Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy dentysta |
witam, jestem ciekawa jakie macie doświadczenia z dentystami w Łomży?? byłam wczoraj w Piątnicy i obsługa pozostawia wiele do życzenia. Dentysta nawet nie obejrzał wszystkich zębów i od razu mnie odesłał pod idiotycznym pretekstem. Dodam tylko że poszłam do niego, bo zajebiście bolał mnie żab a on nic nie zrobił!! Tak zachowuje się prawdziwy lekarz?! Dlatego polećcie mi jakiegoś sprawdzonego dentystę. oczywiście takiego, co ma podpisaną umowę z nfz. z góry dziękuję. pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy dentysta |
polecam ci kowala z nowogrodu kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
o tak ten kowal to się nie pier...oli rwie nawet te zdrowe
|
|
nie no takiego co rwie zdrowe, to nie chce :P
|
|
Głuszkowski na polowej przy sądzie-jest świetny.
|
|
wystrzegaj sie Pioro! mi ten sadysta wyrwal dobry zab!!!
|
|
no tym głuszkowskim to czytalam, ale który lepszy: ojciec czy syn?
|
|
no i ile kosztuje wizyta? o ile cos kosztuje? ;)
|
|
Głuszkowscy robią też na kasę chorych i obaj dobrzy.(mogę polecić z czystym sumieniem) A jak nie to pytaj Mileny ona się na tym zna.
|
|
polecam rainkowa przyjmuje kolo malego ryneczku przy blaszaku taki domek w szczycie bloku robi chyba dobrze bo duzo ma pacjentow spokojna i rzeczowa co do cen to chyba srednia krajowa
|
|
Zwiedziłem kilku łomżyńskich dentystów i najlepiej wypada ten ostatni Ruslan Rusiewicz. Facet zna się na rzeczy i chyba lubi to co robi nigdy nie wracałem z poprawkami czy "reklamacją" zęba (co u innych niestety miało miejsce) Bardzo dokładny potrafi przedłużyć wizytę, ale wyleczyć na 100 proc póki co skończyłem poszukiwania Przyjmuje na rządowej prywatnie, ale bierze tyle co inni na kasę chorych...
|
|
Damienlks25 mogę prosić o twój email :) mam kilka pytań
|
|
Polecam wam sprawdzić klinikę stomatologiczną Ochota na Uśmiech. Oni oferują kompleksowe leczenie zębów, w tym np. usuwanie ósemek w Warszawie . Możecie u nich wykonać protezę, licówki czy po prostu zadbać o swoje zęby. Oni zajmują się też ortotropią, chirurgią stomatologiczną. Więcej informacji znajdziecie na ich stronie tam też można się zapisywać na wizytę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |