Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w łomży można dobrze zjeść ? |
Mam na myśli bary szybkiej obsługi. Jedni chwalą kebab na roku na dworcu inni mowią że to kiszka ;/ a wy co polecacie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w łomży można dobrze zjeść ? |
chicken bar
|
|
bistro na bp, ostatnio bylem na śniadaniu,bardzo smaczne naleśniki :) Fiku
|
|
Fiku , pochwal sie co juz wachales?????
|
|
Fiku ma racje.Często tam jadam.Tanio i smacznie. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Nic nie wąchałem, poprostu pojechalem tam na sniadanie i zjadlem dwa nalesniki i mi bardzo smokowaly i tyle... w zasadzie nie gotuje w domu, stoluje sie na miescie czy wlasnie w takich punktach, troche juz ich zwiedzilem. Tam mi smakowalo, niejadlem obiadu, ale na sniadanie jak najbardziej smialo mysle mozna tam zajechac. Fiku
|
|
Obiady na bistro są w porządku, dość często jadam. No i nie trzeba czekać, co jest - nie ukrywajmy - dużym plusem. Dobre zupki mają.
|
|
Polecam Bar Na Starówce ;) Mniam ;]
|
|
Korona na Piłsudskiego. Zestawy nie są drogie i duży wybór. „Nierozsądnie jest zapłacić zbyt wiele, ale dużo gorzej jest zapłacić zbyt mało. Kiedy płacisz zbyt dużo, tracisz trochę pieniędzy – i to wszystko. Kiedy płacisz za mało, czasami tracisz wszystko, ponieważ rzecz, którą kupiłeś, nie nadaje się do celu, w którym została kupiona”.
|
|
potwierdzam - obiady w Bistro są bardzo dobre. Szczególnie pamiętam zupę (o dziwo) chińską. Naprawdę świetną. I ceny normalne.
|
|
Thomas, nie bluznij, tanio:) ?
|
|
AFMF jak jeżdze po Polsce i jadam w różnych miejscach to akurat w Bistro jest tanio.No chyba tylko na Skarpie ,trasa Katowice - Warszawa jest taniej. Fast foody nie wchodzą w grę bo już nie jednemu znajomemu rozsadziły bebechy. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
w kebabowni na małcha za free daja obiery hahahah
|
|
Gdzie w Łomży można dobrze zjeść ? - w domu :) ________ Malachit
|
|
Bar MAgia na Lipowej W Łomży najlepszy kebab
|
|
SMAK PODLASKI ! :D
|
|
a z czego ten kebab na lipowej ? jak z kurczaka, to nawet nie bluźnij, że najlepszy
|
|
kebaby , pizza, zapiekanki , hot-dogi , burgery! żrejcie i tuczcie się jak opasy!
|
|
Nie z kurczaka.
|
|
parówę w parku
|
|
w polonezie, jest bardzo dobra golonka, troche przesolona
|
|
a na dworcu ? yama ? sofra ?
|
|
do Czesia: śmietnik przy sklepie rybnym poważniej: Wygoda
|
|
|
zle sie trzyma przy stole, zobacz jej plecy, i napewno siorbie.....
|
|
Ja polecam troszkę za Łomżą, a mianowicie Kisielnica po prawej stronie, żółty budynek, a w Łomży to Urząd Wojewódzki tylko i wyłącznie pierogi z mięsem plus surówka z białej kapusty pierwsza klasa.
|
|
w pepeesie zamknęli tę stołówkę? Dobre tam też obiady były:)
|
|
Tanie i dobre obiady serwuje firma "Swojskie Jadło" Mają punkty w: - Urzędzie Miejskim - Sądzie - Urzędzie Wojewódzkim Prócz tego otworzyli kolejny punkt na Nowogrodzkiej, ale tam nie byłam. Te bary w Urzędach nie serwują wyszukanych potraw, ale za 2,50 zjemy talerz przyzwoitej zupy a za 11,50 zupa + drugie danie z mięsem lub rybą. Kotlety nie składają się tylko z bułki i panierki, ale z dobrego mięsa, bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Dobre jedzenie, ale lepiej podane mamy w Kisielnicy po prawej stronie jak wyjeżdżamy z Łomży, żółty dom. Duże, solidne porcje, starannie przyprawione no i smaczne. Jak ktoś ma ochotę na fast-fooda to polecam (jak w innym wątku) bar Magia na ulicy Lipowej. Często się nie stołuje w takich barach, ale ten kebab jest chyba najlepszy jaki jadłam w Łomży. Dodatkowy plus to położenie - lokal leży nieco na uboczu, jest tam troszkę spokojniej niż w centrum.
|
|
Bistro, mc donalds, kebaby, i inne szybkie to gwarancja szybkości ale nie jakości. Dla jednego liczy się szybko zjeść, tanio, wysrać się, opłukać łapy i dalej do roboty. Dla drugiego nie stanowi 20 czy 30 min. poczekać na bieżąco przygotowany posiłek, spokojnie zjeść, porozmawiać. Dla mnie jeśli nie w domu to Karczma Baranowski, Retro, 4 Pory, Polonez, Labirynt, Yama, Wygoda, Konopki. Ale tu, na tym forum najlepszy jest kepap na dworcu lub żarcie z podgrzewacza w jakichś urzędach, takie samo można dostać w stokrotce na stoisku z garmażerką i sobie odgrzać w mikrofali. Taniej i ubrania nie prześmiardną jedzeniem. Narazie jeszcze u nas sprawdza się powiedzenie; Niech to będzie kłak, czy wełna – byle była kicha pełna.
|
|
Zolty lisc w 100% sie z toba zgadzam. Rowniez polecam Swojskie Jadlo. Nie wiedzialem ze maja catering w urzedach, ale na Nowogrodzkiej bylem, jadlem, bardzo smaczne i tanie. Polecam
|
|
Autor: Sterminal Bar MAgia na Lipowej W Łomży najlepszy kebab potwierdzam i polecam ;)))
|
|
swego czasu na stacji pkp w Malborku podawali bardzo dobre hamburgery i obiady, ale niestety bar zamknęli, teraz moim ulubionym miejscem jest Karczma Zamczysko, jadam am co najmniej raz w tygodniu :) Trafiają idealnie w moje kubki smakowe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |