sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odszkodowanie

Miałem wypadek i złamałem noge. Jak uzyskac odszkodowanie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odszkodowanie

A gdzie byłeś ubezpieczony? W szkole, czy w pracy - w zbiorowym pakiecie PZU, czy innym? Zajdź do tej firmy i się dowiedz. Wchodzi jeszcze w rachubę ZUS.

---
PGG

Najważniejszy jest odpowiedni stosunek muzgu do oleju w głowie, bo gdy nastąpi maleńka chociażby rozbieżność to póżniej efekt tego w każdej wypowiedzi będzie widaczny.

czy autor mial na mysli "muzg" czy "muzguły"?

Przepraszam za usterkę bardziej techniczną niż ortograficzną - chodziło autorowi o mózg. Doceniam admina za reakcję na bulwersujacy (myśle że nie tylko mnie) makaronizm. Ktoś dowcipny powiedziałby że piszący takie tezy(Tester) nie ma wiedzy, ani też własnego doświadczenia w tej czynności, gdyż nawet o obiedzie nikt tak samo się nie wypowiada przed zjedzeniem kiedy jest głodny, jak też po, kiedy jest syty.

Ktoś racjonalnie myślący powiedziałby, że usterka techniczna polegałaby na wpisaniu zamiast "ó" którejś z następujących literek: {i,o,p,k,l,ł}.
Powiedziałby też, że Tester ma inne podejście przy ustosunkowywaniu się do stosunków niż Zibi 1 (myślę, że nie tylko on (sic!) ).

---
PGG

Tam gdzie jesteś ubezpieczony to tam sie przejdz...

O! Widzę, że Tester ukrócił stosunki... ooops :)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org