Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinie o Ośrodkach Adopcyjnych w Łomży |
Poszukuję opinii o Ośrodkach Adopcyjno Opiekuńczych w Łomży. iwa26
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinie o Ośrodkach Adopcyjnych w Łomży |
|
jawiemonawie napisał(a): > Pracę piszesz? > > Ćpanie i rypanie. > Nie piszę żadnej pracy!!!!!! Poszukuję informacji aby móc wybrać jeden z dwóch istniejących Ośrodków Adopcyjno Opiekuńczych w Łomży. Czekam na wasze opinie. iwa26
|
|
chesz kogos oddac do adopcji???????????
|
|
szczebiotka napisał(a): > chesz kogos oddac do adopcji??????????? > Chcę adoptować dziecko! iwa26
|
|
iwa26 zaadoptuj mnie!będę grzeczny,będę cię posuwał.Reszta do uzgodnienia. br1
|
|
nie chce cie oceniac, obawiam sie jednak ze zasieganie opini na forum w tak powaznej kwestii jak adopcja dziecka swiadczy o tym ze nie dokonca dojrzalas do tego.jakich odpowiedzi oczekujesz?np. najlepsze dzieci sa w osrodku x na ulicy y?nie polecam dzieci z osrodka x?pomysl troche kobieto. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik nie chcę Cię oceniać, ale obawiam się, że zbyt często wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. OAO nie mają magazynu dzieci i ich nie wydają. Autorce zapewne chodzi o personel ośrodka, stopień ich przygotowania i zaangażowania oraz o szkolenia. Iwa, czytałem kiedyś pozytywne opinie o katolickim na Sadowej.
|
|
mysliciel nie chce cie oceniac ale pytanie bylo zadane w taki sposob ze mozna je roznie interpretowac.poza tym ocena profesjonalizmu pracownikow tego typu placowek przez forumowiczow?totalna kpina kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja tylko zapytałem czy piszesz prace. Nie musisz się unosić. Malutkie możesz adoptować...starsze ostro ćpają i się rypią. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
potrzebna jest wstrzemiezliwodsc, ola boga!
|
|
Dziękuję Mysliciel-u widzę że tylko Ty zrozumiałeś moją prośbę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |