Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo jazdy Traffic |
Witam. Mam pytanie czy ktoś z was miał okazję zdawać prawo jazdy w OSK Traffic. Jeśli tak to proszę niech się podzieli ze mną swoją opinią na temat tego ośrodka. Cena podobno teraz 850zł interesuje mnie też co jest w tej cenie, jak jest atmosfera i ogólnie. Z góry dzięki za odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo jazdy Traffic |
Traffic jest nowym osrodkiem na łomży ktory przybył do nas az z lublina. zdawalnosci nie mozna okreslic gdyz jeszcze zadna grupa nie miala egzaminu. Atmosfera w osrodku jest bardzo miła grupy kilku osobowe natomiast nie wiem jak jest w przypadku jazdy bo do tego jeszcze nie dotarłam. Aktualnie prowadzone sa wykłady teoretyczne z jedną grupą i jedna sa jazdy. Cena jest bardzo przystepna a w niej 30 godzin teorii i 30 jazdy, materiały do nauki i płytka z testami.
|
|
Ilu osobowe są grupy?, czy w cenie jest wliczony plac?
|
|
Ile razy w tygodniu są spotkania teoretyczne/ ile godz??
|
|
plac mają swój
|
|
Witam. Cena to 850 zł, obejmuje 30 h jazdy, 30 h wykładów, materiały do nauki oraz badania. Atmosfera w ośrodku jest naprawdę bardzo miła, sympatyczna pani prowadząca wykłady, oraz fajny i baardzo cierpliwy instruktor :D. Grupy są z tego co się orientuję 5-7 osobowe, ośrodek ma swój plac (wliczony oczywiście w cenę kursu). Moja grupa wykłady miała zrobione w ciągu 2 tygodni po 3 godziny codziennie, ale szliśmy trybem przyśpieszonym, więc nie wiem jak jest w innych. Narazie jestem w trakcie jazdy i pełne zadowolenie, mam nadzieję , że odpowiedziałem wyczerpująco. Pozdrawiam
|
|
Dziękuję za odpwiedzi. Jeśli ktoś chce coś dodać to prosze.:) karmazynowypirat A jak z jazdą ile godz w tygodniu. Jutro po pracy postaram się tam wybrać.
|
|
Widać jaka autoreklama....!!!!! Brawo za pomysłowość:D
|
|
Jaka autoreklama. Znalazłam ogłoszenie w banie i zaciekawiło mnie!! A że jestem z poza Łomży to nie miałam jak się dowiedzieć!
|
|
nie warto w ogóle robić prawa jazdy! lepiej mieć szofera!
|
|
mŁODA- jazdę mam co drugi dzień po 2 godziny. he, ale wy macie nasrane we łbach z tymi autoreklamami, wystarczy, że ktoś pochwali jakąkolwiek instytucję, od razu jest autoreklama, Stasieku- goń się człowieku :D:D:D. A jeśli przy okazji zrobiłem reklamę fajnemu ośrodkowi, no cóż- bardzo mnie to cieszy :)
|
|
karmazynowypirat: i specjalnie zalozyles tu konto zeby odpowiedziec na ten post? ;)
|
|
A to super. W takim razie postaram się dziś tam dotrzeć
|
|
lowca_snow- dokładnie :D:D:D i przy okazji również po to, żeby tacy śledczy od siedmiu boleści mieli szansę się wykazac. Pozdrawiam ;)
|
|
No tak winny zawsze się tłumaczy: D "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" widać że jest to reklama ale jak zwykle admini maja to w .... Jasiu przyjdzie i posprząta:)
|
|
Jeżeli miałabym robić reklamę to na pewno nie miałabym na koncie 102 postów. I moje konto widniałoby od kilku dni. Stasiek nie wszyscy widać są tu nastawieni na reklemę jak ty!! A forum jest po to aby ludzie mogli się dzielić ze sobą swoimi spostrzeżeniami, i opiniami. Jeśli ktoś się ma wypowiadać to niech robi to na temat i pytanie zadane przeze mnie
|
|
Nawet jesli by to była reklama to kazda reklama jest dobraa :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |