Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
własna dzialalnosc gospodarcza |
czy wiecie ze istnieje możliwość otrzymania pożyczki oraz poręczenia na rozwiniecie działalności gospodarczej? czy ktoś juz z tego korzystał lub wie cos dokładniej? ŁFPK
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: własna dzialalnosc gospodarcza |
a chodzi ci konkretnie o ta "pozyczke" z urzedu pracy?
|
|
nie tylko z urzędu pracy, bo nie wiem czy wiesz istnieje możliwość otrzymania pożyczki i poręczenia na rozwiniecie własnej działalności gospodarczej. a jak jest z tym z Up? wiesz coś dokładniej? ŁFPK
|
|
ale skad w takim razie jak nie z UP? Wiem, ze mozna tez cos dostac z Urzedu Marszalkowskiego i nie jest to marne 17 tys. zl tylko grubo wiecej ale na jakich zasadach to juz nie wiem...
|
|
a kto porecza??? lfpk pisz dokladnie a nie polgebkiem
|
|
sa różne projekty np teraz ruszył projekt przedsiębiorcza kobieta.... wszystko macie na wrotachpodlasia.pl-o projektach a jeśli chodzi o pożyczki to można je brać z ARR a ŁFPK JE PORĘCZA SA TO DUŻE KWOTY na rozwiniecie działalności gospodarczej- Bardzo przydatne w tych czasach... ŁFPK
|
|
no w urzedzie pracy dostajesz 18,5 tys i trzeba miec dwoch poreczycieli i tak na marginesie jesli ktos nie ma zadnych funduszy na otwarcie dzialalnosci to te "marne" 18,5tys moze sie przydac...
|
|
http://www.rpowp.wrotapodlasia.pl/?downloadCategory=9 tam są ROŻNE KONKURSY warto zajrzeć a jeśli potrzebujecie poręczenia na rozwiniecie własnej działalności gospodarczej to LFPK pomoże wam.niskie oprocentowanie naprawdę warto ŁFPK
|
|
właśnie i jeżeli nie masz poręczycieli ŁFPK MA umowę z Urzędem pracy i w całości poręczy za Ciebie dana kwotę. i nie będziesz musiał starać sie o 2 poręczycieli jest o naprawdę dobre i korzystne rozwiązanie tylko mało osób wie ze istnieje taka możliwość ŁFPK
|
|
nie jest to rozglosnione bo o czyms takim wogole nie slychac ze ŁFPK porecza a jeszcze co do ARR to owszem dostaje sie wiecej kasy ale duzo dluzej sie czeka i dostaje kilka osob na rok a z urzedu pracy dostaja wszyscy co zloza wniosek idac kolejno z listy i tu jest ta roznica :)
|
|
no właśnie to jest prawda a jeszcze wracając do poręczeń nie wiele ludzi wie o tym i składając wniosek w urzędzie pracy musi myśleć o poręczycielach, co jet dla nich dodatkowym problemem a łomżyński fundusz poręczeń kredytowych jest w stanie udzielić wielu poręczeń dzięki czemu może szybciej coś by się rozwijało.... ŁFPK
|
|
dobrze wiedziec ze wogole istnieje cos takiego i fajnie ze poruszyles takie temat.... :)
|
|
;) trzeba poruszać takie tematy bo mało osób wie o istnieniu ŁFPK A byłoby to naprawdę dla wielu rozwiązaniem siedziba jest na Piłsudskiego 75 (za bankiem SBR) tam dokładniej można uzyskać informacje;) ŁFPK
|
|
mozesz dokładnie opisac na e-mail koko2512@interia.pl z góry dziekuje
|
|
WIESZ CO ZAJRZYJ NA PIŁSUDSKIEGO 75 TAM OTRZYMASZ DOKŁADNE INFORMACJE LUB POD NUMEREM TELEFONU 862181389 ŁFPK
|
|
ok dzieki usługi krawieckie
|
|
a jakie oprocentowanie? potrzebuję dostawić jeszcze busa,albo dwa i szukam możliwości dobrego kredytu,. Ich bin fur Berlin...
|
|
Jak chcesz to mogę Ci leasing załatwić na busy, nawet jak masz krótko działalność. Jak chcesz to pisz mucha86@gmail.com Pozdrawiam
|
|
załatwić?
|
|
Tak załatwić. Czego tu nie rozumiesz ???
|
|
u nas za poreczenie oporcentowanie od 0.2 do 2% w zaleznosci od kwoty maksymalnnie do 750000zł a istanieje możliwosc wziecia pozyczki do 750000zł w oprocentowaniu od 5.45% do 6 % jak cos to moj mail asia_n111@o2.pl ŁFPK
|
|
mucha a ten leasing przez jaki bank zalatwisz? Ich bin fur Berlin...
|
|
Defraudator odezwij się. mam dobra propozycje pożyczki dla Ciebie.... ŁFPK
|
|
ZAPRASZAM DO BIURA NA PIŁSUDSKIEGO 75.. TAM DOKŁADNIE POROZMAWIAMY. ŁFPK
|
|
ok dziękuję za informację, napewno skorzystam, jak czas pozwoli to zalecę Ich bin fur Berlin...
|
|
ewentualnie na @ asia_n111@o2.pl tam wyśle Ci szczegóły. Próbujemy rozgłosić istnienie ŁFPK bo mało kto wie o jego istnieniu i pomocy, która może być niezbędna do rozwijania własnej działalności gospodarczej;) ŁFPK
|
|
ja slyszalem o pozyczkach bezzwrotnych. Sa to troche mniejsze kwoty ale warunkiem nie zwracania kasy jest prosperowanie zalozonej firmy przez jakis czas. Moze ktos wie cos wiecej na ten temat Łomża Guerillas
|
|
tak, jest cos takiego sa to dotacje z UE I SA TA ROZNE PROGRAMY OPERACYJNE NIESTETY TAKIE PROJEKTY SA REALIZOWANE W ŁOMŻY JUZ I W TYM ROKU NIE BEDZIE. NAJBLIŻSZY MOŻNE BYC W 2011 ROKU....A OSOB KTÓRE DOSTAJA TE DOTACJE JEST NAPRAWDE NIE WIELE.... ŁFPK
|
|
wejdz sobie na wrota podlasia tam zawsze mozna przeczytac o ciekawych programach na otwarzenie dzialalnosci gospodarczej
|
|
Ja po około roku od założenia działalności postanowiłem zatrudnić pracownika. Wiadomo, początki nie są łatwe więc oferta to najniższa krajowa. Był problem bo nikt nie chciał pracować za najniższą, więc w końcu postanowiłem zatrudnić Ukraińca. W tej chwili pracują u mnie sami Ukraińcy, już nie za najniższą krajową ;) Polecam takie rozwiązania, jak zatrudnić pracownika z Ukrainy dowiesz się tutaj https://www.polrab.pl/jakzatrudnic/
|
|
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j trollu z tego forum. nawet w niedzielę k.u.t.a.s wkleja te swoje dziadowskie linki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |