piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto wie gdzie mieszkają agresywne pasożyty?

Coś ich ostatnio nie widać na ulicach. Ośrodek likwidują. Pewnie większość dostała mieszkania. Kto wie gdzie niech pisze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto wie gdzie mieszkają agresywne pasożyty?

Nie pisz tak brzydko bo jeszcze ktoś się domyśli o jaką mniejszość chodzi :) Osobiście wiem :p

właśnie nie pisz tak brzydko... chodzi Ci o obcych wewnątrz nas?

Jeams ,ty człowieku jesteś chory i to szybko do przychodni do lekarza.

Borys-50

ha jest chory bo w jego głowie zagnieździł się pasożyt i zdycha z głodu

smolen ty obronco wszawicy....nic sie nie zmieniasz....

Ziemia jest piekłem innej planety.

"Trybunał Konstytucyjny ułatwił eksmisję ludzi na bruk za niepłacenie czynszu albo za znęcanie się nad rodziną. Jesli chodzi o drugi akapit ---zgadzam sie i podpisuje obydwiema rekam!!!i ale pierwszy???? calosc tutaj:http://iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=9916&Itemid=2"

Sam jesteś pasożytem kretynie, i wszyscy tobie podobni. Nie zdajecie se nawet sprawy, że i Czeczeni i tacy pełni nienawiści prostacy jak ty, zostaliście wykorzystani do gry politycznej, która z góry była zaplanowana. A ten który to zaczął nosi się jako wielki katolik. Żal mi was, bardziej niż tych Czeczenów.

człowiek lasu

na prusa 8 wszystkie sa

ŁKS

lesnik ales sie zaperzyl....ohohohoooooooooo
Wyluzuj bo nie doczekasz gwiazdki...
Kiedy planujesz zamach na siedzibe jakiejs parti.....?????

Czemu tak katolickie miasto jak Łomża jest takie rasistowskie ?
Czy większość katolików to wilki w skórze owcy ?
Bo niestety tak to widać po opiniach na forum i sondażu wyborczym.

Czemu tak pol pop.oszołomki z PO tak zawzięcie nie bronią Polaków,najuboższych,emerytów,rencistów,bezrobotnych którzy w wyniku nie udolnych rządow PO żyja na gorszym poziomie niz uchodzcy,czemu nie bronia wielodzietnych polskich rodzin które pracując maja nizszy dochód(nie rzadko(niż uchodzcy???

Autor: Ozyrys9 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 05-11-10 18:02

Czemu tak katolickie miasto jak Łomża jest takie rasistowskie ?
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Rasistowskie wobec kogo ?Domyślam się że masz na myśli Czeczenów!
Tylko panie mądralinski Czeczeni jak i Polacy to rasa biała więc nie może być tu mowy o jakimkolwiek rasizmie!

oby nie na mojej dzielni, tu by im nie pasowało, tu bieda co dzień ktoś ginie, strzelaniny, gwałty, nawet starej babce nie popuszczą jak się na nią nie spuszczą :) nie dla niech takie klimaty w kur..wie ;ebane mać

W/g mnie nie powinniście mieć "pretensji"ogólnie do uchodzców(pomijając tych którzy swoim zachowaniem na to zasługują, w każdym narodzie,środowisku są "czarne owce")
Miejcie pretensje do WŁADZ,władz które nie potrafią skutecznie udzielić pomocy przede wszystkim najbiedniejszym Polakom jak i Czeczenom !
WŁADZ które dyskryminują najbiedniejszych!

Balthazar2205 bliżej mi lewej strony niż tych niszczycieli z PiS, którzy moim zdaniem za parę lat znikną z areny politycznej na dobre.

człowiek lasu

no nie Zgadzam się z tobą w pełni.

człowiek lasu

nie lubię lewaków

lesnik ja Pisowcow wszystkich bym wyslal na przymusowe leczenie i polowe zapiol bym w kaftan....zreszta sram na te polityke i cale te kure''stwo....
A czeczeny nam nie pomagaja....i dobrze o tym wiesz.....Jeszcze nie ma z ich strony zadnej wdziecznosci....dlatego to dla mnie dziadostwo....
:)

Wychodzi na to, że aga i leśnik piszą jak rasiści i ksenofoby i chamy. Aga wyzywa ludzi - to chamstwo.
Leśnik - zachowuje się jak rasista. Nigdzie nikt nie napisał, że chodzi o Czeczenów. Tylko ty uważasz, że Czeczeni to agresywne pasożyty. Składam donos na prokuratury za to, że znieważyłęś tych poczciwych i pracowitych ludzi.
Już widzę jak Wybiórcza piszę o tobie artykuł i nie żałuje takich słów jak "faszystowski zbrodniarz" "obrzydliwy ksenofob" "zapluty karzeł ciemnogrodu" "niewyżyty pedofil". Jak można tych pracowitych, uczciwych ludzi nazywać agresywnymi pasożytami???

A wracając do tytułowych agresywnych pasożytów - czy ktoś widział kiedyś, żeby taki pracował?

Ja widziałem.Zapiepszali 2 razy ciężej od polaków za dużo mniejsze pieniądze.

Jestem ciekaw kiedy weźmiecie się za swoich sąsiadów.Bo znikną czeczeni znikną inne nacje z Łomży to weźmiecie się za zwykłego kowalskiego.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

A ja widziałem takich którzy odmówili pracy za taką stawkę jaka maja Polacy !z prostego powodu-mają wyzszy zasiłek który by stracili w przypadku podjęcia tej pracy!Choć rownież uważam że są tak samo jak i w każdym innym narodzie Czeczeni którzy cięzko pracują!

Więc nie oszukujmy się tu nawzajem ,każdy wie jaka w Łomży jest z tą pracą !
Więc nawet jeżeli zarobki w tej pracy bylyby wyższe nieznacznie od zasiłku który otrzymuje dana osoba nie ważne czy to Polak czy uchodzca jest po prostu nieopłacalna/No bo kto o zdrowych zmysłach bedzie tyrał za kilkset(nie wielkie róznice)po 10+godzin jak dostaje kasę za free!Naprawdę nie oszukujmy się!

no nie - i właśnie o to chodzi, żeby ludzie w końcu otworzyli oczy i przestali głosować na populistów, którzy dają leniom zasiłki.
Jak agresywne pasożyty nie dostaną zasiłków to przestaną się mnożyć. Przestaną szaleć BeeMkami po mieście, bo nie będą mieli kasy na paliwo, przestaną wydawać kasę w salonach gier, przestaną zaczepiać Polaków - będą musieli nas szanować, bo to my - Polacy będziemy dawać im pracę.

Teraz agresywne pasożyty mogą sobie pozwolić na chamstwo, lenistwo, wydziwianie ze swoją religią - w Anglii, Francji pasożyty coraz bardziej ograniczają prawa rodowitych Europejczyków właśnie dlatego, że dostają wszystko za darmo.

Dodam jeszcze jedno ,to nie jest do konca wina Uchodzców ani mieszkanców Łomży za taki stan rzeczy(oczywiscie pomijam tu ksenofobów i uchodzców którzy swoim zachowaniem pokazują negatywne strony)
Myślę że gdyby był sprawiedliwy podzial zasiłków i pomoc dla najbiedniejszych uchodzców i najbiedniejszych Polaków to i jedni i drudzy by się do siebie"przekonali"i jedni i drudzy by sobie pomagali a tak ....?szkoda słów!
Komus najwyrażniej nie żależy na tym bo dobrze wioe ze wtedy ta cała"złośc"juz nie bedzie kierowana na uchodzców czy na Polaków tylko na tego kogoś!A z tym móglby sobie nie poradzić!Myśle że każdy sam dojdzie do wniosku kto za to odpowiada?

Polacy są bardzo tolerancyjnym ,czułym na ludzką krzywdę narodem!tylko jest jedno ale musi być zachowana jakaś równowaga,nie może tak być że kogoś się dyskryminuję a w tym przypadku ubogich Polaków(bo wszystkie dzieci maja takie same żołądki bez w/g na narodowość czy rasę), nie może być niesprawiedliwości bo to takie działania rządzących doprowadzają właśnie do takich sytuacji!

no nie - mylisz się. Muzułmanin nigdy nie zaakceptuje niewiernego. Dla nich jesteśmy pedałkami, którzy nie potrafią zapanować nad swoimi kobietami (dla nich kobieta pokazująca kolana i ramiona to dziwka).
Taki artykuł znalazłęm:

http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/religia/niebezpieczny-podrecznik-poboznosci,1,3347681,wiadomosc.html

Czytałem też kiedyś pamiętnik jakiegoś inżyniera z Arabii - opisywał swoich kolegów Muzułmanów. Niewierny to dla nich podczłowiek (może nawet gorszy od kobiety) można go oszukiwać, lżyć jego religię (inżynier bardzo często spotykał się ze słowami, że Chrześcijanie powinni służyć Muzułmanom). Jeszcze gorzej traktowali ateistów, bez skrępowania mówili, że ateiści są gorsi od psów. I wcale te nieprzyjemności nie wynikały z jakichś konfliktów - ot , normalni koledzy z pracy.

i wszyscy sie dudkaja na potege

Znalazłem. Poczytaj i odpowiedz sobie jakbyś się czuł żyjąc wśród Muzułmanów. Daliby ci zasiłek? Pozwolili nosić oznaki twojej religii?
Szanowaliby twój światopogląd?

http://pokazywarka.pl/tyvb4y/

http://czteryswiatastrony.blog.onet.pl/Arabskie-reminiscencje-3,2,ID414351963,n

http://religiapokoju.blox.pl/2010/01/Kiedy-kobieta-jest-podczlowiekiem-Arabia-Saudyjska.html#ListaKomentarzy

nie bede czytala tych bzdor, znam bardzo dobrze to plemie z pracy, ludzie normalni, lubiacy gry i zabawy, troszke narzucajacy swoje zdanie w stosunku do kobiety, no coz, trzeba przyznac ze one sa przyzwyczajone , ograniczam sie do europy, i do krajow rozwinietych,
nie ublizajmy muzulmanom

Nie rozumiem dlaczego Protagoras twierdzi, że kogoś odrażam i że to chamstwo.
Mam prawo stanąć w czyjejś obronie, dlaczego mam się godzić na to aby nie jaki Jeams nazywał kogo kolwiek agresywnym pasożytem? I podtrzymuję to co napisałam to chyba w jego głowie gnieździ się agresywny pasożyt. Chyba roznosi go energia i szuka zaczepki.
Łomżyniacy mają opinię ludzi zawistnych i to prawda na szczęście nie wszyscy tacy są.
W tym mieście zawsze coś się komuś nie podoba. Najlepiej obsmarować komuś tyłek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org