piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lekarz weterynaii

Czy orientujecie się , który lekarz może dziś udzielić pomocy dla mojego chorego pieska? Jeśli tak to poproszę o numer telefonu.
Pan Leończak jest poza Łomżą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lekarz weterynaii

Wiem, że lekarze z "Filemona" pełnią dyżur telefoniczny.
Choć lepszej osoby od pana Leończaka nie znam.

P.Ołdziejewski na wojska polskiego

Zgadzam się, dr Leończak jest naprawdę lekarzem godnym polecenia. Nie masz szczęścia, że akurat gdy twój psiak zachorował, nie ma go w Łomży. Z kolei nie poleciłabym nikomu dr Ołdziejewskiego.

Dr. Ołdziejewski, telefon chyba prywatny, ale podany na wizytówce: 602 127 339

A ja przeciwnie... Polecę tylko dr Ołdziejewskiego. A dr Leończak niestety stał się zwykłym rutyniarzem...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Nie wiem, czy "zwykły rutyniarz" dzwoni do właściciela chorego zwierzęcia i pyta o jego zdrowie, czy jest poprawa. Albo też czy jest gotowy przyjąć "pacjenta" po godzinach otwarcia gabinetu nie doliczając sobie nic "ekstra", a wręcz nie biorąc w ogóle pieniędzy za podane lekarstwa (!). Ja się z tym jeszcze nigdy nie spotkałam, choć kilku weterynarzy z Łomży poznać już zdążyłam.

Pan ołdziejewski, tle. 8621605772

"Zwykły rutyniarz" nie bierze 150zł za wizytę w lecznicy w b. późnych godzinach wieczornych tylko i wyłącznie w celu podkreślam usunięcia kleszcza i podania zastrzyku (fakt, pani może trochę przesadziła, ale czego nie robi się dla ukochanego pieska... tym bardziej jeśli nie ma się pojęcia o unieszkodliwianiu tego małego pajęczaka), tak jak to robi dr Ołdziejewski. Podałam przykład.

Poza tym "zwykły rutyniarz" dokształca się, biorąc udział w szkoleniach i konferencjach, czego niektórzy może nie wiedzą, wymaga ten zawód. Jako jedyny weterynarz w Łomży.

Pan ołdziejewski, tle. 8621605772

akurat za zawracanie głowy kleszczem 'w późnych godzinach wieczornych' to chyba wszyscy by skasowali. ale nie komentuję bo nie mogę :)

Ja w 1000 % polecam lecznicę 4 łapy przy panu Leończaku . Miłe panie , znają się na psach i moje psy zdrowe i szczęśliwe . Lekarza Ołdziejewskiego z Oazy odradzam po tym co zrobił mojemu psu .

Prawdopodobnie jako jedyny weterynarz w Łomży.

p. Ołdziejewski, jako jedyny wie z czego żyje, ale kosztem swojego zdrowia, nigdy nie zostawi zwierzaka bez pomocy. Aż dziwne, że został w Łomży i pomaga naszym zwierzakom, ja polecam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org