sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ptysiu co z nim dalej ?

Tak patrze na tematy o mnie i posty o mnie i tak doszedlem do wniosku że ja jestem tu niepotrzebny na tym forum ? Jak myslicie ? mam odejść z forum czy załozyc nowy nick ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ptysiu co z nim dalej ?

Nie uciekaj.... tylko więcej zastanawiaj się nad tym co piszesz. :)

Pisz, rzadziej a więcej. :)

---
PGG

Ptysiu nie musisz uciekać z forum ja też kiedyś miałem tutaj problemy ale już nie bo mało osób wie kim jestem I więc już zaczepek nie mam. A co do ciebie To Właśnie Pisz mniej i jak zaczynasz pisać to pomyśl czy warto to zamieszczać na forum co piszesz i czy to mądre. Pomyśl Ja ci tylko radze . DoBRE RaDy WuJka BaRtKa .

Mi to rybka :)
Z tego co czytam, to głównie problem tkwi w postach w stylu:
"nie wiem, więc nic nie powiem".
Unikaj tego a się nie będą Ciebie czepiali :) - Ja się przyzwyczaiłem.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ja bym proponowała opcję większego zaangażowania się w swoją edukację :)

Ptysiu, nawet jak zmienisz nick, to po góra dwóch postach każdy będzie wiedział kim jesteś... masz swój styl :] jaki jest taki jest (nie czas na pochwały.. rotfl) ale jest, i to baaaardzo charakterystyczny, uwierz ;)

Zastanawiaj się więcej, jak czegoś nie wiesz to nie mów, i do przodu!! :)

ptysiu91: odejdź i zabierz ze sobą +polaka+. Wróćcie, jak osiągniecie wyższy poziom rozwoju niż małpa.

Pozdrawiam

MrS-Małpy umieją naśladować to co ludzie robią to więc nie są takie głupie ale MrSy To jest dno bo umieją tylko **** i pieprzyc głupoty.

mister mister... tylko by jkrytykował, a o ile amięć mnie nie myli to i z Twoich wypowiedzi się zaśmiewałem przy porannej kawie...
No ale cóż... jak to dobrze krytykowac innych w sposób bardzo niekonstruktywny, ot tylko po to żeby komuś dosrać.
Wydaje mi się że krytyka powinna zostac poparta argumentami, prawda to czy nie??
Zresztą nie mnie to oceniać..

A co do samego Ptysia...

Ptysiu - Promyku Słońca i Radości w Dzień Pochmurny i Ponury .. zostań z nami, nie zmieniaj się i pisz... pisz... pisz...

Pisałem to już kilka razy, ja Cię wcale nie krytykuję, ja powiem więcej, podziwiam Cię i z każdym Twoim postem dażę Cię coraz większą sympatią...

Ale fakty mówią za siebie... pomyśl czasem chwilkę - to nie boli - zanim wciśniesz przycisk "Wyślij"

Pozdrawiam

pozdrawiam
M

Dobrze pisza Kaschia i c3po, masz swoj styl charakterystyczny i nic nie pomoze zmiana nick'a. Pisz dalej tylko jak juz wspominalem kilka razy, zastanow sie na jaki teamt sie wypowiadzasz i czy warto naciskac "wyslij". A najwazniejsze to czytaj co napisales.

c3po - tak ojcowsko napisales jakos :] hehe

To ja juz sam noiewiem co mam mysleć tyle tu napisaliście...

wychodzę z założenia, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia, to poprostu lepiej się nie wypowiadać. Być może właśnie z tego powodu sama nie zbyt często komentuje posty ;P

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

wychodzę z założenia, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia, to poprostu lepiej się nie wypowiadać. Być może właśnie z tego powodu sama nie zbyt często komentuje posty ;P A tak poza tym to ja do Ciebie Ptysiu nic nie mam... POzdrawiam!

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Odejdz, idz do mlodziezy wsiechpolskiej i nie wracaj

bosh moge odejsć ale nie do nich bleeeee

Szczerze mówiąc mi to rybka. Forum jest od wypowiadania się na jakiś temat, a nie czepianie się do kogoś o byle co. To indywidualna sprawa co kto myśli i co pisze ...Pozdrawiam

*eve* masz racje...

a ja proponuję jednej z ulic w Łomży nadać nazwę: Ptysia Z Bawełny
ptysiu tak trzymać pozdrawiam

Ptyś powiedz... o co tak naprawdę Ci chodzi? Po co ten temat?

Gdyby 5 osób powiedziało Ci w tym temacie żebyś sobie stąd zmykał, to byś to zrobił...? Niejedna osoba już Ci radziła taki krok i nic.

Czego Ty oczekujesz? Jak na mój gust jedynie tego, aby o Tobie mówiono. NIeważne czy dobrze, czy źle. I to jest najbardziej żałosne.

Ot takie sobie przemyślenia me, o 15.26 w sobotę. Podczas kiedy powinnam zajmować się czymś zupełnie innym.... :)

I błagam nie pisz 'ale o co chodzi', może zastanów się i spróbuj mi udzielić odpowiedzi na zadane pytanie. Pełnym zdaniem, któe wcześniej kilka razy przeczytasz. Powodzenia. :p

Ale o so chosi??

:P

pozdrawiam
M

no o co chodzi ?

a nie uwarzacie ,że jak Ptysiu odejdzie to nie zabraknie Wam w postach tekstów typu :"nie wiem, więc nic nie powiem"(markac dziękuję nie muszę daleko szukać:))???

He he wszyscy jesteście tacy pewni, że jak Ptysiu zmieni nicka to i tak będzie go widać... A ja Wam mówię, że niczego w życiu pewnym być nie można... :)) I to jest piękne...

A może opuszcze forum ?? :>

No to pa pa Ptysiek :)
Benia, o co biega z tym szukaniem? :>

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ptysiu do zobczenia jak dorosniesz.
Aha i nie marnuj czasu - czytaj gazety, książki, czerp wiedze z kąd się da!

Markac cytat w Twojej wypowiedzi :P

a ja mam na tego ptysia w y j e b a n e !!!! twoje pytania czy ludzie z forum chca zebys z forum odszedl maja na celu zainteresowanie twojej osoby. JA ci udziele odpowiedzi na nurtujace cie pytanie : W Y P I E R D A L A J !!!!! ale czy mnie sie ktos poslucha a zwlaszcza ptysiu ?? :P

..w cieply miesiac rusza mnie to ...!!!!!!!

oj cycq ty ...

...proste !!! :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org