Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptysiu co z nim dalej ? |
Tak patrze na tematy o mnie i posty o mnie i tak doszedlem do wniosku że ja jestem tu niepotrzebny na tym forum ? Jak myslicie ? mam odejść z forum czy załozyc nowy nick ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptysiu co z nim dalej ? |
Nie uciekaj.... tylko więcej zastanawiaj się nad tym co piszesz. :) Pisz, rzadziej a więcej. :) --- PGG
|
|
Ptysiu nie musisz uciekać z forum ja też kiedyś miałem tutaj problemy ale już nie bo mało osób wie kim jestem I więc już zaczepek nie mam. A co do ciebie To Właśnie Pisz mniej i jak zaczynasz pisać to pomyśl czy warto to zamieszczać na forum co piszesz i czy to mądre. Pomyśl Ja ci tylko radze . DoBRE RaDy WuJka BaRtKa .
|
|
Mi to rybka :) Z tego co czytam, to głównie problem tkwi w postach w stylu: "nie wiem, więc nic nie powiem". Unikaj tego a się nie będą Ciebie czepiali :) - Ja się przyzwyczaiłem. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja bym proponowała opcję większego zaangażowania się w swoją edukację :) Ptysiu, nawet jak zmienisz nick, to po góra dwóch postach każdy będzie wiedział kim jesteś... masz swój styl :] jaki jest taki jest (nie czas na pochwały.. rotfl) ale jest, i to baaaardzo charakterystyczny, uwierz ;) Zastanawiaj się więcej, jak czegoś nie wiesz to nie mów, i do przodu!! :)
|
|
ptysiu91: odejdź i zabierz ze sobą +polaka+. Wróćcie, jak osiągniecie wyższy poziom rozwoju niż małpa. Pozdrawiam
|
|
MrS-Małpy umieją naśladować to co ludzie robią to więc nie są takie głupie ale MrSy To jest dno bo umieją tylko **** i pieprzyc głupoty.
|
|
mister mister... tylko by jkrytykował, a o ile amięć mnie nie myli to i z Twoich wypowiedzi się zaśmiewałem przy porannej kawie... No ale cóż... jak to dobrze krytykowac innych w sposób bardzo niekonstruktywny, ot tylko po to żeby komuś dosrać. Wydaje mi się że krytyka powinna zostac poparta argumentami, prawda to czy nie?? Zresztą nie mnie to oceniać.. A co do samego Ptysia... Ptysiu - Promyku Słońca i Radości w Dzień Pochmurny i Ponury .. zostań z nami, nie zmieniaj się i pisz... pisz... pisz... Pisałem to już kilka razy, ja Cię wcale nie krytykuję, ja powiem więcej, podziwiam Cię i z każdym Twoim postem dażę Cię coraz większą sympatią... Ale fakty mówią za siebie... pomyśl czasem chwilkę - to nie boli - zanim wciśniesz przycisk "Wyślij" Pozdrawiam pozdrawiam M
|
|
Dobrze pisza Kaschia i c3po, masz swoj styl charakterystyczny i nic nie pomoze zmiana nick'a. Pisz dalej tylko jak juz wspominalem kilka razy, zastanow sie na jaki teamt sie wypowiadzasz i czy warto naciskac "wyslij". A najwazniejsze to czytaj co napisales. c3po - tak ojcowsko napisales jakos :] hehe
|
|
To ja juz sam noiewiem co mam mysleć tyle tu napisaliście...
|
|
wychodzę z założenia, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia, to poprostu lepiej się nie wypowiadać. Być może właśnie z tego powodu sama nie zbyt często komentuje posty ;P Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
wychodzę z założenia, że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia, to poprostu lepiej się nie wypowiadać. Być może właśnie z tego powodu sama nie zbyt często komentuje posty ;P A tak poza tym to ja do Ciebie Ptysiu nic nie mam... POzdrawiam! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Odejdz, idz do mlodziezy wsiechpolskiej i nie wracaj
|
|
bosh moge odejsć ale nie do nich bleeeee
|
|
Szczerze mówiąc mi to rybka. Forum jest od wypowiadania się na jakiś temat, a nie czepianie się do kogoś o byle co. To indywidualna sprawa co kto myśli i co pisze ...Pozdrawiam
|
|
*eve* masz racje...
|
|
a ja proponuję jednej z ulic w Łomży nadać nazwę: Ptysia Z Bawełny ptysiu tak trzymać pozdrawiam
|
|
Ptyś powiedz... o co tak naprawdę Ci chodzi? Po co ten temat? Gdyby 5 osób powiedziało Ci w tym temacie żebyś sobie stąd zmykał, to byś to zrobił...? Niejedna osoba już Ci radziła taki krok i nic. Czego Ty oczekujesz? Jak na mój gust jedynie tego, aby o Tobie mówiono. NIeważne czy dobrze, czy źle. I to jest najbardziej żałosne. Ot takie sobie przemyślenia me, o 15.26 w sobotę. Podczas kiedy powinnam zajmować się czymś zupełnie innym.... :) I błagam nie pisz 'ale o co chodzi', może zastanów się i spróbuj mi udzielić odpowiedzi na zadane pytanie. Pełnym zdaniem, któe wcześniej kilka razy przeczytasz. Powodzenia. :p
|
|
Ale o so chosi?? :P pozdrawiam M
|
|
no o co chodzi ?
|
|
a nie uwarzacie ,że jak Ptysiu odejdzie to nie zabraknie Wam w postach tekstów typu :"nie wiem, więc nic nie powiem"(markac dziękuję nie muszę daleko szukać:))???
|
|
He he wszyscy jesteście tacy pewni, że jak Ptysiu zmieni nicka to i tak będzie go widać... A ja Wam mówię, że niczego w życiu pewnym być nie można... :)) I to jest piękne...
|
|
A może opuszcze forum ?? :>
|
|
No to pa pa Ptysiek :) Benia, o co biega z tym szukaniem? :> -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ptysiu do zobczenia jak dorosniesz. Aha i nie marnuj czasu - czytaj gazety, książki, czerp wiedze z kąd się da!
|
|
Markac cytat w Twojej wypowiedzi :P
|
|
a ja mam na tego ptysia w y j e b a n e !!!! twoje pytania czy ludzie z forum chca zebys z forum odszedl maja na celu zainteresowanie twojej osoby. JA ci udziele odpowiedzi na nurtujace cie pytanie : W Y P I E R D A L A J !!!!! ale czy mnie sie ktos poslucha a zwlaszcza ptysiu ?? :P ..w cieply miesiac rusza mnie to ...!!!!!!!
|
|
oj cycq ty ...
|
|
...proste !!! :)
|