Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bursa |
Jest ktoś kto mieszka w łomży w bursie nr 1 ? Możecie napisać jak tam jest, czy są warunki do nauki i wogle jaka atmosfera itp...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bursa |
seks drags end rakendrols i królik baks z wąsem na przedzie, z rączką zwaną molestators
|
|
za Drugim LO?
|
|
BURASA 1 |
Jak dla mnie to tam jest super. Fajni wychowawcy, młodzież co roku inna ale też ok. Super wyremontowane łazienki, niektóre pokoje. Ale reszta też w nie złym stanie. Jest siłownia, jest co robić gdy robi się nudno. Na świetlicy TV. Kompy też są. Stołówka fajnie odnowiona. Jedzenie dobre. Ogólnie ludzie tj. uczniowie, wychowawcy, cały "personel" OK> Polecam
|
|
Gorszej bursy to już chyba być nie może!!!!Mieszkałam tam prawie dwa lata!!! I to były moje zmarnowane dwa lata. Najgorszą z wychowawczyń jest Wiśniewska ta kobieta ma naprawde nie równo pod sufitem. Chesz żyć z nią dobrze to musisz jej nom stop mówić komplementy jeśli tego nie będziesz robił to jesteś spalony. Ogólnie to jedna wielka beznadzieja!!!! Jezenie do bani!!!! Nie polecam tej bursy Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |