Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Golenie |
Czy faceci powinni golić się pod pachami i w miejscach intymnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Golenie |
zależy jakiej są orientacji seksualnej...
|
|
Pod pachami moim zdaniem powinien, a o goleniu niżej nie mam zdania ;)
|
|
tak pod pachami to zdecydowanie
|
|
taki, co goli się pod pachami, częściej będzie patrzył w lustro, niż na was, panienki.
|
|
franio30 a jakie znaczenie ma orientacja seksualna do golenia ??????? Puknij się w ten pusty łeb. Oczywiście jest to każdego sprawa indywidualna. Osobiście uważam, że zarośnięte pachy są obleśne i jak widzę faceta latem w koszulce na ramiączka i włochami do łokci to można się porzygać. Co do "dołu" to sprawa indywidualna i nikomu nic do tego. Ja osobiście jestem za goleniem. Wygodniej i bardziej higienicznie.
|
|
kobieta tak , nawet czesto,
|
|
Ogolone paszki mieć wygodnie jest :) niuniuniu na dole...też wygodnie i estetyczniej to wygląda, a jak ktoś ma małego fiflaka, to wizualnie mu wydłuży ;) Kobiety może i lubią mężnych kudłątych mężczyzn, ale z mojego doświadczenia wynika, że las pod pachami nie jest mile widziany. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
widze ze kolega chcial zalozyc temat trendy , hejzot nie widzialem jeszcze faceta na ziemi z wlochami do lokci, zmień towarzystwo. Ja raz tylko zgoliłem w zyciu pod pachami i wcale mi nie urosly większe, jest ich malo i nie musze nic golic i wygląda to bardziej męsko niz ogolone jak u baby.
|
|
do hejzot: "puste łby" zarezerwuj dla swojego Kolna, dziewczynko. radzę mniej przyglądać się upoconym rolnikom wracającym z pola, a częściej przyjeżdżać do Łomży, gdzie są prawdziwi faceci.
|
|
ja gole i tu i tu ,
|
|
a jak ktoś ma rozlazly wystajacy busz pod pachami, to zwykla golarka 2 mm co jakis czas, a nie zerowa depilacja i draznic jeszcze sobie skore, ale u bab wiadomo podstawa zero, muszą troche pocierpieć zeby spodobac sie facetom :)
|
|
wystajacy klab buszu z pod pachy nie jest zbyt zachecajacy,szczegolnie latem, gdy wali potem...meska moze byc owlosiona klata, ktora sie nie poci i nie wali takmjak pachy. a owlosione pachy sa fuj!!!
|
|
|
a dupe też golicie ??
|
|
Ja także od jakiegoś czasu golę pachy, co w tym dziwnego przecież tak jest bardzo higienicznie, a jeśli chodzi o tabalugę to tym terenem dysponują nasze kobiety i to zależy od ich upodobań ;) Jeśli nie lubią mieć włosów między zębami to wiadomo ;D
|
|
|
Hmm a moze tak naukowo podejsc do tematu, czyli po co nam włochy pod pachamyyyyy i na ptaszku czy muszelce... otuż teorie sa różne, tak do końca niewiado do czego służą, ale... Jedna teoryjaa mówi ze włochy w tych miejscach słożą do niczego innego jak do roznoszenia freomonów czyli lotnych substancji chemicznych majacych na celu zwabienie partnerki lub partnera, zalezne od upodoban:) nom ale to bardzo bardzo dawno temu, obecnie jedak w XXI wieku sa chyba lepsze lotne substancje niz wlasny freomon... Druga teoria mówi ze włochy w tych miejscach słóżą do lepszej wentylacji tych miejsc, jednym słowem żeby sie nieopażyło to i owo... jednak to tez bardzo bardzo dawno temu, obecnie chyba każdy używa mydła, wody itp.. Tak wiec, PO CO i KOMU wlochyyyy w tych miejscach? Odpowiedzcie sobie sami... Fiku
|
|
ale walnąłeś jak kulą w płot
|
|
przeczytalam, niech sie wypowiada,
|
|
lauracrow1 ale ty tym swoim myśleniem i inteligencją jestes bardziej odpychająca niż ten pot o ktorym mówisz. Kup sobie mydło jak smierdzisz, bo golenie nic nie da jak sie nie umyjesz. Kazdy czlowiek poci sie gdy jest upał, nawet ten wydepilowany. Poczytaj o tym skąd i dlaczego bierze sie pot, i z czego się składa że ma nie przyjemny zapach, bo nie od włosów 15 latko.
|
|
golenie to panie lepiej niech sobie depiluja :D nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
Fiku feromony! nie freomony :) Profesor Pot nie ma nieprzyjemnego zapachu, nie jest intensywny, w większości składa sięz wody (99%) to bakterie rozkładając substancje, które z nas "wychodzą" tymi gruczołami zostawiają nieprzyjemne pachnące przemiany materii. Bakterii na owłosionych miejscach jest więcej, to dla nich raj. Ciepło i mięciutko. Nie goliłęś nigdy to i nie wiesz o czym mówi lauracrow1. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
dobrze podkreslony zarost , tez jest ladny a myc sie trzeba systematycznie i bez zartow
|
|
częste mycie skraca życie VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Nie poprawiaj natury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mądrzy ludzie żyją w brudzie !!!!!:):):):):):):):):):)
|
|
jawiemonawie tak masz racje, sorki za literówki - poprawna nazwa to feromony:) co do bakterii i potu tez masz racje:) Fiku
|
|
Profesor ty lepiej zacznij sie golic to nie bedziesz sie az tak pocil, bo uwiazales sie mydla, ktorym nie powinno sie myc tak wrazliwych miejsc jak skora pod pachami, bo mydlo wysusza skore palancie jeden, raczej z twoim mysleniem jest cos nie tak smierdziuchu jeden. Ogol pachy i porownaj czy bedziesz sie pocil mniej czy wiecej, no i mam pytanie do ciebie: podnieca sie widok panny z wlochami po same lokcie? Jak tak to cie podziwiam, ale ja zyje w XXI wieku, a nie gdzies za czasow kamieniolowcow.
|
|
?
|
|
i jak?
|