piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklepy odzieżowe na ulicy Długiej

Hej wszystkim, jak sądzicie czy w Łomży na ul. Długiej brakuje markowych sklepów z odzieżą??? zapraszam do rozmowy i wypowiedzi na ten temat :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklepy odzieżowe na ulicy Długiej

Tak ja proponuję sklep zara.

Brak porządnej restauracji chociażby typu Sfinks. Jeśli przy starym rynku nie powstanie dobra strefa gastronomiczna, życie sklepów odzieżowych zginie tam śmiercią naturalną wraz z otwarciem galerii handlowych w Łomży.

Wystarczy ze jest niemarkowy dwóch plociuchów blond starczy

W tym miejscu restauracja na pewno odniesie porażkę, bo do lokalu potrzebny jest parking, bo jeśli lokal miałby przynosić dochód, to bynajmniej 10-15 aut powinno mieć gdzie zaparkować, a z tego co widać to najbliższy parking można stworzyć dopiero przed hospicjum, no chyba że ktoś pozwoli zająć całość muszli na dole przy Zjeździe, to by było trochę bliżej, więc jeśli już to bym wolał inwestować w drobną gastronomię, odzież, a może upominki czy coś zbliżonego w tym kierunku. Życzę sukcesów.

Oczywiście że brakuje. Długa to kompletna porażka. W ogole nie ma po co się tam wybierac.

Biorąc pod uwagę ilość ludności w Łomży zastanawia mnie właśnie Sfinks, ale czy wypali??? ryzyk fizyk kwestia dobrej lokalizacji i mam nadzieję że powinno wypalić :)

ten Sfinks to zadna tam super restauracja, ale zawsze coś.

Kiedyś szukając pewnej rzeczy wybrałem się w stokrotkowe skupisko sklepów. Okazało się, że ów rzecz znalazłem na długiej i była o połowę tansza niż w tych "centrach handlowych", więc ta długa niekiedy wcale nie jest taka zła. Jednak przy znam ze jest dla mnie zadaleko ze by czesto tam bywac chociażby w celach "spacerowych".

długa to mi się kojarzy z markowym mustangiem gdzie nigdy nie ma nic fajnego a jak już jest to kosztuje 3 razy więcej niż powinno i ze sklepem obuwniczym pod rossmanem gdzie można kupić podróby "markowych" butów w cenie oryginałek.

no w diverse czasem coś można trafić sensnego ale i tak jeśli zakupy to w alfa i białej bo tam jest wybór i niskie ceny. U nas wyboru nie ma a ceny są zawyżone!

ja chcę New Yorkera :)

;)

Marcin w białym ceny jeszcze wyższe niż w Łomży.

Co do sklepów na Długiej to prawie w każdym stoją wypacykowane lale, które tylko błyszczyk i akryle . Wchodzisz do sklepu jesteś odrazu traktowany jak złodziej patrzą na ciebie jak byś miał(A) coś ukrasć. Zero swobody a z rozmiarami to katastrofa same 34 na super chude małolaty... Także jak właściciele nie zmienią nic to nie bedzie nic sensnego na Długiej...

kormoran widac wygladasz jak potencjalny złodziej, bo ja chodze tam od lat i niczego takiego nie zauważyłam, mało tego rozmiary sa niejednokrotnie zaduże. I polecam schudnąć bo w tych sklepach spokojnie mozna dostac rozm. 38, a dalej to w sklepach dla puszystych szukaj!

Zgadzam się z zdaniem Kormorana ,
gdyż niestety taka brzydka prawda o zmanierowanych gwiazdach z ul.Długiej, które błyszczą i się lansują ,ale na pewno nie świecą kulturą ,a ich bezczelne zachowanie wobec klienta sprawia ,że chodzi się do nich
albo z braku innej opcji ,
albo po prostu omija się je z niesmakiem patrząc na te
lśniące panie.. palące tylko przed sklepem, których ulubionym zajęciem w ciągu swojego dnia pracy , jest stanie i obgadywanie wszystkiego co się wokół dzieje ...
Oczywiście nazwami sklepów nie określam , żeby nie było ;]] ,
bo i nie trzeba...
Wystarczy przejść się po ul.Długiej i ocenić poziom jaki panie reprezentują.. ;]]

" Honor, siła i szacunek to właśnie ulicy boks..
Ogień w sercu, ogień w pięści to ogień ulicy".

Proponuje otwarcie PORZĄDNEGO CHIŃCZYKA. Takiego jak w Zambrowie - Kuchnia Azjatycka. REWELACJA. Porcje duże cena mała i ten smaaaak. Łomżyńskie chińczyki to do pięt nie dorastają tamtemu:((

.

anio1

Pimkie i New Yorker!!!

MI tam brakuje jeszcze jednego Kebaba, albo sklepu z bronią no i porządnego, dużego Sex-Shopu...

A tak na serio, to trzeba tam postawić drugiego McDonalda, jak pokazuje punkt na Legionów jest to centrum lokalnego życia o każdej porze dnia i nocy..

4lomza - największe polskie forum o Kebach....

tam powinny stać domy publiczne, dilerzy i kurtyzany i życie w mieście by dudniło

Wlaściwie to przydałby się New Yorker, Pimkie i House-tam zawsze można znaleźć fajne ubrania:)

:)

wystarczyłby na początek jakiś porządny sklep nie dla idiotów:)

kochani macie tyle wspanialych pomyslow co powinno byc w tym miescie wiec dlaczego nie wprowadzacie swoich marzen w zycie???ktos ma wam to otworzyc???pytanie tylko kto?wiec zamiast fantazjowac na forum proponuje: DO ROBOTY!!!!!!!!!

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ŁOMŻAto jedna wielka dziura nic pozatym.szkoda gadac.jak nasze wladze sie nie zmienia to zostaniemy jakies 100 lat za zambrowem, w kolnie sie wiecej dzieje jak tu.

Odzież damska, którą sprzedajemy pochodzi od producentów polskich jak i zagranicznych. Specjalnie dla Państwa sprowadzamy sukienki, kardigan, tuniki, bluzki, spodnie, dodatki... z takich krajów jak Holandia, Dania, Włochy, Niemcy. Światowe marki Kaffe, YaYa, Barbara Nobler, Nife, Mbym i wiele innych. Cały czas poszerzamy asortyment o nowe kolekcje. Ubrania w sklepie internetowym fidoma-butik.pl są wykonywane z wysokogatunkowych tkanin i zgodnie z aktualnymi trendami. Każdy u nas znajdzie coś dla siebie. Zadowolenie Klienta jest dla nas priorytetem, zakupy u nas są bezpieczne, zawsze można wymienić towar bądź go zwrócić w ciągu 10 dni bez podawania przyczyny. Gwarantujemy Państwu miłą obsługę oraz 100 % zadowolenia z zakupów. Twój czas tylko dla Ciebie ! Zajrzyj na www.fidoma-butik.pl i przekonaj się. Modny butik.

www.fidoma-butik.pl

Drogo w tym butiku - jak na sklep internetowy:)

w Łomży nic nie ma ;p

H&M ;)

Długa to żal za kawał szmaty 70 zł ;p

ja również jestem za H&M :D

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

Ja rowniez jestem za New Yorkerem, ewentualnie jeszcze Orsay by się przydał

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org