Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBRA I TANIA KOSMETYCZKA ? |
jak wyżej może mi ktoś polecić dobrą kosmetyczkę? oczywiście w Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBRA I TANIA KOSMETYCZKA ? |
Na Alei Legionów w salonie fryzjerskim jest Pani Marzenka, bardzo dobrze zna się na tym co robi i nie dużo bierze.
|
|
polecam salon dafne
|
|
a ja szukam przede wszystkim profesjonalnej, ceny pewnie i tak niewiele sie różnią
|
|
tania i dobra...litosci kobieto, to chcesz miec zrobione tanio czy dobrze?
|
|
a chodzi Ci o jakiś konkretny zabieg?
|
|
Dobra była Pani Edytka, która kiedyś robiła w salonie Dermedic na ks. Anny Bardzo miła osoba. Teraz są tam jakieś inne Panie, ale jakoś najmilej wspominam tamtą Panią.
|
|
P. Majewska, ma salon w hotelu Polonez.
|
|
chodzi o oczyszczanie twarzy i zrobienie paznokci na żel jak mam wybierać to wolę aby było dobrze zrobione ;-)
|
|
Oczyszczanie to wlasnie p. Majewska, ona zajmuje sie od lat kosmetyka tylko twarzy, a pazurki u p. Kasi Serafinskiej w salonie Perfecta - to moja opinia ja tam zawsze wracam :)
|
|
p.Marta Dąbkowska świetna kosmetyczka.Ma swój gabinet nad DIVERSE na Długiej.Warta polecenia naprawde!:)
|
|
a ja jeżeli chodzi o paznokcie to polecam mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl
|
|
jeżeli oczyszczanie to tylko hydradermabrazja w gabinecie medycyny estetycznej w Ostrołęce POLECAM:)
|
|
A ja ostatnio odkryłam gabinet p.Grażyny Misiuty. Pani ta skończyła Akademię Medyczną, jest kosmetyczką i promotorką zdrowia. Gabinet ma na Dmowskiego. Swojego czasu kosmetyczka, do której chodziłam na paznokcie mówiła, że to jedyna osoba, którą poleciłaby do zabiegów na twarz. Ceny jak ceny, wysokie jak wszędzie :) Ale wydaje mi się, że jeśli ktoś naprawdę ma problemy z cerą, to warto spotkać się z tą panią. Gabinet bez rewelacji, są w Łomży ładniej urządzone i nowocześniejsze, ale fachowość świetna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |