Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
regeneracja głowic |
Witam. Pytanie do znających temat motoryzacji. Kto w łomży zajmuje się regeneracją głowic samochodowych, a mianowicie wymianą zaworów z ich szlifowaniem, oraz szlifowaniem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: regeneracja głowic |
Przy wieży ciśnień, drogo ale dobrze.
|
|
polecam zakład w zambrowie na ulicy mazowieckiej 20 chyba. Naprawa maszyn rolniczych itp. robiłem tam głowice i blok.
|
|
U Kaminiaków tam na sikorskiego naprzeciwko wulkanizacji przy rondzie zusu ci to zrobią, może i drogo ale napewno nie bedziesz narzekał. Można też w starych kupiskach jadąc na ostrołęke przy głównej szosie jest wjazd ale dokładnie nie pamiętam który
|
|
Biedrzycki w Piatnicy
|
|
75horsepower stare kupiski to nie ostrołęka! ale jeśli chodzi Ci o ten zakład co jest razem stacja kontroli pojazdów (właśnie jadąc na ostrołękę po prawej) to szczerze nie polecam!!! wręby rzędu 1mm w głowicy (planowanie głowicy) to chyba mówi samo za siebie. Ledwo głowicę uratowałem
|
|
Ja ostatnio robiłem głowice na Starych Kupiskach i jetem zadowolony było szybko i tanio, i przy okazji zrobiłem tam przegląd bo miałem nieważny od 2 miesięcy. http://mototech.lomza.pl/
|
|
Biedrzycki w Piatnicy albo jak kolega pisal w Zambrowie!
|
|
Kolo ronda przy ZUS-ie dobrze ,planuja' glowice samochodowe.
|
|
MOTOTCH w Zambrowie i Łomży to jedna firma i robią dobrze.
|
|
Odświeżam temat. Gdzie polecacie splanowac głowicę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |