Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komizm lokalnej TV |
Od pewnego czasu przyglądam się programom w naszej lokalnej TV. Jestem zachwycony poziomem komizmu jaki w/w stacja serwuje nam 24H 7 dni w tygodniu. Rzeczy, które mnie najbardziej śmieszą to przede wszystkim prezentowana dykcja, nie wspominając już o oprawie graficznej. Z takich perełek, które ostatnio wyłapałem to sposób wymowy słowa AIR he oraz liter www Może czepiam się bezpodstawnie, bo to w końcu rodzimy twór, ale wydaje mi się, że nie tylko ja zwróciłem na to uwagę. Ktoś podzieli się swoimi spostrzeżeniami ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komizm lokalnej TV |
Za to program jest nadawany w systemie HD.
|
|
a czemu ja go nie mam na telewizji N ? Pifpaf
|
|
nasza lokalna tv stawia pierwsze kroki i choc juz pare lat nadaja to brakuje jej profesjonalizmu ale jak mowia jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma... nie odrazu rzym zbudowano... pooozdro nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
To nie są nawet pierwsze kroki,a "raczkowanie" ! Poziomy dyskusji są tak wysokie jak oprawa graficzna studia. Jeżeli chodzi o wiadomości to są na poziomie najniższych "stanów" Narwi. Jednak nic nie pobije "pani spikerki" która od czasu do czasu zapowiada co się będzie teraz działo w TV, na wypadek gdyby ktoś nie mógł pojąć co się dzieje. Pamiętam jak nasza TV podawała obraz z miasta i kiedyś obraz przedstawiał - czarny ekran, trzy jasne punkty i od czasu do czasu inne kolorowe światełka ,poniżej białych. I co to było ? No ! Pomyślcie ! Most Hubala jak brzmiał podpis tyle że to było po zmroku po zmroku :):):)
|
|
zaraz by chcieli TVN24 na lajfa- pacany , ciesz się, ze i to jest jakbyś mieszkał w perspektywie to i tego byś nie miał , jak zwykle jedyne co barany z Łomży potrafią to nażekać -to żle tamto bleee , załóż własną TV i zobaczymy jak ci pójdzie!! szpenio - człenio!!!!
|
|
Masz racje szpenio - zamiast krytykować niech pokaże jeden z drugim, że potrafi lepiej. Ale nie zrobią tego lepiej, bo niestety, ale urodzili się z drugim imieniem - "Porażka".
|
|
pifpaf nie ma telewizji powiedziam mi to raz na ucho, to jest klamca
|
|
Fakt widziałem most Hubala noca, latem też widać plażowe ogniska. A co sądzicie o programie "Naaaa starym rynkuuu" ? Idą wybory, więc pewnie będzie tam wielu szacownych gości z naszego miasta :) P.S. forum jest miejscem wymiany opini na dany temat, a teksty "nie narzekaj, lepiej zrób coś sam" udowadniają niezrozumienie ideii forum.
|
|
widziałem, jak kiedyś (nie tak dawno) kręcą te swoje nagrania (bo reportażami trudno to nazwać). impreza w PWSiP - Targi Pracy. zero zainteresowanych, tylko zbaraniali operatorzy stoisk. studentów brak, chyba, że jakiś przechodził przypadkiem... do głównej sali, gdzie przemawiali ci, co siedzą na najwyższych stołkach, prowadziły drzwi. przy tych drzwiach zaczepiali dwaj łysi faceci z naszej telewizji. zaczepiali najwyższych polityków Łomży, władze uczelni i organizatorów imprezy (którzy, de facto, tworzyli tę improwizację "targów pracy" <w zastępstwie tych, którzy powinni z definicji ją tworzyć - studentów>). oczywiście pełna ustawka, konsultacja wypowiedzi z reporterami, d.upa nie obiektywizm. na srebrnym (w tym przypadku chyba burym!) ekranie pewnie wyglądało to nieźle, ale naprawdę było żałośnie i bezproduktywnie (te całe "TARGI PRACY"). pierwszy raz na żywo z tak bliska widziałem obsługę medialną tego typu imprez. PIC NA WODĘ FOTOMONTAŻ. a profesjonalizmu w tym tyle, co cielęciny w parówkach cielęcych. :*
|
|
*sam fakt, że chciało mi się tak rozpisać (doceńcie ;] ) świadczy o tym, że i "targi" i ta ti-vi były "po wuju"....
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |