Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Stare Kupiski |
Witam czy ktoś może podpowiedzieć jaki net można mieć za ile i od kogo w Starych Kupiskach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Stare Kupiski |
Internet drogą radiową w Techniku przy ul. kwiatowej 2a w Łomży. Prawie 1 MB za 40 zł, a ok 2 MB chyba z 60. Ja korzystam i jestem zadowolona. Nie jest to prędkość powalająca na kolana, ale da się przyzwyczaić :) Sporadycznie zdarza się, że nie ma internetu, ale to ze powodu pogody.
|
|
Elnetix www.elenetix.pl 507069048 wiem ze dostarczają tam
|
|
radiowka odpada. swego czasu jak gralem w cs'a (jakiej poltora roku mtemu) mialem czesto WARNING ze nie ma internetu. takie lagi mialem po 10 sekund. internet zalezny od pogody bo czsami smiga szybko a potem 5 minut sie stronka laduje i jest chyba drozej niz pisze serduszko.
|
|
A skad interent w Zawadach moze ktoś wie, żeby dobrze działał.
|
|
http://gdzienet.pl/map polecam, nie tylko kupiski (Stare Kupiski).
|
|
Chyba wiem ile płacę :P Więc na pewno 40 zł. Mój brat też gra w tę grę i jakoś sobie radzi. Nie wiem czy jest możliwość podłączenia innego niż radiowy. Chyba, ze pod telefon stacjonarny, ale u mnie akurat trzeba by kabel ciągnąć, a poza tym stacjonarny mi niepotrzebny. Akurat z tym radiowym internetem od technika nie ma problemu. Naprawdę sporadycznie coś się dzieje. Ale zależy kto czego szuka i do jakich celów. Pozdrawiam
|
|
"Sporadycznie zdarza się, że nie ma internetu, ale to ze powodu pogody." Jak czytam takie wypowiedzi to się zastanawiam, kto wam wciska taki kit. Dobra instalacja radiowa nigdy nie reaguje na pogodę. Dostawcy netu sprzedają więcej internetu niż go posiadają, stąd zrywane połączenie i zamulanie.
|
|
interneta kup sobie od henia, on go beczkowozem rozwozi. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Mam w St. K. 6MB z Netii na łączach TP. Koszt 49 zł brutto + 9, 50 zł za filtrowanie antywirusowe (jako opcja). Jest ok. zygzak
|
|
ej ziomuś/ziomala weż tak np z Orange czy Ery bezprzewodowy coś zapłącisz około 40zl za miecha i masz UMTS(w łomzy jest nadajnik z ery nowogrodzka) 7,2 mb ale są limity 2g lub 4g jednak w Plusie możesz od 21 do 6 rano bez limitu wiec możesz ciąc w csa ile chcesz i bedzie git.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |