piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WYJAZD DO KOLNA

Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz z zaprzyjaźnionym Orłem Kolno, który odbędzie się w niedzielę 19 września o 16. Nikogo nie trzeba namawiać, bez zbędnego gadania- JEDZIEMY WSZYSCY ! Cena jest horrendalnie śmieszna, wynosi tylko 7 złotych !
Czy pamiętasz atmosferę na Z18 sprzed pięciu lat ? Chciałbyś do niej wrócić ?
Masz ku temu okazję, istne wehikuł ! Na niedzielnym meczu będzie niezapomniana atmosfera, w dodatku najprawdopodobniej zostanie pobity rekord wyjazdowy, który dotychczas wynosił 300 osób .Czy chciałbyś zobaczyć tę rzeszę biało-czerwonych kibiców i poczuć atmosferę piłkarskiego święta ? To wykorzystaj pierd..oną szansę, zapisz się na mecz ! Zapewne myślisz sobie : ,,Nigdy nie byłem na meczu / dawno nie byłem na meczu ...'' I co z tego ! Zmień to, przełam barierę, zapisz się, pojedź, dopinguj i wróć z niezapomnianymi wrażeniami ! To masz gwarantowane ! Zapisów można dokonywać (imię i nazwisko+ PESEL) w sklepie czapniczym przy ulicy ul.Krótkiej oraz od środy do soboty na starym dworcu od godziny 19:00 do 19:30 !

Odmień swój niedzielny dzień i pojedź z NAMI !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WYJAZD DO KOLNA

ja jade:) a mozna wiedziec ile osob juz sie mniej wiecej zapisalo na wyjazd?

rzeczywiście , wycieczka z kibolami ( nie mylić z kibicami) to ********* frajda !!!
nie raz już udowodniliście po co chodzicie na mecze ,i tego wizerunku dłuuuuugo nie da się naprawić wiec powodzenia , ja udam się tam prywatnie w końcu to tylko 30 km !

szpenio - człenio!!!!

p.s. o której zaplanowane jest spalenie szalika drużyny przeciwnej??? a i gdzie konkretnie bedzie ustawka???

szpenio - człenio!!!!

nie trzeba koniecznie jechac ze wszystkimi w autokarach! mozna jechac wlasnym srodkiem transportu. tylko przyjedzcie ok 14:00 na miejsce zbiorki, zebysmy razem mogli tam pojechac pokazujac tym samym, ze kibice ŁKSu mogą się zjednoczyc i jest nas ładna gromadka :)

szpenio pajacu po co wypisujesz głupoty? nie chcesz jeździć? Twój problem... ale nie zrażaj swoimi głupimi wypowiedziami innych...

Ps. Kolno jest zaprzyjaźnione z Łomżyńskim KS. I atmosfera może być naprawdę fajna...

jak nie bedzie zadymy to nie jade.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

a tak powaznie to ok.jade.przekonaliscie mnie.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

michal91`- gówniarzu z bąblem w nosie , nie trzeba nikomu na tym swiecie tłumaczyć kto to sa kibole i co robia , ameryki nie odkryłem , poza tym jechac chce ale sie do kiboli nie przyłączam, sami zapracowaliscie sobie na taką opinie, przyjaciele czy nie z wami nigdy nic nie wiadomo bezmózgi!!!

szpenio - człenio!!!!

szpenio ogarnij sie idioto . Orzeł Kolno to zaprzyjazniony z ŁKS-em klub wiec morda cwelu !

kibice ŁKSu trzymajcie fason ! i nie wyzywajcie innych użytkowników

Łomża leży na Mazowszu !

Jadziem wsieee !
;)
I kulturnie chłopaki, kulturnie.

zwalić konia

HokusPokus powinieneś zmienić wpis w swoich wiadomościach na "Kibicuj lokalnej drużynie-wspieraj duński browar!"

JP... - cała prawda o kibolach to wlaśnie twój wpis frajerze

szpenio - człenio!!!!

A miałem jechać .
Ale jak poczytałem tych wiernych do grobowej deski to mi się już odwidziało .

*******ę nie jadę jak mam słuchać tych wyjących kojotów.

szpenio taki madry jestes na forum ? moze sie spotkamy i powiesz mi to w oczy cwaniaku , jak nie wiesz z kim ŁKS ma na pieńku to sie nie udzielaj bo robisz fałszywa propagande. sory za OT

oooo
następny wyraszka .
Tylko by wszystkim w 4 oczy gadali z bandą kretynów za plecami .

a mnie cyce rwą

do kolna jest droga wolna ;P

Kolnianki lachy będą ciągnąć na trybunach wpadajcie :D

Pozdro 600

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org