piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pasjonata sala weselna

Witam wszystkich. szukam sali weselnej zastanawiam się nad Pasjonato w Nowogrodzie podobno jest tam wiele atrakcji czy możecie coś o tej sali napisać?
Dziękuję za mądre odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pasjonata sala weselna

witam,
tak sala weselna w Nowogrodzie "pasjonata" jest bardzo atrakcyjna. miły klimat jedzenie bardzo dobre. jest naprawde godna polecenia. sa niespodzianki bardzo fajne wszscy goscie sa zachwyceni.polecam

ŁFPK

Podpisuję się pod tym.

dziękuje za odpowiedz. a może wiecie jak tam jest cenowo?

O to, to już musisz się sama spytać, bo chyba tylko Ty wiesz co na stołach chcesz mieć?

Byłam tam na weselu, sala godna polecenia i widoczki interesujące, można ładne zdjęcia zrobić :)

;)

OKOŁO 140 ZŁ ZA OSOBĘ

ŁFPK

czy ktoś jeszcze był tam może na weselu i dokładniej może opisać atrakcje?
napiszcie jaka tam jest obsługa?

Czasem wpada króliczek maskotka, czasem wpada kapela kurpiowska, w okresie letnim jest impreza przy ognisku, jedzenie mają dobre, jedyne co mi się nie podobało to to, że na sali są filary, nie ma całej otwartej sali.

Atrakcje tejże sali to: wyjście na zewnątrz na ognisko, grill ( nie daj się namówić na kapelę kurpiowską którą właściciel proponuję 500zł biorą za 2 godz grania, które i tak nikomu się nie podoba:P) atrakcją dla dzieci jest królik tzn kelner czy ktos tam przebiera się na 1 piosenkę za królika i tańczy... dodatkowo robiony jest plac zabaw dla dzieci. Cena jak narazie 140zł/os i obejmuję to wiejski stół, ciasta, napoje, fontanne z czekolady, owoce. Jeśli chcesz na swój koszt owoce itp cena to na dzień dzisiejszy 120zł/os. Przy podpisywaniu umowy I TU BARDZO WAŻNA UWAGA należy wszystko wyszczególnić jakie dania itp Ogólnie sala w porządku. Obsługa bardzo miła i życzliwa.

Tylko z właścicielem sie dogadać,bo co innego mówi a robi swoje..

teraz się wystraszyłam czyli co, z właścicielem są jakieś problemy jeśli chodzi o ustalanie?

tak, ja tez mialem tam problem.orzygalem sobie nowe buty a mialem nie rzygac.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Możesz do mnie napisać meila i ci odpowiem jakie są problemy, tzn na co trzeba uważać. Pozdrawiam

Za kapelę płaci się połowę ceny, resztę pokrywa właściciel. Przynajmniej tak było u nas. I jej występ naszym gościom bardzo się podobał.
Z tego, co wiem, w następnym roku ma być tam przeprowadzany remont (sala będzie podnoszona).

daje swoją kapele? i pół ceny?haha,to kurpś..

To nie jest jego kapela...

czy właściciel dotrzymuje słowa? proszę o odp od osób które organizowały tam swoje wesele

Hej!
Ja miałam swoje wesele w Pasjonacie 6 lat temu - u nas było wszystko jak najbardziej w porządku, oczywiście wszystko dokładnie obgadane z właścicielem przed weselem, ale nie spisywaliśmy np. menu w umowie i wszystko było ok. Jedzenia dużo i bardzo smaczne, często zmieniane talerzyki, miła obsługa, klimatyzacja na sali - nie ma się do czego przyczepić. Jak dotąd to zdaje mi się, że to najlepsza sala weselna, w jakiej dotychczas byłam :) Gościom się bardzo podobało, także kapela kurpiowska (nawet do tego stopnia, że rok później kuzyn urządził tam swoje wesele). Także jeśli od tego czasu nic się nie zmieniło to bardzo polecam :)

ja bylam tam raz w tym roku i wlasciciel sam chodzil miedzy ludzmi i zachowywal sie gorzej jak gosc, a to szamal lody, tanczyl z malymi dziewczynkami albo rozwalil sie z piwem i kielbasa na kanapie pod wiata przy grillu. nie wiem czy to jakis znajomy weselnikow czy tak robi zawsze ale byl obrzydliwy.

czy ktoś jeszcze miał tam wesele w tym roku i może coś napisać?

slyszalam od ludzi , ze lokal jest boski, tylko obsluga kiepska

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org