Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie |
Miałem wypadek i złamałem noge. Jak uzyskac odszkodowanie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie |
A gdzie byłeś ubezpieczony? W szkole, czy w pracy - w zbiorowym pakiecie PZU, czy innym? Zajdź do tej firmy i się dowiedz. Wchodzi jeszcze w rachubę ZUS. --- PGG
|
|
Najważniejszy jest odpowiedni stosunek muzgu do oleju w głowie, bo gdy nastąpi maleńka chociażby rozbieżność to póżniej efekt tego w każdej wypowiedzi będzie widaczny.
|
|
czy autor mial na mysli "muzg" czy "muzguły"?
|
|
Przepraszam za usterkę bardziej techniczną niż ortograficzną - chodziło autorowi o mózg. Doceniam admina za reakcję na bulwersujacy (myśle że nie tylko mnie) makaronizm. Ktoś dowcipny powiedziałby że piszący takie tezy(Tester) nie ma wiedzy, ani też własnego doświadczenia w tej czynności, gdyż nawet o obiedzie nikt tak samo się nie wypowiada przed zjedzeniem kiedy jest głodny, jak też po, kiedy jest syty.
|
|
Ktoś racjonalnie myślący powiedziałby, że usterka techniczna polegałaby na wpisaniu zamiast "ó" którejś z następujących literek: {i,o,p,k,l,ł}. Powiedziałby też, że Tester ma inne podejście przy ustosunkowywaniu się do stosunków niż Zibi 1 (myślę, że nie tylko on (sic!) ). --- PGG
|
|
Tam gdzie jesteś ubezpieczony to tam sie przejdz...
|
|
O! Widzę, że Tester ukrócił stosunki... ooops :)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |