Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
egzamin word kat. B |
Możecie mi napisać jak jest ze zdawaniem na motor. jest wybór. czy trzeba motorem jaki egzaminator wybierze. jak to jest. suzuki jest nadal.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: egzamin word kat. B |
motor to kategoria A, a nie B
|
|
wybierasz
|
|
o sorki no tak A. szybko pisalem i sie pomylilem. slyszalem ze teraz nie zawsze jest suzuki.
|
|
A co to za różnica?, jak jest pojęcie, to się siada i jedzie i tyle.
|
|
sa dwa motory
|
|
Ogólnie to jest super. Przychodzisz i już od razu wiedzą jaką kategorię zdajesz. Do wyboru dostajesz całą gamę motorów Suzuki z rocznika 2010. Wybierasz również wśród egaminatorów, którzy są niezmiernie mili i przyjaźni egzaminowanemu. Co warto dodać zdawalność 100% i przemiła atmosfera. Egzamin trwa chwilę bo WORD bardzo lubi swoich klientów i niezwykł ich męczyć za długo. Jako że wiedzą że zdasz na wyjście dostajesz prawko do ręki i gratis SUZUKI. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
To prawda. Byłem, widziałem, tylko zamiast Suzuki dostałem Hondę:)
|
|
no niby tak. tylko wiesz ucze sie na suzuki. a teraz wsiade a tam bedzie np. jakis przełącznik inaczej i moge sie pogubic i bedzie ****.
|
|
Wszystkie przełączniki masz tak samo, czy to zabytkowy Junak M-10, czy Yamaha Drag Star 125, czy najnowsze Ducati Multistarada 1200, w zasadzie wszystko to samo, różnią się tylko pozycją siedzenia i wagą. Pozdrawiam.
|
|
dziewczyno daj na luz kup sobie skuter Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |