Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która siłownia w Łomży jest najlepsza? |
Cześć! Szukam dobrej siłki, to jest takiej, gdzie jest sporo sprzętu (bye nie trzeba było czekać na swoją kolej do ćwiczenia) i jest miła atmosfera. Ważne jest również aby karnet upoważniał do korzystania z niej bez ograniczeń czasowych typu: poniedziałek, środa, piątek od 19 do 20. Możecie mi jakąś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która siłownia w Łomży jest najlepsza? |
nawet dobra jest siłownia na dmowskiego bodajże "zibi". ona mieści się na rogu koło 4plus.(jak są te sklepy w bloku za 4 plus) Była także dobra(też na dmowskiego) była dobra,w której było od groma sprzętu,ale niestety została sprzedana.
|
|
Na Wyszyńskiego. Woda gratis. Kultura jest.
|
|
na wszyszynskiego nie bardzo. Strasznie nadęty Pan instruktor. Większoścy czasu spędza siedząc w oknie albo podziwia piękno własnego ciała. Nia ma czasu chłopina na zajęcie sie klientami stanisław
|
|
forpol co ty wygadujesz o Panu instruktorze z Wyszynskiego. Cwiczylem tam troche czasu i nigdy nei mialem problemu z ty Panem, wrecz przeciwnie zawsze byl chetny do pomocy. Moze to nie w panu tkwil problem tylko w Tobie ;) ??!!
|
|
Mi się podobało u Zibiego i pewnie tam się skieruję. Chętnie przeczytam opinie na temat innych siłowni, np: Ewa (bo mam blisko).
|
|
no pan istruktor z wyszynskiego jest przemeczony bo zona mu dokucza wiem to z pewnego żródła
|
|
forpol jesli myslimy o tym samym instruktorze, to "nadęty" jest ostatnim slowem jakim bym go okreslil. Oczywiscie kazdy ma wlasne opinie o roznych osobach, ale naprawde nie wiem skad wziela sie Twoja ;) Spiero takich informacji z pewnych zrodel to chyba nie wypada wypisywac na publicznym forum, no chyba ze to zart byl. Wybaczcie, ale to byl chyba temat o silowniach, a nie zyciu osobistym instruktora ;) Poza tym, tez czekam na opinie o silowniach, chetnie bym sie zorientowal w temacie.
|
|
wiesz ja o zyciu osobistym to sie chyba nie wypowiadałem i nie wiem gdzie ty się tam tego doczytałes bo ja jakoś nie mogę sie doczytać. Wypowiadaliśmy się chyba na temat siłowni. stanisław
|
|
forpol, o zyciu osobistym to bylo do Spiero, zaznaczylem to w poscie ;)
|
|
Do Spiero : To jest FORUM, a nie osiedlowy trawnik, trochę kultury człowieku ! Do forpol : Coś ci się pomyliło, najprawdopodobniej ulice w Łomży i do tego siłownie bo chodzę do INTERCOSMETIKS na Wyszyńskiego i opisywany przez Ciebie instruktor w niczym nie przypomina tego z inter. Zastanów się zanim znów coś głupiego napiszesz ! aguta
|
|
Spiero: a od zony p. instruktora to ty sie od......(czep) za przeproszeniem. Ktos kiedys napisal na tym forum, ze to dno - ja osobiscie tak nie uwazam - ale Ty akurat poprzez swoje wypowiedzi udowodniles, ze jestes wodorostem na jego dnie. A co do "pewnych zrodel informacji" to Lepper tez mial dowody na ladowanie UFO ;) i tez z "pewnych" zrodel - moze powinniscie zmienic informatora, bo cos was zarzuca spamem informacyjnym. A co do zapytania : ktora silownia jest najlepsza - to odpowiem chyba w najbardziej obiektywny sposob - ta, na ktorej czujesz sie najlepiej i gdzie znajdujesz motywacje do cwiczen. andrjulepper przeczytaj posty, zrob rekonesans i sam wybierz sobie najlepsze dla siebie miejsce "kazni" ;).
|
|
SN4P co ty masz do mnie? Nigdy nie mówiłem o UFO, najwyżej o UFC ;-) Pewne źródła mówiły o wągliku w Klewkach, a nie o UFO. Post jest po to aby nie zapierniczać od siłowni do siłowni po całym mieście bo i tak po jednym razie niczego się nie dowiem. Niech się wypowiadają ci co chodzą, ale na temat, a nie o żonach instruktorów.
|
|
Lepper napisalem Ci zebys poczytal posty i zrobil rekonesans. Potrzebujesz do tego troche liczb i ich interpretacji. Jezeli ktos wypowiada sie 10 razy o silowni a , 12 razy o silowni b i 3 razy o silowni c, wiec chyba warto sei przejsc tylko do a i b, aby zobaczyc co i jak.
|
|
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff kulturysci sie znalezli sie nadajecie
|
|
SN4P co ty piszesz? Konkretne odpowiedzi padły 2 na samym początku, reszta to dywagacje na temat trenera w jednej z siłowni. Sądzę, że w Łomży jest więcej jak dwie siłownie, może ktoś coś konkretnego jeszcze napisze.
|
|
najleprza silownia jest na pocztarskiej nowiutki sprzet czysto kultura i pani instruktor jest a nie pan instruktor polecam
|
|
A jakie sa ceny w inter cosmeticu i jakie są godziny otwarcia?
|
|
Najlepsza jest DOmowa
|
|
Ja osobiście polecam Relax, sporo sprzętu, kultura, godziny otwarcia też są dobre no i przede wszystkim tanio, 50 zl kosztuje karnet, jeżeli masz legitymacje :)) Pozdrawiam :)
|
|
Tez polecam Relax. Czysciutko i spokojnie. Nie polecam Zibiego i Tytana na kazanskiej w obu tych silowniach jest malo miejsca,sprzetu, smierdzi i jest brudno. I pelno w nich jest naszych lomzynskich "top zawadyjaków":)))))
|
|
z legitymacją 50zł w relaksie a ile bez leg.? CENTRUM
|
|
bez legitymacji kosztuje 65 zl jest tam duzo miejsca przestronnie sprzet tez dobry tylko czasem w godzinach rannych mozna trafic na ucznow ze szkoly majo tam w-f i wtedy jest ciasniej ale ogolnie jest ok i nie trzba czekac na wolnesprzety pozatym ludzie sa uprzejmi sluzo porado i mozna cwiczyc na przemian co nie sprawia zadnych problemow
|
|
popieram. relax ok. zibi... hmmm wchodzisz w bialej koszulce wychodzisz w rudej...
|
|
witam ! również polecam Relax chodzisz kiedy chcesz i ile chcesz za 65zł
|
|
Może ma ktoś nr. do siłowni aktivia?
|
|
ZIBI
|
|
W intercosmetic-u silownia i sprzet niczego sobie, a Pan instruktor zawsze sluzyl przynajmniej mi pomoca i wytlumaczyl co i jak... A no i czysto i nie smierdzi - moge polecic!!
|
|
gdzie jest na pocztarkiej silownia?
|
|
co za tandetna strona... bez pomysly zrobiona byle jak, mogliby sie bardziej postarac. sam uczesczam do zibiego i polecam, nie ma tlumów mozna spokojnie zrobić soebi trening
|
|
nie dość, że strona byle jaka, to jeszcze z błędami ortograficznymi to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach nie znaczy, że można reklamować się w ten sposób : " Na bierząco duży wybór odrzywek .... " ludzie ! miejcie litość porażka
|
|
pewnie,tylko dla Kogo?
|
|
Ja polecam ZIBI dobry sprzęt tam ma ,Hammer itd, uczęszczałem ale wyjechałem jak przyjadę to wrócę . pozdro : ]
|
|
Przynajmniej maja strone... wiekszosc silowni wcale nie ma. Zwykla, prosta, strona, sa podstawowe informacje, wiecej chyba nie trzeba... erros mozesz mi podac adres strony siłowni Zibi?
|
|
szanelka, to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach A skad wiesz, ile kto spedza czasu w ksiazkach?
|
|
Ja też wolę relax, atmosfera bdb, czysto, jak potrzebujesz w czymś pomocy nie ma żadnego problemu i cena 50zł mi odpowiada.
|
|
nie ma w lomzy najlepszej silowni. Chyba nie widzieliście w życiu jak wygląda prawdziwa siłownia :) a nie małe brudne śmierdzące piwniczanki ze sprzętem z prlu, z kolejką jak za komuny po bułki.
|
|
ktps wczesniej wspominal o silowni na pocztarskiej, gdzie ona sie znajduje?
|
|
duzo sprzetu,miejsca i fajna atmosferka-relax cos dla hardcorowych boyow ktorym kurz i ponura atmosfera daje ognia-zibi a ja osobiscie wole wlasny sprzet...wpadam robie trening bez zbednego plotkowania,patrzenia po innych i do domu, 0zl przynajmniej z 1-2h do przodu tego dnia,jeszcze jest czas na film i dobre piwo;)) xxx
|
|
Intercosmetic tylko tam
|
|
Autor: szanelka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-09-10 23:09 nie dość, że strona byle jaka, to jeszcze z błędami ortograficznymi to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach nie znaczy, że można reklamować się w ten sposób : " Na bierząco duży wybór odrzywek .... " No i nadal nie poprawione;)))) odrzywki:)
|
|
Najlepsza jest domowa silownia. Można stworzyć przecież samodzielnie
|
|
Koniecznie sprawdźcie na ofertę od firmy https://www.fitpark.pl oni oferują wysokiej jakości, solidny i wytrzymały sprzęt do ćwiczeń na siłownie plenerowe. Na stronie macie całą ofertę, cennik i wszystkie potrzebne informacje. Koniecznie sprawdźcie i się z tym zapoznajcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |