piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjmiesz kotka?

Koło ul. Rycerskiej/Ks. Anny zadomowiła się śliczna, 2 miesięczna czarna z białym podbródkiem i skarpetkami kotka. Jest przyjazna, dziś została odrobaczona. Naprawdę szuka domku. Dajcie informację pod ogłoszeniem. Bardzo dziękuję i proszę o pomoc.
Ps. Kotka jest zdrowa. Była na badaniach u weterynarza.
Proszę bez zbędnych komentarzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjmiesz kotka?

Identycznego kotka znalazłam przed chwilą nad rzeką. Ma zafioletowany podbródek. Jeżeli to ten, to proszę Nelli o kontakt. Jest bardzo słaby i przestraszony. Jak dalej pójdzie, to chyba przyjdzie mi założyć schronisko dla zwierząt.

http://www.youtube.com/watch?v=Njpob2MWW58&feature=related

nelli nie pisze ze jej zginał kot tylko ze ma do oddania:P czytac ze zrozumieniem:P!

małp@ - nelli nie pisze że ma do oddania ! Czytaj ze zrozumieniem !
Napisała że kotek uzyskał pomoc weterynaryjną oraz że się zadomowił na ulicach...

________
Malachit

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A kto pisze, że komuś zginął kotek?
Wzięłam kotka, bo:
1). w miejscu, gdzie przebywał jeszcze niedawno byli jacyś ludzie rozglądający się dookoła;
2). przyczepił się do mnie jak rzep, położył na stopach i ani myślał opuścić legowiska;
2). kiedy go znalazłam, na niebie pojawiła się tęcza :).
Pewnie u nas zostanie, ale chciałabym wiedzieć, czy to ten sam, co w temacie, gdyż wygląda, jakby ktoś się nim wcześniej fachowo zajmował. Skoro widział go weterynarz, chciałabym wiedzieć, co powiedział i tyle. Z opisu wynika, że kotek jest prawie identyczny, z tym, że nieco marnie wygląda...
Tu apel do wszelkich posiadaczy kotów, którzy czytają ten wątek i choć trochę leży im na sercu los tej zwierzyny: jeśli macie kotkę i nie planujecie u niej potomstwa, poddajcie ją sterylizacji - to naprawdę niewiele kosztuje zachodu, a będzie mniej tego typu porzuconych, smutnych kociątek!
Niestety, w Łomży nie ma schroniska dla kotów.

No i cóż dalej z tym kotkiem ?
Znalazł zaciszny swój kącik na tym świata padole ?!

________
Malachit

Mnie, jak kiedyś zwiał 8 miesięczny koteczek, to go szukałam przez 36 godzin, co mnie kosztowało 4 kg utraty masy własnego ciała, ale potem więcej się nie oddalił, widocznie przeżył horror, warto szukać, bo koty to specyficzne zwierzaki, udomowiony kot bardziej broni właściciela niż najgroźniejszy pies, bo to taki prywatny mały tygrysek :)

podobne szecgłan skupuje koty jego sie zapytaj

aaaaa!!!!

nie dzienki .

ja tez podziekuje

Witam

Nelli jestem zdecydowany przyjąć kotkę pod swoją opiekę,
mój numer tel : 516 109 214

Kotek już znalazł dom :)

Super:)
Zadomowiła się już, jest porządku?

Kotka ma się bardzo dobrze jest wyjątkowo spokojna, załatwia się do kuwety, ma dobry apetyt, jest przyjacielska i ma za sobą dzisiaj kąpiel szamponem przeciw pchłom, postaram się wstawić parę jej fotek na 4lom

O jacie!!
Jak dobrze!!:))
Cieszę się, że znalazła dom, ponieważ nie miałabym czasu dla niej, ponieważ szkoła się zaczęła?:))
Wstaw fotki, lub wyslij na email: nata1315@wp.pl:))
Supcio:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org