Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja nowy sytem łączności |
Pięknie ...teraz wprowadzają w końcu albo neisety szczelny system wymiany głosowej. Rozmowy staną się kodowane :-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja nowy sytem łączności |
.. ale o co chodzi - KONKRETNIE ? ... że nie będziesz mógł podsłuchiwać ??? ... to chyba dobrze ? co ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
to dekoderów nie ma.
|
|
To nie jest żaden problem.Swoją drogą,często można wyłapać przydatne informacje.
|
|
To chyba dobrze, bo puki co każdy może sobie słuchać policji wydając na sprzęt kilkadziesiąt zł. Na allegro można wejść i w opisach aukcji można znaleźć "skaner - policja, straż, pogotowie".
|
|
Przestańcie...sądząc po tym, jak parę razy byłem obsłużony przez tą instytucję, to im ledwo na wypłaty starczy, a Wy myślicie, że im systemy łączności zmienią:)
|
|
a jak sobie posłuchać tadek ?
|
|
tak zmienia system lacznosci na system znakow dymnych albo tam-tamy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
w wawie maja zmieniony i itak mozna sluchac przechodza na nowy sysem motoroli wiec skanerki pujda do lamusa:D: Przyjdzie czas ...
|
|
prezes bełkot napisałeś. Skoro można słuchać jak piszesz, to dlaczego skanerki do lamusa? Przeczysz sam sobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |