Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dj |
Ma ktos namiary na Dj-a z Atlantica bo fajnie gra i jest mi potrzebny na półmetek ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dj |
tupilan -jeśli nie znasz znaczenia słów to ich nie używaj bo koleś z Atlantica nie jest Dj -em tylko diskdżokejem a to wielka różnica szpenio - człenio!!!!
|
|
Didżej lub DJ, dyskdżokej (ang. Disc Jockey – Dee Jay) – osoba zajmująca się dobieraniem oraz odtwarzaniem i miksowaniem muzyki na żywo, w celu rozbawienia publiczności. DJ najczęściej stara się stworzyć płynność muzyczną w swoim występie, łącząc ze sobą różne utwory muzyczne, a nawet dodając efekty dźwiękowe, sample, utwory typu acapella. DJe turntabliści posługują sie także skreczem. ta i ta forma jest poprawna. tylko, ze slowo dyskdżokej byl uzywany dawniej. a tam nie jest Dj'em Przemek??
|
|
nie, lepek, rewelacji to nie ma, wpisz w google download hardtechnodropsyryjabanie album i odpalasz na polmetku a zaoszczedzisz ze 150 zl
|
|
|
Tam jest chyba dwoch Dji, w sobote grał jeden do 23 i pozniej gral inny to wlasnie o tego mi chodzi ma ktos do niego kontak?
|
|
Stasiu Wiszowaty ???
|
|
Na email się odezwij do mnie
|