Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYJAZD DO KOLNA |
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz z zaprzyjaźnionym Orłem Kolno, który odbędzie się w niedzielę 19 września o 16. Nikogo nie trzeba namawiać, bez zbędnego gadania- JEDZIEMY WSZYSCY ! Cena jest horrendalnie śmieszna, wynosi tylko 7 złotych ! Czy pamiętasz atmosferę na Z18 sprzed pięciu lat ? Chciałbyś do niej wrócić ? Masz ku temu okazję, istne wehikuł ! Na niedzielnym meczu będzie niezapomniana atmosfera, w dodatku najprawdopodobniej zostanie pobity rekord wyjazdowy, który dotychczas wynosił 300 osób .Czy chciałbyś zobaczyć tę rzeszę biało-czerwonych kibiców i poczuć atmosferę piłkarskiego święta ? To wykorzystaj pierd..oną szansę, zapisz się na mecz ! Zapewne myślisz sobie : ,,Nigdy nie byłem na meczu / dawno nie byłem na meczu ...'' I co z tego ! Zmień to, przełam barierę, zapisz się, pojedź, dopinguj i wróć z niezapomnianymi wrażeniami ! To masz gwarantowane ! Zapisów można dokonywać (imię i nazwisko+ PESEL) w sklepie czapniczym przy ulicy ul.Krótkiej oraz od środy do soboty na starym dworcu od godziny 19:00 do 19:30 ! Odmień swój niedzielny dzień i pojedź z NAMI !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYJAZD DO KOLNA |
ja jade:) a mozna wiedziec ile osob juz sie mniej wiecej zapisalo na wyjazd?
|
|
rzeczywiście , wycieczka z kibolami ( nie mylić z kibicami) to ********* frajda !!! nie raz już udowodniliście po co chodzicie na mecze ,i tego wizerunku dłuuuuugo nie da się naprawić wiec powodzenia , ja udam się tam prywatnie w końcu to tylko 30 km ! szpenio - człenio!!!!
|
|
p.s. o której zaplanowane jest spalenie szalika drużyny przeciwnej??? a i gdzie konkretnie bedzie ustawka??? szpenio - człenio!!!!
|
|
nie trzeba koniecznie jechac ze wszystkimi w autokarach! mozna jechac wlasnym srodkiem transportu. tylko przyjedzcie ok 14:00 na miejsce zbiorki, zebysmy razem mogli tam pojechac pokazujac tym samym, ze kibice ŁKSu mogą się zjednoczyc i jest nas ładna gromadka :)
|
|
szpenio pajacu po co wypisujesz głupoty? nie chcesz jeździć? Twój problem... ale nie zrażaj swoimi głupimi wypowiedziami innych... Ps. Kolno jest zaprzyjaźnione z Łomżyńskim KS. I atmosfera może być naprawdę fajna...
|
|
jak nie bedzie zadymy to nie jade. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a tak powaznie to ok.jade.przekonaliscie mnie. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
michal91`- gówniarzu z bąblem w nosie , nie trzeba nikomu na tym swiecie tłumaczyć kto to sa kibole i co robia , ameryki nie odkryłem , poza tym jechac chce ale sie do kiboli nie przyłączam, sami zapracowaliscie sobie na taką opinie, przyjaciele czy nie z wami nigdy nic nie wiadomo bezmózgi!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
szpenio ogarnij sie idioto . Orzeł Kolno to zaprzyjazniony z ŁKS-em klub wiec morda cwelu !
|
|
kibice ŁKSu trzymajcie fason ! i nie wyzywajcie innych użytkowników Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jadziem wsieee ! ;) I kulturnie chłopaki, kulturnie.
|
|
zwalić konia
|
|
HokusPokus powinieneś zmienić wpis w swoich wiadomościach na "Kibicuj lokalnej drużynie-wspieraj duński browar!"
|
|
JP... - cała prawda o kibolach to wlaśnie twój wpis frajerze szpenio - człenio!!!!
|
|
A miałem jechać . Ale jak poczytałem tych wiernych do grobowej deski to mi się już odwidziało . *******ę nie jadę jak mam słuchać tych wyjących kojotów.
|
|
szpenio taki madry jestes na forum ? moze sie spotkamy i powiesz mi to w oczy cwaniaku , jak nie wiesz z kim ŁKS ma na pieńku to sie nie udzielaj bo robisz fałszywa propagande. sory za OT
|
|
oooo następny wyraszka . Tylko by wszystkim w 4 oczy gadali z bandą kretynów za plecami .
|
|
a mnie cyce rwą
|
|
do kolna jest droga wolna ;P
|