Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spółdzielnia czy deweloper? |
Witam Szanownych forumowiczów.Noszę się z zamiarem kupna mieszkania i mam dylemat-spółdzielnia mieszkaniowa czy deweloper.Chodzi mi m.in. o to jakiej wielkości mieszkania są obecnie budowane np. w Perspektywie i u dewelopera Zacharzewskiego,czy po podpisaniu umowy nie zmienia się już pózniej cena za m2,jakie są konsekwencje zerwania umowy.Proszę o odpowiedzi TYLKO na temat.Z góry dziekuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spółdzielnia czy deweloper? |
Dużo kasiasty jesteś? To kup w nowym budownictwie eleganckie surowy pod wykonanie i jedziesz z fantazją. - takei rzeczy się teraz robi
|
|
A ja ci polecam jeszcze troszeczke oszczedzic pieniedzy I wybudowac sobie dom nie musisz od razu wykanczac go calego
|
|
tylko spółdzielnia - byle nie jedność
|
|
dziadek, ty leszczu czytaj ze zrozumieniem co on napisał, wyraźnie o nowo budowanych wspomniał. Po za tym, jak koleś pyta na forum o takie rzeczy to jeszcze długo z mamą będzie mieszkał, więc nawet nie będę się wysilał na merytoryczną odpowiedź...
|
|
tylko spoldzielnia ale nie jednosc
|
|
Roler,asw-dlaczego nie Jedność???Miałem zamiar załatwiać własnie tam ale zbijacie mnie z tropu.Proszę o jakieś szczegóły dlaczego akurat tam nie. Dowelopera też nie polecacie?Proszę o odowiedz. DZIĘKI Z GÓRY
|
|
oczywiście tylko spółdzielnia
|
|
Ja nie narzekam na spółdzielnię "Jedność", a w niej mam mieszkanie.
|
|
nigdy jednosc duzo mowia a malo robia tylko chodza i **** palą
|
|
Ja jednak polecam bym kupno - nawet tylko skromnej działki - i postawienie własnej "chałupki". Zaleta, nie będziesz musiał prosić sąsiadów za ściany o zgodę na każdą przysłowiową pierdołkę, bo ludziska w budynkach wielorodzinnych są na prawdę upierdliwi. Sam mieszkam w zasobach wielorodzinnych, i wiem co piszę. Henryk Mościbrodzki sygnatariusz POWNiAS tel. 722 229 062 ============= Porozumienie Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |