sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeszkadza ?

Co wam przeszkadza jak ktoś pisze z włączonym klawiszem Caps Lock ? Kto to wyjaśni ? ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeszkadza ?

To chyba Twój najgłupszy post ptysiek...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

a kto powiedział, ze na forum można pisać tylko mądre posty? Można pisać o wszystkim i choćby pismem obrazkowym :))) Mamy przecież demokracje!!!!! A ja dziś byłam dzielna i uniemożliwiłam włamanie do mieszkania sąsiada :)))) I co Wy na to?

pozdrawiam

No to SuJka moje gratulacje:)A swoją drogą,gdyby ten sasiad byl nieużyty to źle zrobiłaś:P hehe żartuję:)Trzy słowa do chłopca prowadzącego ten temat:**** ci wiesz w co:P

bigi2004

No niby nic to nie przeszkadza Ptysiu. Ale tak się to już w internecie przyjęło, i to w czasach, gdy byłeś jeszcze przedszkolakiem, że pisanie z CapsLock'iem oznacza krzyk, krzyczenie na kogoś, na coś.
No bo jak wyrazisz, że krzyczysz, kiedy możesz tylko pisać i nikt Cię nie słyszy?
To jest taka zasad i trzeba ją uszanować, jak chcesz rozmawiać ze starszymi. Bo na czacie i gg małolaty nie mają żadnych zasad. Ale na forach generalnie są pewne zasady.
3maj się.

Adamus wielkie dzięki. Bigi2004 wzajemnie.

eh, ........

ależ Ci Łomżyniacy są zasadniczy. Odchody psie nie przeszkadzają a wciśniety CapsLock bardzo....
To bardzo dziwne

A CO pYSIOR POCZUŁEŚ GO?HIHII

bigi2004

sam se poczuj.

Ptysiu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org