Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najtańsza wódka |
gdzie i za ile? (meta odpada)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najtańsza wódka |
w biedronce :D OCB
|
|
krajowa
|
|
Tatusiowa.
|
|
Parkowa Pozdro 600
|
|
najlepij nie pij
|
|
A ta nie jest najtańsza ? _________________________________________________________
|
|
cytrynoweczka wlasnej roboty, od rodziny drugiego meza mamy, z czarni,pilam,uspokaja do szalenstwa
|
|
Ja osobiście oraz Jasiu polecamy wódkę "Sperma Szatana"
|
|
Gon sie leszczu
|
|
szczebiota ty jedynie co mozesz pic to piwo i to z miekkiej szyjki.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Z miękkiej szyjki to możesz sam się schylić i pociągnąć :) no chyba że nie sięgniesz :):):) to musisz jeszcze zaczekać aż ci ta szyjka podrośnie :)
|
|
ktos cos patrze masz doswiadczenie w tych sprawach....Jak taki zachwycony jestes szczebiota to polaczcie swoje IQ moze razem stworzycie jakis swinski duet...A pozatym nie wcinaj sie jak guma z gaci nieproszony.... :))))))) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wlasnie nie wcinaj sie chu ju
|
|
Zajoba dostane, znowu wszystko zablokowane Kto?
|
|
Ja np
|
|
Dobra ide do pracy pozniej dokoncze te mila konwersacje.... :))))) Pozdro..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
dziadek wladek,potrafie cie odnalezc i skopac ci tylek
|
|
balthazar poziom twoich wypowiedzi =poziomowi inteligencji. tworzymy ze szebiotka doskonałą parę:) Zatudniają takie coś ????????? Dziwni są teraz pracodawcy:)
|
|
Polarna z Stokrotki 14 zł chyba cos koło z dodatkami :0
|
|
ktoś-coś tworzycie pare to fakt....tylko zastanawiam sie jaka.Powiem ci cos po cichu czeczencu.... Jak chcesz poderwac lub wyrwac cos na forum to chyba pomyliles adresy.Stary wyjmij jezyk z du..y i zacznij myslec.Skad wiesz ze szczebiota to nie szczebiot?????Masturbujesz sie pod jej(jego)posty ze tak robisz za adwokacine.Jak jestes taki kozak to umow sie z nim (nia) w realu a nie marszczysz freda du....pa calymi dniami... A odemnie trzy w bok....czarnuchu.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Ja ze szczebiota swoj dialog zakonczylem a ty dalej sie slinisz..... Jak sie zakochales to oko ja wysiadam.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazarku : Szkoda mi na ciebie zdzierać klawiaturę bo sporo kosztowała. Ale tak w skrócie ci powiem i na ucho :):) JESTEŚ ZWYKŁYM CIOTOWATYM DUPKIEM , ŚMIERDZĄCA KUPA GÓWNA KTÓRE CHCE POKAZAĆ JAKIE TO JEST BYSTRE. Dla mnie jesteś zwykłym szmaciarzem i nie tylko dla mnie zresztą :):):) Żal ci mojego freda ????Nie dam ci go do pyska bo nie chcę złapac parcha . Skończyłem z toba palancie :):):):)
|
|
sluchaj ty zjeba...y kurw...szonie prujesz sie przy jak to okresliles swojej drogiej klawiaturze.dla mnie to ty kondonie jestes tylko przychlastem ktory mocny jest tylko przed szklanym ekranem.zmywaj gary ty w morde jeb...ny cwelu.I nie wypowiadaj sie za innych kuta...e tyle do ciebie ty bura suko...dolacz do rodziny slynnej z forum tam twoje miejsce palancie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Się pchlarzu nie podniecaj bo ci żyłka pęknie :):):):):) I mamusia będzie musiała twoje gile wycierać fartuchem :):):):) Udało mi się z....bać ci noc ??? Udało :):):):) Dobranoc koński zwisie :):):):):):):)
|
|
Pajacu ja nie biore do glowy jajoglowych fajansiarzy jak ty....spalem az milo. Myslisz ze jestes taki slodki ze bede o tobie myslal godzinami????Z leprzymi tu mialem utarczki. A teraz smaruj smieciu nia mam czasu na pierdoly kozi bobku.Idz oporzadz inwentarz i zajmij sie czyms porzytecznym a nie podgladaniem mlodych chlopcow w szatni ksiezulku.... to tyle spadaj na roraty cioto.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Dziękuje Losowi , że mogłem dokonać konwersacji z TYM Czeczencem !!! Gdyby takich jak ON było więcej forum przypominałoby Niebiańską Przystań do której znużony wędrowiec pragnie powrócić niczym w ramiona Matki!!! SZCZERZE POLECAM. Ta tyle cosik lece do pracy hahahaha..... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
na targowicy
|
|
z toba do spolki jasiek.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie lepiej wydać trochę więcej i kupić delux
|
|
Najgorza to smirnoff i finlandia, nie wiem ktora najtansza. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |