;))))))))

Happy Birthday Ryskago, jeśli Vlad nie dał plamy... :)

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Dołączam sie do życzeń, wszystkiego najlepszego :)))

Moje kochane Robaczki!

Z serca Wam dziękuję...:)
Nie wstydzę się swojego wieku. Wszystko zależy od stopnia zakonserwowania...:D. Można mieć lat 16 i nie mieć energii do życia.. 33 to szczęśliwa liczba, a dzień wczorajszy? Po prostu bajka! Kazdemu z Was życzę takiego dnia...:)

Ale Vladislav, setki to ja chyba nie dożyję, bo życie ostatnio serwuje mi tyle wrażeń, że moje serducho chyba klapnie niebawem...A może się tylko zahartuje i tykać bedzie jeszcze dłuuuugo?? :)

Pozdrawiam
Małgoś M.

wszytstkiego naj,naj,naj...najlepszego

Małgoś, już życzyłem ale robię to ponownie - więc wszystkiego naj... a zresztą wiesz sama. :)

Ave

Małgoś, już życzyłem ale robię to ponownie - więc wszystkiego naj... a zresztą wiesz sama. :)

Ave

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org