Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - fabryka prawa jazdy? |
Witam. Przeczytałem taki artykuł: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101105/REG20/605638130 i zastanawiam się czy rzeczywiście u nas jest najłatwiej, czy to tylko efekt psychologiczny, że powtarza się tak każdemu i nakręca przemysł, bo egzamin wygląda wszędzie tak samo. A jak ktoś nie potrafi jeździć, to nie zda nawet na prostej uliczce. Napiszcie co uważacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - fabryka prawa jazdy? |
skad mamy znac odpowiedz na nurtujace cie pytanie?niewielu lomzyniakow prbowalo zdawac na prawko poza lomza wiec i porownanie naszego wordu do innych moze byc klopotliwe.ja mysle ze to jest kara dla nas ze tak nas L-ki pokochaly a powody tej milosci kazda L-ka ma swoje.zapytaj eL-ki. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Teraz Łomżę odciążyły trochę Czechy... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8151563,Prawo_jazdy_w_Czechach__Zdawalnosc__100_procent__Koszt_.html http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
prawie każdy musiał z nas przez to przechodzić, ale to już przegięcie pały, niedługo na Łomży będą jeździć same elki, jak zombiaki jakie, nawet z wawy i innych wygwizdów się załadują po 6,5 ludu w te skorupę i się snują zestresowani
|
|
oczywiście prawie każdy znas to przechodził ,denerwują mnie też elki z innych miast Pisz Wyszków Zambrów Wysokie i inne ale prawda jest taka że nasze miasto jest z każdym rodzajem skrzyzowania nie ma tłoku a pieniażki za egzamin idą do naszego WORD-u .Szkoda tylko że za naukę jazdy nie płacą dla naszego miasta nie nasze elki.Ostatnio byłem świadkiem jak z Warszawy przyjechał bus osób na egzamin.Wykupują godzinkę lub dwie u naszych przejadą kilka razy trasą i podchodzą do egzaminu. akapulko12
|
|
Szczerze to sam nie wiem. Sami kursanci między sobą robią "reklamę" Łomży. Nie raz słyszałem, że w Łomży się łatwo jeździ, jest mały ruch i dlatego wszyscy zdają w Łomży, bo takie jest o niej zdanie. Sami właściciele często proponują takie rozwiązanie. Nie ma co się dziwić L-kom z pobliskich miast, w końcu tutaj kursanci będą zdawać egzamin mimo, że są z Kolna, Zambrowa czy innych miasteczek. Co innego Warszawa czy nawet Sokółka. Oni tutaj zdawać nie powinni, ponieważ mają "swoja WORD-y". Jak już wspomniałem spowodowane to jest tym, że Łomża ma określenie "łatwego miasta" w poruszaniu się autem. Chociaż mi osobiście nie przeszkadza czy jeżdżę po Łomży czy po Warszawie. Trzeba przyjąć też warunek psychologiczny. W Warszawie osobie na egzaminie, pod wpływem stresu może być trudniej orientować się w terenie, włączać się do ruchu i odnaleźć się w dużo większej ilości aut niż w Łomży. Pozdrawiam i życzę cierpliwości jeżdżącym (w końcu sami się kiedyś uczyliśmy jeździć) oraz powodzenia zdającym ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |