piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet os. Maria

Czy to prawda iż na wyżej wymienionym osiedlu nie ma możliwości posiadania internetu szybszego niż 1,3 Mbit? Podobno jeżeli zamówi się nawet internet 6 mbit to i tak nie będzie działał on szybciej niż 1,3. Czy to prawda , bo słyszałem , że są tam bardzo słabe linie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet os. Maria

Bo tam eee szybciej się biegać nie da, bo tam eee piach jest na ulicy piaskowej, trzeba by jakieś dobre obuwie...

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

WON

Nieprawda. To zależy od operatora, którego wybierzesz.

Z tego co mi wiadomo to linia idąca w stronę os. maria od ul. sikorskiego jest bardzo stara i może mieć słabszą przepustowość, ale w tej kwestii powinien się wypowiedzieć ktoś z tp. Teraz i tak jest trochę lepiej bo początkowo jak się na maria zakładało internet w momencie gdy koło straży wiecej ludzi zaczęło korzystać z internetu to na maria 2, ogólnie na końcówce linii nie szło się połączyć bo linia była przeładowana.

WON? WON?!?! WON?!?! I WON!

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Na osiedlu Maria dostępny jest internet firmy Netia. Prędkośc dużo wyższa niż 1 Mbit/s, w razie zainteresowania proszę o kontakt pod numer 697 902 044.

Polecam TECHNIK na ul Kwiatowej

Łomżanin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org