sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dj

Ma ktos namiary na Dj-a z Atlantica bo fajnie gra i jest mi potrzebny na półmetek ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dj

tupilan -jeśli nie znasz znaczenia słów to ich nie używaj bo koleś z Atlantica nie jest Dj -em tylko diskdżokejem a to wielka różnica

szpenio - człenio!!!!

Didżej lub DJ, dyskdżokej (ang. Disc Jockey – Dee Jay) – osoba zajmująca się dobieraniem oraz odtwarzaniem i miksowaniem muzyki na żywo, w celu rozbawienia publiczności. DJ najczęściej stara się stworzyć płynność muzyczną w swoim występie, łącząc ze sobą różne utwory muzyczne, a nawet dodając efekty dźwiękowe, sample, utwory typu acapella. DJe turntabliści posługują sie także skreczem.

ta i ta forma jest poprawna. tylko, ze slowo dyskdżokej byl uzywany dawniej.

a tam nie jest Dj'em Przemek??

nie, lepek, rewelacji to nie ma, wpisz w google download hardtechnodropsyryjabanie album i odpalasz na polmetku a zaoszczedzisz ze 150 zl

DJ - Downin' Joke

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Tam jest chyba dwoch Dji, w sobote grał jeden do 23 i pozniej gral inny to wlasnie o tego mi chodzi ma ktos do niego kontak?

Stasiu Wiszowaty ???

Na email się odezwij do mnie

W sobote na początku gral Dj lepek, a pozniej po 23 Dj mercio

No to mi wlasnie chodzi o kontakt do tego Dj-a mercia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org