Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APEL DO MODERATORA FORUM |
Czy Panu nie przeszkadzają wulgaryzmy na tym forum, ubliżanie, oczernianie ludzi, kretyńskie posty itp. Nie będę się dłużej rozpisywał, bo szkoda na Pana czasu. Widać ten poziom Panu w pełni odpowiada. Więc gratuluję !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APEL DO MODERATORA FORUM |
Podpisuje się pod tym apelem.
|
|
|
popieram :)
|
|
Niedawno próbowałam walczyć, ale szkoda czasu...
|
|
Brawo !!! Jak się okazuje -nie tylko mnie rażą idiotyczne , pełne agresji i wulgaryzmów wpisy na forum . Też próbowałem , ale otrzymałem taką dawkę agresji , że machnąłem ręką - na głupotę nie ma lekarstwa ! Ps - jak widzę stos na którym miałem być spalony { propozycja jednego z " myślących inaczej " będzie dość duży he he
|
|
same dzieci wypisują te idiotyzmy nudzi im się
|
|
Zgadzam sie w100%... Panie MODREATORZE ogarnij się Pan!!!!!!!!!!!!!
|
|
A moze by sie tak zebrac w parenascie osob i wybrac sie do siedziby 4lomza.pl i tam zaapelowac? Jedyny lomzynski portal, na ktorym sa wszystkie ciekawe informacje, ale jego poziom...
|
|
Chłopie, administrator ma swoje życie prywatne, myślisz, że będzie 24/7 zajmował się czyszczeniem tych debilizmów na forum... To tak jakbyś walczył z mrówkami, które nieopatrznie wybudowały kopiec na twojej działce. Ty to mrowisko rozwalisz, za chwile one będą budowały nowe... :) Reasumując - LET IT GO ! _________________________________________________________
|
|
a moze by tak zadac sobie pytanie czy te forum ma moderatora?
|
|
Prawdą jest, że moderator wycina to, co światopogladowo mu nie odpowiada natomiast nic innego mu nie przeszkadza. Zbych
|
|
To jest wolne forum i każdy pisze to co chce . A we to sobie możecie protestować do usranej śmierci :):):) Nie pasuje ? Są inne łomzyńskie fora tam się przenieście :):)
|
|
a tacy jak ty ktoś coś - raczej coś - będziecie mieli własne bajorko . Sam kiedyś pisałeś o demokracji , czy twoja demokracja to prawo Kalego ?
|
|
Nie, moja demokracja to to : Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 02-09-10 09:40 To jest wolne forum i każdy pisze to co chce . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A wy nie musicie czytać pierdoł . Zakładajcie sobie mądre tematy i na nich piszcie , głupki do nich nie dołączą bo nie będą wiedziały o co chodzi . :):)
|
|
Szkola sie zaczela i spojrzcie jaki spokoj w tych godzinach na forum...
|
|
jestem za.w pelni was popieram.nalezy wprowadzic na forum system panujacy obecnie na bialorusi i bedzie ok.realista zostanie wodzem/moderatorem i bedzie wolnosc.zloty lisc,realista i reszta walczycie o moralnosc na forum?ok, tylko o co bedziecie walczyc gdy ona juz zapanuje?o wolnosc dla chomikow, bezprawnie przetrzymywanych w klatkach?po co czytasz te "idiotyczne" posty?nie pasuje - nie czytaj.pseudo obroncy moralnosci i spoleczniacy. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
przeczytajcie: Łomżyńskie media przeżywają ostatnio ewolucję. Tygodnik „Weekend” niejakiego C. coraz częściej nie relaksuje weekendowo, a wręcz przeciwnie, poraża prostactwem umysłowym redaktorów. Najlepiej, jak dotąd, wychodzi im wytykanie nawet najdrobniejszych uchybień konkurencji. Sam C. jeszcze kilka lat temu uchodzący za młodego wilka lewicy, dziś skwapliwie staje w kolejce po ochłapy, jakie zostawiają po swoim żerowaniu bardziej klecholubne media. Portal 4 Łomża, odkąd pozbył się niejakiego D., choć nadal wypisuje bzdury, to jakby w lepszym stylu. Jeszcze kilka zmian, to i polszczyzna artykułów ulegnie pewnej poprawie. Największe zmiany dotknęły „Narew”. Ruchliwą J., której tylko w sprzęcie AGD jeszcze nie było, znaną ze świetnych wywiadów i cieszącej się dużym powodzeniem rubryki „Babskim okiem”, zastąpił D. spuszczony z portalu 4 Łomża. Na razie jeszcze nieoficjalnie, ale to pewnie sprawa najbliższych kilkunastu dni. Jak mówi stare przysłowie, zamienił stryjek siekierkę na kijek. Tę zmianę już teraz wyraźnie widać. Ciekawa sprawa, D. każde medium, w którym pisze potrafi szybko zatruć swoim językowym prostactwem. Został jeszcze ostatni Mohikanin poprzedniej ekipy, emeryt M., dotąd zawyżający średnią wieku redakcji, ku nieustannej zgryzocie szefa tego koncerniku medialnego. Jak długo? Nie wiadomo. Uważni obserwatorzy łomżyńskiej prasy są zdania, że najwyżej do końca roku. Potem „Narew” całkowicie odmłodzona, niczym już nie będzie się różniła od pozostałej łomżyńskiej prasy. Nawet polszczyzną. Gratuluję pomysłu na zmiany. Zresztą D. prócz pisania w tygodniku, zajął się portalikiem związanym z „Narwią”. Marne to i pełne wypowiedzi zapewne oszczymurów, bo ich język, dla choć trochę rozgarniętego człowieka, jest całkowicie niezrozumiały. Celuje w tym niejaki „Kszynio”. Ciekawe, co to za indywiduum? Proponuję wyposażyć portal w słownik oszczymursko – polski, aby wypowiedzi buszujących tam oszczymurów były zrozumiałe dla normalnych internautów. To powinien zrobić D., któremu najbliżej do tego języka. I tu moja kolejna uwaga, sądziłem, że M. jest bardziej rozsądny. Teksty drukowane w tygodniku siłą rzeczy wchodzą do portalu, ale żeby zamieszczać akurat tam teksty nie drukowane w „Narwi”? To już pewnie oznaka starości. W TV Łomża na razie bez zmian. Zmieni się tylko program. Zamiast letniego ożywienia będą zimowe „gadające głowy”. Ale do tego telewidzowie pewnie zdążyli już przywyknąć. O dalszych postępach medialnej ewolucji będę czytelników informował na bieżąco.
|
|
Dzięki jasiu ,z chęcią poczytam :):)
|
|
Użytkowniku _jackass_ z Twojego apelu wynika, że Ciebie jako pierwszego powinni usunąć z listy użytkowników za: " ubliżanie, oczernianie ludzi, kretyńskie posty" :) co robisz bezustannie. Gratuluję!! Dziś jest jutro, o które martwiłam się wczoraj
|
|
Jasio czy tam CZ , dziękuję za zauważenie portaliku :) Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
z tego co mi wiadomo to "Narew" już dawno zmieniło właściciela. ktoś tutaj ma nierzetelne informacje... a tak swoją drogą: jakie miasto takie media i jeszcze lepsi "znawcy" lol
|
|
wypranawperwolu uraziłem czci godność Pani którymś wątkiem ? Jeśli tak to nie mam zamiaru przepraszać. Moje wulgaryzmy na forum 4lomza mają swoją granicę przyzwoitości.
|
|
o proszę Panie _jackass_ i pan apeluje do moderatora?? samym swoim zachowaniem jest pan wulgarny pisząc chociażby to, ze nie ma Pan zamiaru przepraszać... Dość ciekawa sytuacja- przykra wręcz- nawoływac kogoś do czegoś, czego samemu sie nie robi... Gratuluje odwagi w głupocie :]
|
|
Puchatekk czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Ależ ja czytam bardzo dobrze... Rozumiem urażona duma, bo znów ktoś po tobie jedzie panie _jackass_ :) ja poprostu nie lubie hipokryzji i tyle...
|
|
Demokracja jest takim wynalazkiem że jednych boli innych cieszy i tak jest na tym forum. Ja osobiście czytam i piszę co chcę bo o to chodzi.Skończyły się lata komunizmu i nakazów , zakazów oraz ogólnonarodowej cenzury.
|
|
Puchatekk czytaj ze zrozumieniem, używaj słów które rozumiesz
|
|
ten portal taki jaki jest powinien pozostac Pifpaf
|
|
Autor: szymonek (---.elomza.pl) Data: 02-09-10 15:54 Demokracja jest takim wynalazkiem że jednych boli innych cieszy i tak jest na tym forum. Ja osobiście czytam i piszę co chcę bo o to chodzi.Skończyły się lata komunizmu i nakazów , zakazów oraz ogólnonarodowej cenzury bosko
|
|
No pewnie że tak.
|
|
Szczebiocię to ty chyba mnie polubiłaś. Jak to pięknie brzmi ,, BOSKO''
|
|
usuńcie szczebiotę
|
|
Nigdy , między nami coś zaczyna się iskrzyć , dajcie nam troszeczkę czasu.
|
|
hahaha pokaz mi swoje zdjecie, a powiem ci kim jestem
|
|
Dobrej nocy Panie Moderatorze
|
|
Uważam że Moderator nie usuwa tych niecenzuralnych zwrotów i przekleństw aby stronę 4lomza częściej odwiedzano. Naszą uwagę przykuwa to co prowokuje, jest jakieś nienormalne. Dzięki dużej ilości wpisów na forum ma ono większą liczbę czytelników. Lekarstwem, przynajmniej na jakiś czas byłby bunt forumowiczów w postaci nie wpisywania niczego na forum. Ale ja mogę sobie tylko tutaj popisać, a od was wszystkich zależy czy coś z tym zrobicie...
|
|
A ja będę pisał zawsze. Raz mądrze innym razem debilnie . Ale zawsze to na co w danym momencie będę miał ochotę . Bo na tym polega demokracja matołki. Pozdrówki dla modera. :):)
|
|
|
"maruda" masz rację, że demokracja polega na wolności, tylko dla ludzi mądrych a nie matołków jak piszesz. Dlatego mamy wolnośc głupoty, chamstwa i tego wszystkiego co się dzieje wokół nas z takimi matołami!!!!! Pozdrawiam
|
|
Ktoś kogoś za coś obraził , ,,proponuję"" ty jesteś taki inteligencik w dziurawych skarpetkach, licz się ze słowami,morda w kubełek.
|
|
O jakże wielka jest różnica między madroscią w wypowiedzi a wulgarnym, chamskim, aroganckim, prostackim językiem. Nie wspomnę już o błędach zarowno ortograficznych jak i gramatycznych. A przecież każdy piszący to max wyksztalcona osoba!!!!!!!!Fakt????????
|
|
jedno pytanie do moderatora wyobraz sobie , ze masz cos komus do powiedzenia mowisz to krztuszac sie niezmiernie i nie mozesz tygo powiedziec
|
|
Moderatorem na forum jest Jasio Śmietana , ten oryginał. Wiem to na milion procent.
|
|
szymonek Jasio może się obrazić na Ciebie za takie słowa :D
|
|
Macie problem z niektorymi postami????? Nie czytajcie a czas spedzony przed kompem zamiencie na mila msze w intencji moderatora hahaha.... Krotko jackasss nie pasuje to zwijaj zagle.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Autor: proponuję (---.lomza.mm.pl) Data: 03-09-10 13:34 "maruda" masz rację, że demokracja polega na wolności, tylko dla ludzi mądrych a nie matołków jak piszesz. Dlatego mamy wolnośc głupoty, chamstwa i tego wszystkiego co się dzieje wokół nas z takimi matołami!!!!! Pozdrawiam >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie odpowiada chamstwo i głupota ? Nikt nie trzyma, Łomża ma wiele forów z mądrymi dyskusjami i tematami które rozwijają intelektualnie . Droga otwarta . Czego szukasz wśród chamów, głupków i matołków ????
|
|
Nie znam lomzynskich forow. Powiedzcie jakie. Prosze.
|
|
nie będę wklejał linków konkurencji poszukaj w google
|
|
|
Dzieki.
|
|
demokracja jest dla ludzi madrych?????idioto skonczony, co to za demokracja w ktorej ludzie "madrzy" moga sie wypowiadac a wedlug ciebie tzw. "matolki" nie?jak rozumiem sam siebie zaliczyles do "madrych"?jakimi kryteriami kierujesz sie w tym podziale?ksztaltem nosa?glowy?wielkoscia stopy?kolorem skory?niestety w demokracji kazdy moze wyrazic swoje zdanie, "matolek" tez. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
I to jest właśnie demokracja . Nawet najgorszy matoł, już nie matołek , może zabrać głos , ba nawet szanowanym politykiem często gęsto zostaje :):):):)
|
|
Do tych wszystkich znawców demokracji: zakładając ten wątek nie miałem na myśli tego kto co pisze na forum tylko jak pisze. Demokracja nie zwalnia od odpowiedzialności od tego co się mówi lub pisze a także od jako tako dobrych obyczajów. Obrzucanie się błotem, bezpodstawne oskarżenia, napinanie się i pienienie publiczne nie należy do takowych. Zgodzę się z opinią kilku użytkowników Administrator forum ma to wszystko gdzieś liczy się ilość wejść na portal i kasa za reklamy. Swoją drogą autoreklama 4lomza rozbawiła mnie do łez jeśli chodzi o ilość unikalnych odwiedzin hahahahahahaha
|
|
No i wszycho w temacie. Piszę jak chcę , kiedy chcę, co chcę, i do kogo chcę . Jak coś nie pasi to mod usuwa . A skoro nie usuwa to znaczy że pasi .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |