Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hodowla psów. |
Cześć. Szukam w okolicach Łomży hodowli psów rasy "Beagle". Jeśli ktoś posiada jakieś informacje, niech napisze. Z góry podziękuję ptysiowi91 i +polakowi+ za ich "inteligentne" wypowiedzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hodowla psów. |
a moż w schronisku są ?
|
|
ptysiu91 pieprzony idioto, domyśl się, że jeśli pytam o hodowlę to chodzi mi o szczeniaki (z rodowodem). Jak myślisz, patafianie, znajdę takie w schronisku? Napisałem zresztą, że Tobie dziękuję za wypowiedzi bo wiem, że i tak nic nowego nie wniosą (tradycyjnie). Pozdrawiam
|
|
A szukałeś w gazetach takich ogłoszeń np w współczesnej albo innej regionalnej gazecie ? W Konarzycach jest taki gosciu i hoduje psy tylko nie wiem jakich ras ale napewno coś tam się znajdzie z takich co szukasz .
|
|
MrS wyrazy współczucia. A co do "ptysia" i "+polaka+" - nauczyć się q..a czytać!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Hodowla w Konarzycach- m.in. beagle.
|
|
Ptysiu, zgadzam się w pełni - jeśli pies to tylko ze schroniska, nie ma innej opcji!, przynajmniej dla mnie...:)
|
|
tak, podpisuję się. Tylko ze schroniska. Albo i ze schroniska i z hodowli :)
|
|
...jeśli już chce się rasowego, no nie Adamus? Ale ja wolę wielorasowe...:)
|
|
SxxxK ty może się naucz czytać chyba nie przeczytałeś mojego posta i teraz piszesz że nie wiem oco chodzi !!! napisałem że w KOnarzycach jest Hodowla psów tylko nie wiem jakich ras .
|
|
Ejj a pamietacie sledczego :D ?? Bo SlEdCzY = +polak+ hihi :P
|
|
Do Śledczego vel Bartez vel +polak+ Cytat z pierwszej wypowiedzi Mrs: "Z góry podziękuję ptysiowi91 i +polakowi+ za ich "inteligentne" wypowiedzi" Wróć się dziecko do przedszkola i jak czytasz to składaj wyrazy po literkach!!
|
|
chcę kupić teriera niemieckiego (z rodowodem) ....... uwielbam tą rasę :) Michał wyluzuj nie dobijaj ptysia - podaruj dzieciom słońce :D
|
|
Jak można nie doceniać tak błyskawicznie spieszących z pomocą ptysia i polaka? Toż to wolontariat najwyższego rzędu.
|
|
Jesteście... niemożliwi... :D
|
|
A wal się na ryj ty może powineś wogóle się nie urodzić i by było dobrze .
|
|
hehe wy to macie problemy...<lol> Mrs jak cos to w Konarzycach masz....nawet ci napisze...<lol> musisz jechać prawym pasem jak wyjeżdzasz z Łomży...i tam masz taką zieloną tabliczkę...sam wiem:P bo sie zzatrzymywałem jak wracałem z wawy i chciałem zobaczyć jakie są tam rasy....no and Beagle tesh są...;] mam nadzieje że ci troszke pomogłem:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |