Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brajk kuirtury na cb radju !!!1 |
:(((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brajk kuirtury na cb radju !!!1 |
Czlowieku ty sie pierw zastanow co Ty reprezentujesz ze taki temat zakladasz.!! Ortografia to Twoj najwiekszy problem z calego Twojego zycia. Zero komentarza o Tobie. . . na cb radiu mamy dziadka imbecyla to i na lomzynskiej stronie tez sie znajdzie. Ooo sory juz sie znalazl TY nim jestes.
|
|
pszeopraszam !!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Ciekawi mnie jak mały i żałosny człowieczek kryje się pod nickiem jasiu_śmietana. Nieudolnie próbujesz kopiować gościa z forum onetu i uważasz, że jesteś zabawny. Radziłbym ci poszukać sobie prawdziwych znajomych zamiast robienia z siebie idioty na łomżyńskim forum, bo tutaj ludzie czytając twoje marne wypociny albo się niepotrzebnie denerwują, albo tak jak ja omijają wszelkie posty podpisane twoim nickiem bo wiadomo że nic nie wnosisz do tematu. To co piszesz nie jest ani zabawne ani ciekawe, raczej żałosne - jak to podróbka, bo z prawdziwym jasiem śmietaną łączy cię chyba tylko nick.
|
|
moje tematy kasowali a taki szajs trzymaja.
|
|
NOM!
|
|
Jasiek a ja myslalem ze zes na nosowke padl...hahaha... nie przejmuj sie komentami spod lady sklepu miesnego.... A jak tam kurs zywca dzis bo nie ogarnolem????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
3.98 kilo
|
|
Dlaczego też żałosny jasiu nie ma bana na tym forum? Trzeba czyścić wszystko z czegoś takiego bo tylko ludzie nerwy tracą...
|
|
to po co czytacie jak nerwy wam puszczaja
|
|
Przykro mi, nie moge zabrac glosu
|
|
|
.
|
|
A ja cb radju nie posiadam i nie wiem o co chodzi , jestem dlatego bardzo nieszczęśliwy. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
Kultury to ludziom brakuje wszędzie nie tylko na CB radiu a zwłaszcza młodzieży nie szanującej starszych!
|
|
"szymonek" jak nie posiadasz Cb radia przecież ty tam sie najwięcej na nim udzielasz, naśladujesz tego nouuu no hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |