Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenie AC/OC/NNW? |
Od lat ubezpieczam w PZU ale patrzac na oferty innych firm, coraz bardziej zastanawiam sie na zmiana ubezpieczyciela. Macie jakies ciekawe doswiadczenia, znajomych agentow? Gdzie jest najtaniej i w miare solidnie? Gdzie chetnie daja znizki? Kwestie wyplat to i tak zostawiam ewentualnie dla sadu, ma byc poprostu tanio :) Jak w temacie, OC/AC/NNW? Mozecie podawac namiary na konkretnych agentow :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenie AC/OC/NNW? |
oczywiście proszę bardzo Multiagencja Ubezpieczeniowa Grzegorz Obrycki tel.602-405-678. akapulko12
|
|
Grzeska znam osobiscie, nic powalajacego na kolana nie ma :)
|
|
Zgłoś się do multiagencji, bądź firmy zajmującej się doradztwem finansowym (Open Finance itp na przykład) http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=326518&t=326518
|
|
wolalbym zeby to jednak ktos skontaktowal sie ze mna, nie chce mi sie biegac po 10 firmach, krzysiek620@wp.pl
|
|
tzn. zle napisalem, ja sie moge skontaktowac owszem, ale nie mam czasu na jezdzenie po siedzibach firm. Chce poprostu umowic sie z agentem, w czasie i miejscu odpowiadajacym mi.
|
|
Jak zadzwonisz do nich to na pewno przyjadą do Ciebie by się spotkać... W końcu to ich pieniądze:)
|
|
W tym roku to w zasadzie najlepsze warunki to pzu dawało.Sprawdzałam i tam się przeniosłam spowrotem po kilkuletniej tułaczce.
|
|
napisalem ze mam w PZU, sprawdzalem juz kilka firm i jest sporo taniej niz w PZU, pytam o konkurencje a nie o opinie na temat PZU :)
|
|
Ja Jak Ja. MySle że nie mówimy o tej samej osobie .To osoba ktora posiada oferte kilku firm ubezpieczeniowych między innymi :ERGO HESTIA.PZU,PTU MTU,GENERALI ,HDI,COMPENSA,TUW,CONCORDIA i jeszcze inne więc nie wiem czego szukasz ale jeżeli to nie jest powalające to mysle że nie o tej samej osobie mówimy.Ja jestem bardzo zadowolon z usług tego agenta.Osoba godna polecenia. akapulko12
|
|
Grzesiu z Kolna, zgadza sie?
|
|
Nie wiem czy z Kolna ja korzystam z usług jego agencji kilka lat i wiem że jest w czym wybrać. akapulko12
|
|
nie wazne, to ta sama osoba, nie ma dla mnie nic konkurencyjnego :)
|
|
o akapulko12 widze że korzystamy z usług tej samej osoby masz racje jest w czym wybrać i konkretna osoba.Równiez polecam 15234
|
|
jak juz pisalem znam Grzeska osobiscie i jego oferta nie jest dla mnie konkurencyjna, wiec prosze temat jego multiagencji zamknijmy :) Ktos ma cos konkretnego?
|
|
a jakie to masz autko że tak dobierasz??? 15234
|
|
ja tesz w tym roku do pzu bo bylo najtaniej niewiem jak zes to sprawdzal
|
|
auto to m3e46, wedlug eurotax wartosc na poziomie 52-62kpln, przyjmujac wartosc 50kpln wychodzi: przy 60% wychodzi: tuw OC+AC+NNW 2481 zł compensa OC+AC+NNW+ASS 3126 zł uniqa OC+AC+NNW+ASS 3240 zł ptu Oferta specjalna OC+AC+NNW+ASS 3314 zł hdi OC+AC+NNW+ASS 3508 zł ptu OC+AC+NNW+ASS 3587 zł pzu OC+AC+ASS+NNW 3609 zł benefia OC+AC+NNW+ASS 8303 zł Wiec jakby nie bylo, TUW jest bezkonkurencyjny, tak wiem PZU potanialo sporo bo placilem duzo wiecej, jednak za te 1200pln wole dziecku cos kupic :)
|
|
aviva OC+AC+ASS+NNW(50000pln)- 2608 zł ale udzial wlasny 2300pln :/
|
|
ale jesteś poinformowany ciekawe kto udzielił Tobie tak cennych informacji.A tak na marginesie to dobry tatuś jesteś. akapulko12
|
|
Polecam z zapoznaniem się z ofertą Hestii, Axa i Aviva. Odradzam Allianz... Poza ofertą, które mało się różnią, polecam sprawdzić wypłacalność firmy, z którą się wiążemy i firmy, z którymi współpracują jeżeli chodzi serwis. Marek Bikowski Open Finance 609 670 576
|
|
Na drugim miejscu masz widze Compense i pomimo różnicy w cenie polecam, tylko pamiętaj że OC poszło znacznie w górę, jeżeli kopytka Ciebie nie zabolą pofatyguj sie na mazowiecką do Pana Przesława, nie powinienes żałować. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Grzesiek jest z Nowogrodu a nie Kolna
|
|
tak cennych informacji moja droga udziela google i konsultanci firm ubezpieczeniowych, po wypelnieniou wniosku. Panie Marku prosze o kontakt, krzysiek620@wp.pl.
|
|
MTU oc 585pln ac 3025pln razem AC/OC/NNW- 3430pln
|
|
do jakich celow uzywac bedziesz auto?prywatnie ,n'a dojazd do pracy, czy sluzbowo? wolisz oplacac skladki miesiecznie ,co qwartal,rocznie? czy zalezy ci na ubezpieczeniu 0 km,tzn dostawa zastepczego samochodu pod dom wrazie usterki? odpowiedz sobie n'a te pytania zaczym zaangazujesz sie n'a roczny kontrakt
|
|
do autora tematu.Ja tez kiedyś wyliczałam sobie w kalkulatorach internetowych firm .Ale kiedy przychodziło co do czego czyli do podpisania polisy byłam niemile rozczarowana.Ubezpieczenie auta zależy od wielu czynników: jakie masz auto, rok, pojemność, i czy są udziłay własne zniesione, amortyzacja wykupiona, jakie jest asistans.BMW 3 jest to model o wysokim ryzyku ubezp.Z tego co napisałeś czyli informacji o aucie jakie posiadasz musze Ciebie bardzo zaskoczyć bo jest jeszcze jedna firma która ma bardzo dobrą ofertę.Ale to pozostawię tajemnicą jaka.Ja już wiem jaka i ile trzeba zapłacić a Ty? akapulko12
|
|
ale to nie sa wyliczenia z kalkulatora tylko od agentow, nie wiem jaka firme Ty masz na mysli?
|
|
Na mysli mam firmę X.Pokusiłam sie o telefon do agenta którego oboje znamy.Chciałam sprawdzić czy jest tak jak stwierdziłes "że nie ma nic konkurencyjnego"- i miał ową firmę X.To własnie utwierdza mnie że owy agent że jest w stanie wybrać dla mnie najlepszą ofertę. akapulko12
|
|
wez napisz cos konkretnego albo nie pisz w ogole nic. Byl u mnie w domu i to co mi proponowal nie spelnialo moich oczekiwan, twoje spelnia wiec ok.
|
|
Liberty Direct 2810 OC+AC musze przyznac ze dobra oferta :) tylko jedyny minus, amortyzacja przy naprawie w warsztacie innym niz wskazany przez ubezpieczyciela :/ Warta 6400 OC+AC
|
|
Ja mam w MTU, przeglądałem inne oferty i u nich jest sporo taniej. a to namiar dla Ciebie: MTU Krzysztof Chrostowski 889 098 092
|
|
z MTU juz mam wycene :)
|
|
Kołakowski o Czerniawskim Kliknij link pod zdjęciem Prywatne nagranie !!!
|
|
Proszę o namiary do - tuw. - dzięki.
|
|
Adres: Piłsudskiego 58, 18-400 Łomża Tel.: (86) 216-22-93 Strona www: www.tuw.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |