Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO ZA DEBILE ODŚNIEŻAJĄ ULICE OSIEDLOWE |
Witam, i mam pytanie jak w temacie"co za debile odśnieżają ulice osiedlowe. W dniu dzisiejszym wreszcie odśnieżano ul Reymonta i chwała im za to, ale ten co to robił odwalił pańszczyznę bo tylko przejechał środkiem jednocześnie zasypując wjazd na parkingi znajdujące się przy ulicy.Nie wiem czy ktoś sprawdza tę ich robotę z administracji osiedla, bo ja bym teraz takiego debila przysłał tu z łopatą i kazałbym mu to poprawić ręcznie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO ZA DEBILE ODŚNIEŻAJĄ ULICE OSIEDLOWE |
To i tak masz dobrze, bo przynajmniej odśnieżył ulicę. Gdzie indziej jeszcze się nie pojawił i jest makabra.
|
|
roztop se śnieg jak się nie podoba
|
|
Bo kolego jak odśnieżasz samochód, to nie wyrzucasz tego śniegu na ulice. Nie będziecie tak robić - nie będzie problemu.
|
|
AFMF ludzie w domach jedno rodzinnych tak robią rzucają śnieg na ulice myślą że samochody rozjeżdża i nie będzie problemu tak samo te wielkie góry na ulicy nie można tego śniegu walić na posesje lub przy posesji a nie na ulice później nie które uliczki są wąskie że samochodem nie da się przejechać . A co do uliczek osiedlowych to prawda odśnieżyli reymonta ale na parking wjechać i odśnieżyć to już nie a poco ? niech ludzie obijają nawzajem se auta lub sami odśnieżają toć mieszkańcy nie mają co robić w domach przecież to możemy sami se odśnieżać i zarabiać oczywiście na czynsz po 600 zł dla pana Prezesa ....
|
|
co książę sobie ze śniegiem nie może poradzić haha, nie uprawiajmy takich jaj bo se baby nie znajdziesz jak będziesz o takie pierdoły afery czynił
|
|
To jest wszędzie. Nie znasz tego - Jak sam sobie zrobisz to masz. Ja również odśnieżam sobie, wiem jaka jest sytuacja. Lemiesze pługów są tak ustawiane, że śnieg będzie się zsuwał. Ale przecież tego śniegu nie zje :)
|
|
Powiem Ci BURAKU tylko tyle ze jak Ci sie nie podoba to se garaz kup i tam parkuj a jak Cie nie stac to se kup lopate i po problemie
|
|
jak ktoś jest debilem to niech sie nie udziela bo tylko zajmuje miejsce na serweże
|
|
potwierdzam tumany nie maja pojecia o o tym co robia kazdy w tym kraju robi co chce ,a te polglowki co sie wypowiadaja o burakach i lopatach to pewnie nie maja nawet prawka ani fur
|
|
sto% RACJA
|
|
Zebys wiedzial ze wogole odsniezyli na lomzycy tyle sniegu ze sie czepia podwoziem porazka a przejechac po mari to pomsta. Te osiedle wola o spych bo mozna tam podwozie zostawic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
se czołgi pokupujcie http://allegro.pl/nowy-bujak-czolg-kiddie-ride-pub-bar-hotel-sklep-i1350105429.html
|
|
Sprawę odśnieżania powinien regulować wewnętrzny Regulamin spółdzielni. Dwa, trzy dni wcześniej ogłoszenie na klatkach schodowych i w internecie że tego a tego dnia są odśnieżanie ulice i konkretne parkingi. Komunikat: Proszę pousuwać samochody. Odśnieżanie powinno się zacząć mniej więcej od godziny 10, wtedy kiedy najwięcej osób jest w pracy. Konkretnego dnia: 1. Przejeżdża straż miejska i na koszt właścicieli usuwa przeszkadzające auta na parking miejski. 2. Wtedy przejeżdżą pług i koparka i czyści zarówno parking jak i ulice. Od razu odpowiedź na zarzuty, które się pojawią: - Jeżeli ktoś wyjeżdża na dłużej w zimę to niech nie zostawia samochodu pod blokiem na terenie spółdzielni. Są parkingi strzeżone. - Jeżeli ktoś nie może uruchomić samochodu to niech go odda do naprawy lub kupi akumulator. Parking to przestrzeń wspólna i przej jednego czy drugiego nie muszą cierpieć inni. Wjeżdżając na teren spółdzielni akceptujesz jej regulamin.
|
|
Ja może nie o parkingach i nie o uliczkach osiedlowych, ale dziś po prostu myślałam, że padnę, jak zobaczył, że zawadzką leci pług z szuflą w dole i "odśnieża" czarny asfalt... Ale jak śniegu było nawalone to pługów nie było widać. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |