Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gołąb |
zabrałam gołębie ze szponów kota.Ptak jest wystraszony prawdopodobnie nie moze latac ma obrączke na łapce.. PORADZCIE CO ROBIĆ !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gołąb |
zjedz go
|
|
na obrączce jest prawdopodobnie numer hodowcy poszukaj w internecie to dojdziesz a miał być kolekcjoner............
|
|
jak znajdziesz nr obrączki to napisz.. wtedy zobaczymy z jakiego oddziału i sekcji jest, a nawet hodowcę jak będzie dobrze można zidentyfikować :) i wtedy będzie git :) Padał deszcz, a ja stałam i płakałam...
|
|
Tak tak, skup się na numerze. Możesz też iść do jakiegokolwiek hodowcy i poprosić o pomoc. ALBO wylecz go i wypuść, odnajdzie drogę do domu. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
awangarda w kuchni - golabek bez zabijania
|
|
Dziękuje za rady.Na opasce nie ma żadnego numeru. Może ktoś poda mi adres jakiegos chodowcy w Łomży lub okolicach bede wdzieczna.Opaska jest koloru zielonego
|
|
Widziałam, że na krótkiej Zawadzkiej facet ma gołębie. Ale takich hodowców w Łomży i okolicy jest pewnie pełno. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Przy Wojska Polskiego jest hurtownia mięsa i wędlin.Właściciel hurtowni jest wielkim pasjonatem i hodowcą gołębi , na pewno pomoże.Hurtownia znajduję się blisko byłych zakładów bawełnianych w okolicy nowego ronda.
|
|
|
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy chcieli pomóc znalazłam już dla niego dom. Szczęsliwe zakończenie...
|
|
mozesz poinformowac , czy dalej tak dobrze lata??????
|
|
czy to byl dom w garnku?czy w piekarniku? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |