niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomóżcie wybrać przedszkole dla dziecka.

Witam, mam córeczke którą chce posłać do przedszkola do trzylatków. Wybór jest między 14 a 15 przedszkolem i kompletnie nie wiem w którym z nich są nauczyciele którzy mają dobre podejście w pierwszych trudnych dnia dziecka w przedszkolu. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomóżcie wybrać przedszkole dla dziecka.

hej ciezko mi Ci cokolwiek doradzic , bo inni chwala 15 a inni 14 .Moj maly chodzi do 14 ,ale musze przyznac nie jestem z tego przedszkola zadowolona ale nie mialam wyjscia , bo ciezko wtedy bylo sie gdziekolwiek dostac .

Jak juz mialabym Ci cos poradzic to na krzywym kole do siostr zapisz duzo moich znajomych tam prowadzi swoje pociechy i sa naprawde zadowoleni ,ale to zalezy czy by Ci pasowala taka odleglosc.
Pozdrawiam i powodzenia zycze ☺

Hej ja rowniez polecam przedszkole u siostr, mila atmosfera, duzo dodatkowych zajec i widac, ze te dzieciaki naprawde duzo umieja.

Hej ja rowniez mam ten sam problem. Co sadzicie o przedszkolu nr 9 na ul.Prusa ? Dzieki za odpowiedzi

Tylko przedszkole nr 5 najlepsze Panie

Ja również polecam przedszkole nr 5.

tylko 10 na ks. anny super

mam dziecko w 14 i niestety nie jestem zadowolona.

przedszkole nr 5

Zanim wybierze się przedszkole, warto je dobrze poznać pod kątem potrzeb własnego dziecka :) Tutaj kilka dobrych porad dla młodych rodziców jakie przedszkole wybrać :)

lepiej niech siedzi w domku przy rodzicach :)

Duzo moich znajomych rodzicow juz maja swoje pociechy w 14 i sa zadowoleni, bo dzieci maja rozne zajecia, logopedyczne, plastyczne, rytmiczne, angielski, itp. Ale warto popytac innych rodzicow.

"Dziewiątka", "Dwójka" i "Wesołe Słoneczko" . Ale tak naprawdę w każdym przedszkolu może być dobrze lub źle. Wszystko zależy od charakteru dziecka, tego, na jaką nauczycielkę trafi, od oczekiwań rodziców...

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

przedszkole nr 5 ;)

;)

Masakra ...

Kubuś Puchatek na Nowogrodzkiej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org