Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nokia e63 |
Moze ktos z Was posiada ten telefon ? jak on sie sprawuje ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nokia e63 |
SZCZERZE TO E63 MA DZIADOWSKIE WYKONANIE CELUJ W E55 ALBO E66 CHOCIAZ CALA SERIA E JEST NIE DOPRACOWANA BARDZO FAJNY TELEFON JEST XPERIA X10 MINI MAM TERAZ JAK NOKIE E55 ALE E60-63 ODRADZAM ZRESZTA TWOJ WYBOR
|
|
widzialam wlasnie ta xperie i jest fajna, z tym ze jak dla mnie minusem jest dotykowy wyswietlacz z ktorym nie moge dojsc do porozumienia. mam lg ku i szczerze to wyrzucilabym ten telefon przez okno :) dzieki
|
|
Z dotykowcem moje drogie to jest tak nie sprobujesz to zawsze bedzie inny a jak sie przyzwyczaisz to trudno wrocic do zwyklego
|
|
jakos sie nie moge przyzwyczaic juz kawalek czasu. moze po prostu ten typ tak ma
|
|
ogolnie lg nie sa przyjemne sprobuj se albo iphona tylko iphone jest uzalezniony od neta bez neta jest niczym
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
zauwazylam ze lg sa malo przyjemne, szczegolnie bateria.. o reszcie nie wspomne. nie ma to jak zwykly telefon do iphona pewnie sie nie dotkne ze wzgledu chociażby na jego cene znalazlam w dobrej ofercie se elm podstawowe fukncje telefonu plus dobry aparat i mysle ze to najlepsze rozwiazanie dla kogos kto dzwoni pisze smsy i czasami pstryknie zdjecie wifi niby on ma, chociaz ja nie wiem czy do czegos to sie nada w Łomży, bo sie nie znam
|
|
zalezy gdzie mieszkasz
|
|
Mialem e63 ponad rok temu i nie polecam.Dalem za nia kupe kasy,non stop sie zawieszala,bateria ktora miala trzymac tydzien trzymala 2-3 dni.Moim zdaniem PORAZKA!!!! Od tamtej pory nie uzywam nokii i jestem bardzo szczesliwy:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |