Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Barman/Pokaz Barmański na wesele? |
Od dziś kolorowy drink z parasolką nie musi kojarzyć Ci się tylko z egzotyczną wycieczką i opalaniem nad brzegiem basenu. Wielobarwne koktajle wchodzą przebojem do sal weselnych. Dodatkową atrakcją WeddingBaru staje się również Pokaz Barmański coraz częściej zamawiany przez organizatorów uroczystości. Z chęcią podzielę się z wami wiedzą oraz doświadczeniem przy zamawianiu tego typu atrakcji weselnej oraz podzielę się informacją na temat branży zdobytą podczas wieloletniej pracy za barem. Krzysiek Mięsiak Centrum Usług Barmańskich - BarCocktail Zapraszam do dyskusji na forum...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Barman/Pokaz Barmański na wesele? |
Hmm brzmi ciekawie.. Przyblizysz??
|
|
Witam:) Co do pokazu barmańskiego? efektowne,dynamiczne,zaaranżowane muzycznie SHOW, trwa to około 15 minut. Jest na co popatrzeć, najlepsza pora to zaraz przed otrzęnsinami. Obsługa barmańska? Barmani serwują cocktaile od początku do końca trwania uroczystości, polecam szczególnie obsługę barmańską. Jest się czego napić, z pewnością aranżacja baru oraz wykwintne koktaile dodają kolo rytmu danej uroczystości. WeddngBar cieszy się coraz większą popularnością w Polsce, ci którzy się zdecydowali nigdy nie żałowali. ( trzeba też trafić na dobrą i solidną firmę barmańską). Na rynku jest sporo firm więc jest w czym przebierać:) Pozdrawiam W razie pytań jestem do dyspozycji...
|
|
Jaka cena??
|
|
Co do ceny? mogę ci sporządzić indywidualną ofertę. Potrzebuję jednak znać szczegóły takie jak? 1) ilość gości 2) data i miejsce uroczystości 3) sam pokaz barmański? obsługa z pokazem? pokaz + po 1 drinku dla każdego z gości.
|
|
Zapraszam do zapoznania się z klasyką:)) TOM CRUISE http://www.youtube.com/watch?v=5YbjzztYbUo
|
|
a rozbierasz sie na konic czy nie
|
|
To zależy od ilosci drinków chiba.
|
|
Na tym filmiku jest dwóch barmanów to którego oferujesz?
|
|
hm nie lubiie jak ktoś ignoruje moje zapytania. tak nie działa profesjonalista. z moderatorem sie nie zadziera.
|
|
michalina- idź powąchaj pałę sąsiadowi. Te twoje wypowiedzi już się znudziły każdemu. Wybieram się jutro do siedziby 4lomza porozmawiać o takich jak ty. br1
|
|
hamskie teksty koleszko ! niski poziom ! mam cie na oku! jak strace przez ciebie funkcje moderatora to bendziesz miał problem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |