piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uwaga na promocyjną cebulę w siatkach Kaufland

Dokonałam dziś niesamowitego zakupu w Kauflandzie, 2,5 kg cebuli w siatce za w promocji za 3 z kawałkiem, jednak na paragonie jest cena 9,99 X1 , to będzie chyba najdroższa cebula w moim życiu jaką zjem, oczywiście niby można reklamować, tylko czy jest sens jechać tam, marnować swój czas, palić paliwo, przynajmniej Wy się nie nabierzcie, bo mi się ciśnienie trochę podniosło, po przejrzeniu paragonu :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uwaga na promocyjną cebulę w siatkach Kaufland

bo to było 3 z kawałkiem za 1 kg w siatce 2,5 kg - to znaczy nie wiem, tak mi się wydaje na zdrowy rozsądek. ale Figa nie mów mi, że pojechałaś tam po samą cebule, na 100% jeszcze coś kupiłaś - PRZYZNAJ SIĘ !!!

"3 z kawałkiem" x 2,5kg = 9,99.
dla mnie logiczne.

gupia

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Nie jestem głupia, tylko nie chcę, żeby inni też się nacięli i nie pojechałam tam po samą cebulę, dla tych co nie zrozumieli, produktów pakowanych w opakowania, nie sprzedaje się na kilogramy, ponieważ ich się nawet nie waży, są już zważone- napisałam wyraźnie - cebula- siatka i nie jeden dziś taką siatkę w koszyku miał :)

To nie patrzysz przy kasie ile nabijają ????
Frajerka jakaś jesteś !

________
Malachit

Figa już wiem !!! Cebula kosztował 3 z kawałkiem za 2,5 kg - tanio bo z promocji. Siatka do tej cebuli 6 z kawałkiem - drogo bo bez promocji.
Uważam zagadkę za rozwiązaną, dziękuję za uwagę, życząc wszystkim użytkownikom forum słonecznej i udanej niedzieli.

tak tak w siatce sa juz zwazone i pisze ile za kilo tlustym drukierm a malym druczkiem ze to cena za kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miałam identyczna sytuacje z mandarynakami i serem cena z metki promocyjna a na paragaonie cena z kosmosu, nieraz rowniez potrafia dorzucic cos czego nie ma w twoim koszyku, np ostatnio rodzice zaplacili 29,99 za miod ktorego nie mieli całe szczescie ze sytuacja wyjasnila sie w informacji, staram sie omijac ten sklep

bandyty xD

Wogóle w tym Kauflandzie to durniów z ludzi robią..bo nawet ceny sera i wędliny to są za 100 gram a nie za kilogram np cena : 1,79 ... i po co to tak? żeby tak niby ładnie i TANIO wyglądało...? Bezsens.. A te srey i wedliny to są tam h... warte..

ceny jak w ameryce

widzieliście reklamę Allegro w markecie , polecam stosowanie jej w praktyce

Bo trzeba czytać ! Czytać Czytać.... Jak podpisujesz z kimś umowę, to też czytasz tylko tą część, która CI odpowiada, tylko do tego momentu? Czy czytasz CAŁOŚĆ ? Idiotka

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl)
Data: 05-09-10 09:50

tak tak w siatce sa juz zwazone i pisze ile za kilo tlustym drukierm a malym druczkiem ze to cena za kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy moze ktos to mi wytlumaczyc po co dwa razy drukowac ta sama informacje?

po to zeby sie jakis mongoł na forum pytal hahahahahahahahahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org