Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
corki rana |
szukam wlasciciela psa , ktory ugryzl moja corke, corka podala mi dokladny opis psa, a wiec : niewielki umorusany z czarnymi duzymi plamami , na calym ciele pieskim ogon, sztucznie przyciety , wystaje jakies 14 cm od tulowia uszy duze, oczy male ledwo widoczne tak mu siersc na oczy opada szczerzyl kly nieprzyjacielsko jak ja zobaczyl a ona biedna zamarla ze strachu i sie nie ruszala...gdy atakowal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: corki rana |
A może to był potencjalny kandydat na twojego zięcia ???? Zaatakował córkę gdyż nie chciała się z nim bliżej spoufalić ???:):):):):):)
|
|
pies NAPISANE JEST DUZYMI LITERAMI PIES ZBOCZONA SUKALSKA MALPO CHCE WYTOCZYC PROCES , CORCE POZOSTANA ZNAKI NA CALE ZYCIE
|
|
nie krzycz na mnie znam litery !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zięciowie bywaja gorsi od psów :):):):) Zwłaszcza ci bliżej niespoufaleni :):)
|
|
corka ledwo chodzi na nogach i ma goraczke, wciekolsc mnie ogarnia
|
|
szczebiotka a może Ciebie ugryzł ?? jesteś taka głupia że Cię szkoda Eh. Szkoda z tobą polemiki bo to jak wojna z wiatrakami .
|
|
Zaaplikuj jej Pyralginum , a sobie zamontuj kaganiec z miseczką żeby piana wściekłości nie skapywała na podłogę :)
|
|
Autor: Sebo19 (---.internetia.net.pl) Data: 10-11-10 15:40 szczebiotka a może Ciebie ugryzł ?? jesteś taka głupia że Cię szkoda Eh. Szkoda z tobą polemiki bo to jak wojna z wiatrakami . http://b7.img.v4.skyrock.net/b7c/imagespourvosblogs37/pics/1704803050.gif czy ty mnie masz za idiotke, za uposledzona wariatke? nie potrafisz czytac? amoze znasz osobiscie tego psa? skur wysyna zajoba ? zlapie go jeszcze i sama sie z nim rozprawie!!!!!!!!!!
|
|
pie rdolec szweda sie , co mu ku rwa zrec nie daja w domu??????????????????? jak nie daja kur wa zrec to pier dolca uspic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zeby taki wlecial pod samochod i mu bebechy powykrecalo jak temu jezowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
DOG-EAT-DOG ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
musze przyznac ,ze baaaaaaaaaaaardzo duza rana:)
|
|
szczebiotka- ciebie można by było uśpić .. ehh kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
chora qurwa.... admin cwel
|
|
wywieszam zdjecie poszukiwanego psa, prosze oddalic sie od niego jest zagrozeniem dla calej lomzy, ![]()
|
|
szczebiotka skonczyłaś farmazony bo dawno z takiego debila jak ty którego z siebie robisz to nie gniłem ze śmiechu .A do kolegi wyżej zgodzę sie> Addmin ty frajerze !!!!!!!!!!!! Odpowiadzasz za portal 4 lomza ale masz wyj..... na to bo tacy idioci jak szczebiotka ,itp zaśmiecają głupimi postami . Facet weź się do roboty a nie siedzisz w głupa palisz .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
biada mi biada
|
|
gdybyś zajęła sie więcej córką a nie tymi durnymi postami które wypisujesz to nie było by tego incydentu z psem...............Masz dzieci i tracisz czas na tym g.....e wypisując głupoty codziennie ........ Jestes żałosna........
|
|
oj Krzysiu ten pies to tepak sam o tym wiesz
|
|
Autor: Sebo19 (---.internetia.net.pl) Data: 10-11-10 18:10 szczebiotka skonczyłaś farmazony bo dawno z takiego debila jak ty którego z siebie robisz to nie gniłem ze śmiechu .A do kolegi wyżej zgodzę sie> wlasciwie z czym sie zgadzas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????
|
|
Idź zapal zapałkę na swoim durnym łbie.
|
|
Pocałuj w dupę wójta.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
boraki z miasta lomza hahhahaah piesek do nogi ....aaaaa
|
|
SZCZEBIOTKA JESTEŚ GŁUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
srali muchy bedzie wiosna bedzie szybko trawka rosla:) trawka rosla:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a tego psa ubije jak suke!
|
|
SZCEBIOTA JESTES IDIOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
przekrece go na bok i bede sie wyzywac i zleje mokrym pasem!!!!!!!!!!!
|
|
kupilam corce suczke na pocieszenie.....malutka sliczna i biala, zaakceptowala ja bardzo szybko.....i juz nie ma zalu do pieska ![]()
|
|
szczebie zdmuchnij świeczkę i idź spać...PA
|
|
PA BZYKU
|
|
szczebiotka napisałaś : czy ty mnie masz za idiotke, za uposledzona wariatke? nie potrafisz czytac? amoze znasz osobiscie tego psa? skur wysyna zajoba ? zlapie go jeszcze i sama sie z nim rozprawie!!!!!!!!!! Tam gdzie pisze : czy ty mnie masz za idiotke, za uposledzona wariatke? - Otóż wszyscy Cię za taką mają na tym forum, w życiu codziennym zapewne też więc upijasz tutaj swoje smutki za pomocą forum. Zwykła pojebalność człowieka. Ogarnij się w końcu ...
|
|
nie moge , wciagnelam sie na amen, nia ma dla mnie ratunku, wskocze do rzeki i sie utopie
|
|
Autor: torro (---.elomza.pl) Data: 10-11-10 21:50 szczebiotka napisałaś : czy ty mnie masz za idiotke, za uposledzona wariatke? nie potrafisz czytac? amoze znasz osobiscie tego psa? skur wysyna zajoba ? zlapie go jeszcze i sama sie z nim rozprawie!!!!!!!!!! Tam gdzie pisze : czy ty mnie masz za idiotke, za uposledzona wariatke? - Otóż wszyscy Cię za taką mają na tym forum, w życiu codziennym zapewne też więc upijasz tutaj swoje smutki za pomocą forum. Zwykła pojebalność człowieka. Ogarnij się w końcu ... Odpowiedz na tę wiadomość Re: corki rana Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 10-11-10 21:53 nie moge , wciagnelam sie na amen, nia ma dla mnie ratunku, wskocze do rzeki i sie utopie Odpowiedz na tę wiadomość Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Wyloguj | Mój profil Nowszy wątek | Starszy wątek pa, moze spotkamy sie w niebie :)
|
|
a to gdzie ta rana?
|
|
przykleilam corce poloplaster, jak na razie nie daje sie we znaki
|