Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierunki kształcenia w mechaniaku |
W domu mam kartkę z dni otwartych w mechaniaku i na niej jest napisane, że powstanie technikum teleinformatyczne, natomiast na stronce mechaniaka jest nazwa "telekomunikacyjne" Co jest? Dodam, że kierunki dość znacznie się różnią. Mechaniak zdanie zmienił? Na podaniu na stronce też jest napisane "telekomunikacyjne" A na dniach otwartych wyraźnie było powiedziane "teleinformatyczne"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierunki kształcenia w mechaniaku |
..... bo to mechaniak ..... hehehehe
|
|
Mechaniak Spoko Szkoła :P
|
|
Ten typ tak ma.....
|
|
Ehh no to sie dużo dowiedziałam. A z tym, że mechaniak jest spoko to bym nie przesadzała;]
|
|
Są tam Spoko Ludzie :D:D
|
|
marta50, Nie uczylas sie tam wiec nie masz pojecia co ta za szkola.Ja jestem jej absolwentem, jesli jestes lalunia ktora lubi sie malowac itp, to wybij sobie z glowy ta szkole.Jesli lubisz sie uczyc to nie bedziesz miala problemow,tak jak Ci ktorzy narzekaja....Rygor Pani Baginskiej istnieje nie od dzis.A to jakie beda kierunki ksztalcenia dowiesz sie z dniem kiedy odwiedzisz szkole podczas dni otwartych.Technikum Telekomunikacyjne jest rowniez dobre jak Teleinformatyczne,jesli sie zdecydujesz na ta szkole to sama sie przekonasz ze sa to najlepsze klasy w Mechaniaku.Ja konczylem Mechaniak w 2000r kiedy jeszcze nie bylo LO,podobno teraz jest tam troche inna atmosfera,ale o tym dowiesz sie z pewnoscia od kogos kto tam sie uczy badz niedawno ja skonczyl. Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! Lex
|
|
wszystko powstanie :P
|
|
Lex no i co się odzywasz jak nic nie wiesz baranie. Nie jestem żadną lalunią i się odwal. A co do tego, że nic o mechaniaku nie wiem to się mylisz, bo uczę się tam drugi rok.
|
|
Jako ze mechaniak jest dobra szkoła powinno swiadczyc wiele punktów napraw samochodów itp w Łomzy.Jako ze jest ich mnogo top nikt nie jest w stanie podac dobrego mechanika lub elektryka w Łomzy.Mechaniak jest o tyle zacofany ze kazdy sie boi polonistki(w mechaniaku!!!)a przedmioty zawodowe to szczegól.Grunt zeby mechanior dobrze po polsku mówił ,a reszta to sie sama zrobi.Za moich czasów jak ''piotrus''sie pojawił w drzwiach ubikacji to było hasło:KIEDY PIOTRUS W DRZWIACH ZABUJA ,RZUCAJ PETA,ŁAP ZA H..JA.Nie daj Boze ,zeby cie scignał,bo mimo wołodyjowskiego wzrostu,to był gosc ,ze pani Baginska mogła by mu z reki jesc.Dzieki Bogu,wtedy ksiazki z technologi i elektromechaniki były wazniejsze niz abecadło
|
|
marta50 Nie czepiam sie do Twojego braku inteligencji.....to jest Twoja prywatna tragedia.Szkoda tylko ze moj wychowawca juz nie uczy w mechaniaku,on z pewnoscia by Cie nauczyl jak nalezy sie odnosic do innych, zwlaszcza starszych. Po pierwsze powinnas przeczytac uwaznie moja wypowiedz,nie napisalem ze jestes lalunia tylko poprzdzilem przez slowo "jesli" czyli wszystko powinno byc jasne!! Widze ze Cie to urazilo ale to juz nie moj problem.O Mechaniaku malo wiesz bo dopiero jest to Twoj 2 rok..hmm ciekawe czy nie ostatni,w tej szkole nie monza byc niczego pewnym. Po drugie jakie ma dla Ciebie znaczenie jakie sa kierunki ksztalcenia skoro juz tam sie uczysz.Sadze ze uczysz sie w LO,chyba ze w do mechaniaka juz przyjmuja ludzi tak rozwinietych intelektualnie jak np. TY. Wybacz ale nie bede prowadzil wiecej z Toba polemiki,Twoja wypowiedz "mowi sama za siebie". Lex
|
|
Lex oj widać, że naprawdę beznadziejny idiota z ciebie. Czyżby twój wychowawca z mechaniaka cię tak bardzo wypaczył? Ciekawe co ci robił...Co do inteligencji to się nie wypowiadaj, bo IQ mi nie sprawdzałeś. Jesteś absolwentem mechaniaka, a ja się w nim uczę-rozumiesz? Pewnie nie, bo totalny kretyn z ciebie.Więc ci wytłumaczę: Uczyłeś się-czas przeszły, uczę się- czas teraźniejszy. Widzisz tak to już w życiu jest, że się dużo rzeczy z czasem zmienia.Ty tego nie pojmujesz, zatrzymałeś się na baaaardzo niskim poziomie intelektualym i nie masz pojęcia, że istnieje coś takiego jak rozwój. A mądrzyj się dalej.Może ci ulży.
|
|
hehe,naprawde jestes smieszna i swoja wypowiedzia pokazalas jak jestes inteligentna.To nie ja chce zmienic szkole bo nie zdam tylko TY-notabene te info zawarlas w innym swoim poscie.Piszesz ze sie w nim uczysz ciekawe jak jeszcze dlugo??Moze do konca roku szkolnego wytrwasz.W porownaniu do Ciebie ja problemow z edukacja w mechaniaku nie mialem,zreszta na studiach rowniez nie bylo zle. Widze ze nie mozna z Toba dyskutowac bo u Ciebie emocje sa gora,ale coz prawda zawsze w oczy kole.Nie bede znizal sie do Twojego poziomu,nie nawymyslam Tobie jak Ty to zrobilas. Wybryki natury sa,ale nie sadzilem ze az tak duze moga zaistniec.Pozdrawam Lex
|
|
Lex to ty jesteś śmieszny i o dziwo jakoś tego nie chcesz dostrzec. To fatalnie, że będąc człowiekiem jak mniemam dorosłym zachowujesz się jak nastolatek wkraczający w okres dojrzewania. Do końca roku wytrwam, mechaniak skończę napewno i zdam maturę. A co do ciebie: hmm studia w marianowie chyba trudne nie są,więc faktycznie mogłeś nie mieć problemów. Emocje..wyrażanie emocji to cecha charakterystyczna dla ludzi. Widać więcej masz ze zwierzęcia i tego nie jesteś w stanie pojąć. Żeby znaleźć się na takim poziomie jak ja,musiałbyś się bardzo starać. No ale niestety tak wysoko nie dosięgniesz. Wybryki natury-możesz mi scharakteryzować co to oznacza? Wybryki natury to coś, co znacznie odbiega od normy, jest rzadko spotykane i niesamowite. Zdaje się, że mnie nigdy nie widziałeś,więc na jakiej podstawie to stwierdzasz?
|
|
Twoje wypowiedzi mowia same za siebie,bronisz sie jak mozesz,poprzez obrazanie innych,krotko mowiac:osmieszasz sie i tyle. Maciek w Twoim innym poscie Ci odpisal prawidlowo,teraz na nim bedziesz sie mscic za prawde????? .Jak narazie pokazalas na co Cie stac,pokazalas swoje prawdziwe oblicze!Nie radzisz sobie w szkole w Łomzy,moze idz do marianowa,widze ze znasz tamtejaszy poziom wiec i z matura moze nie bedzie problemu.Swoimi wypowiedziami probujesz sie odgryzac z tym ze ja mam z czego sie posmiac.Widze ze znasz pojecie wybryk natury...cos wiesz....,nie musialem Cie widziec,wystarczy ze czytam Twoje wypowiedzi,a jakie juz one sa to wszyscy wiedza co je czytaja. Lex
|
|
Marta50 w mechaniaku to Ty się nie uczysz lecz do nie go uczęszczasz i to mało intensywnie, i stąd te problemy. Poziom zaś masz jedynie w pozycji klasycznej bo intelektualnego raczej brak. I skończ z tymi atakami homo itp. bo to prostackie, a sama jesteś tak agresywna w wypowiedziach do facetów jak by Ci za mało w „Biebrzy” płacili. Jeżeli masz chęć to mi odpisz tylko nie pierdołami jakie napisałaś Lexowi czy Maćkowi - bo tylko umysł prosty boi się riposty.
|
|
Lex buahaha ojejku zaraz się rozpłaczę. Daruj sobie naprawdę. O jakiej prawdzie ty mówisz? Możesz mi wierzyć, że te twoje nędzne wypociny na mnie wrażenia nie robią. Marianowo mi proponujesz? Sam się tam wybieraj. A czytaj moje wypowiedzi czytaj panie psycholog. Tylko spokojnie, bo się zaplułej,że ho ho. ArT następny pokrzywdzony? A co cię obchodzą te ataki "homo" broni swój swego co? A pierdoły to ty piszesz, sam nie wiesz o co ch chodzi. Przyczepiasz się o ataki a sam wyjeżdżasz z biebrzą. A bońcie się dalej pedały.
|
|
Dobra, trzeba przyznać, że ta rozmowa jest bez sensu. Kłócić się można w realu a nie tutaj, zaczyna się to robić nudne. Ani ja nie ustąpie ani ty. Proponuję zamknąć temat. Chyba, że ktoś ma inne zdanie.
|
|
marta50, za bardzo sie irytujesz.Czy ktos w swoich wypowiedziach Cie atakuje wyzywajac od ..........??Tylko Ty to robisz, nikt nie probuje prowadzic rozmowy na takim wlasnie poziomie jak Ty.Uwazasz sie pewnie za dorosla osobe,chyba czas zmienic swoje zachowanie.Ublizajac ludziom nic dobrego nie pokazujesz.Mozesz pisac co chcesz,wyzywac itp. ale to tylko bedzie swiadczylo o Tobie.Do marianowa nie musze isc bo jedna szkole srednia ukonczylem i wystarczy. Powodzenia i mniej stresu!! Lex
|
|
O jakim poziomie mówisz? Proponuję, żebyś najpier zastanowił się nad poziomem własnych wypowiedzi.Naprawdę pozostawiają wiele do życzenia. I nie bądź taki sfrusrowany, bo zachowujesz się jak impotent. Powodzenia i mniej stresu!!
|
|
Rozbawilas mnie,ale niech Ci bedzie.Dalsza dyskusja nie ma sensu,bo czy masz racje czy nie to i tak musi byc po Twojej stronie.Jeszcze jedno,staraj sie uzywac slow,ktorych znasz znaczenie.To tyle i zegnam!!!Powodzenia w szkole Lex
|
|
... i dlatego jestem szczęśliwa, że nie mam nastu lat i wszelkie szkoły są za mną. Uwielbiam nie chodzić do szkoły, no chyba, że do....pracy. pozdrowionka Allinka
|
|
Ależ lex ja doskonale rozumiem, co mówię. Możesz być spokojny. A pewnie, że musi być po mojej stronie, bo jakoś nie mogę się zgodzić ze zdaniem jakiegoś dziwoląga.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |