Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opony zimowe |
Gdzie najtaniej i najlepiej kupić opony zimowe w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opony zimowe |
myślę ze w premio
|
|
A gdzie to jest? Proszę o ulicę
|
|
Legionów na wylocie z Łomży po prawej stronie.
|
|
Na wylocie na Warszawę .
|
|
na Strzelców Kurpiowskich zaraz od Nowogrockiej też ma niedrogo
|
|
a jakie opony ?? podaj rozmiar jaki Cie interesuje...
|
|
Kup sobie te opony i niech ten post zejdzie z forum , Łomża wielka metropolia i do wszystkich oponiarzy daleko. OGÓLNIE opony cenowo są wszędzie porównywalne , chyba że zależy ci na 5 zł.oszczędności.
|
|
duzy wydatek, lepiej nie wyciagac samochodu w zimie http://www.youtube.com/watch?v=CSMVPy_V71g&feature=related
|
|
Interesują mnie opony o rozmiarze 185/65 letnie mam 195/60 ale z tego co się orientowałem to 185/65 są dobre na zimę.
|
|
toc to jesien zimy w tymroku nie bedzie nie ogladasz tv deszcze zamiast sniegu kup wioslo dobre
|
|
Szczebiotka nie odzywałem się ale mam dość Twoich debilnych wypowiedzi, ktoś wspomniał już, że płacisz dupą za życie za granicą, myślę że to prawda, całe dnie siedzisz na tej przetargowej dupie i nudząc się piszesz byle co, a Twój fagas zapewne na Ciebie pracuje.Współczuje i Tobie i Jemu, jesteś zupełnym przeciwieństwem wartościowej kobiety. Na moje oko masz jakieś 33 - 36 lat, zgorzkniała baba, która straciła młodość dla kasy i nie ma co z sobą zrobić. Żal mi Ciebie.
|
|
dobrze powiedziane :) Zenit
|
|
co do opon popatrz ceny na oponytanio.pl albo oponeo tam jest najtaniej w detalu, jak chcesz kupić na miejscu to przynajmniej będziesz miał porównanie cen bo są firmy które tam kupują i sprzedają u nas doliczając swoją prowizję a przy okazji szczebiotki Zenit ujął to bezbłędnie, babo ogarnij się bo piszesz jak skończony debil
|
|
tak ale dalej nie napisales na jaki rozmiar felgi 14" czy 15" ?? bo jest roznica w cenie miedzy 14 a 15 ale mysle ze tak czy tak to w granicach 150-200 zl za cos nadajacego sie do jazdy gg 3327824
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |