Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znalezione w sieci... |
Niejaki Kszyh napisal: WIARA W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki. Pierwszy zapytał się drugiego: - Wierzysz w życie po porodzie? - Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem. - Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak by miało wyglądać? - No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może będziemy biegać, a jeść buzią.... - No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da! A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina. - No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się będzie o nas troszczyć. - Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w ogóle jest? - No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki niej żyjemy. Bez niej by nas nie było. - Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem, czyli jej nie ma... - No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja myślę, że prawdziwe życie zaczyna się później." .... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znalezione w sieci... |
Są ludzie tacy co wierzą w to...
|
|
No wery interesting to było:) I dośc pouczające.... aczkolwiek znajda sie pewnie i tacy co nadal nie uwierzą...
|
|
PTYSIU, napisz czasami jakies zdanie złożone, na temat i mądre. Czytasz chyba wszytkie posty na forum, powinieneś zauważyć już jak to się robi. Nie rób "ctrl + v, ctrl + c" z innych postów lub z notatnika z gotowymi odpowiedziami (mniemam że taki psiadasz, bo większość odpowiedzi udzielanych przez Ciebie jest takich samych).
|
|
Ciekawe... bardzo ciekawe :)
|
|
Damiano wiem że tak robisz ale napewno nie ja !
|
|
podoba mi sie to! Na co KoMu DzIś WczOrAjSzA mIłoŚĆ?! nA Co kOmU dZiŚ wCZoRaJsZy sEn?!
|
|
http://www.szukalemwas.pl/ :) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Evciu, Przepraszam, rzeczywiście powieliłam temacik, ale to dlatego, że mam sporo zaległości w poczytywaniu sobie forumka tego (chciałam powiedzieć "naszego", ale boję się trochu Maćka :(), a i mózg na wiosnę nie pracuje jak trzeba...:( Pozdrowionka
|
|
Co Tobie Maciek złego uczynił, że zawsze masz go na pierwszej linii. Jest on Tobie solą w oku. Pozdrowienia.
|
|
:))) Witam Ryskago:) Zaiste, ubolewam nad tym, iz dawno CIe tu nie "czytalam" jednakoz tak sobie mysle, ze sie poprawisz i swoje trzy grosze w temat znowu wtracisz. Lepsze to po stokroc i budujace, niz czytanie na okraglo pty....sia z ktorym totalnie - chocby nawet czlek sie dwoil i troil - nie da sie polemizowac:))) ... A na wiosne to mozg ze zdwojona sila ruszyc powinien. Ja na przyklad w najblizszym czasie oczekuje zmian wiekszych, wiosennych jakby nie bylo. Zacieram desperacko raczki i obserwuje co sie dzieje dookola;PP Macku Ciebie witam rownie wiosennie jak Ryskago:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
A co takiego się dzieje dookoła i jakież to zmiany czekają Ciebie, Evuuś? Wiem wiem, kto ciekawy niech nos wrazi do kawy, co też niniejszym czynię... chliiip, siorb, mlask, dooobra kawka...:) Ale Ptysiak naprawdę fajny jest, nie stanowi nijakiego zagrożenia i wolę Go po stokroć niźli agresorów wszelakich... Opiszta mi jak tam wiosna w Łomży, plizzzz! Czy mam założyć nowy topik w tej sprawie? a może mnie kto wyręczy?
|
|
Wre!! Uwielbiam wiosne!! Przed moim blokiem drzewka juz paczkuja hmmmmmm coz za widok:)) Jedyna pora roku w ktorej chce sie naprawde ZYC:) Zmiany z zimowego snu na wiosenna pobudke rzecz jasna:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Oj, widzę Evuuś, że Pan Bóg jak dusze rozdzielał to jedną zdaje się podzielił tak, że część weszła w Evuusia a część w Ryskę, bo i mnie wiosna najbliższa ze wszystkich pór roku, tym bardziej, że ta wiosenka jest dla mnie tak niezwykła... tak niezwykła, że ech... choć smutnawa nieco... Ale nic to - przeżyjemy jakoś, bo życie to fajna sprawa... Wczoraj szłam brzegiem Wisły i widziałam motylka :). Szłam w dół rzeki, czyli w Waszym kierunku, kędy Narew z Wisełką się łączy...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |