Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolne w piątek? |
Jak zapewne wiecie w piątek w czasie pogrzebu papieża wszystkie sklepy, urzędy mają być zamknięte, tak na wszelki wypadek proponuje abyśmy dzielili się informacją o tych miejscach(mam nadzięje, że takich miejsc nie będzię), które będą funkcjonowały w tym dniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolne w piątek? |
Po co Ci ta informacja? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Żeby wiedzięć, których miejsc unikać.
|
|
zapewne skokiem? Uważaj żeby Tobie drzwi nie zamknęli. Allinka
|
|
Tak wie każdy chyba.
|
|
Biedronka ah Biedronka :D hehe Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D
|
|
mają być zamknięte? a kto tak powiedział??? jutrzejszy dzień nie jest dniem ustawowo wolnym....
|
|
DoPrze napisał(a): > mają być zamknięte? a kto tak powiedział??? > jutrzejszy dzień nie jest dniem ustawowo wolnym.... Masz racje, nie jest....ale czy sa ludzie ktorzy nie chcieliby w tych naprawde ostatnich minutach byc z Ukochanym czlowiekiem?
|
|
być - "to się jest" stosując naukę tego człowieka. A tak, to można być codziennie nawet w pracy. Myślę, że bardzo wielu z nas nie roumie tego... prawdziwe czczenie pamięci po wielkim człowieku jakim był papież to nie tylko marsze, nie tylko zabieranie głosu w dyskucji czy lepiej, żeby dzwony biły o 7 rano czy 21.37.... to przede wszystkim pamięć o nim... to powiedzenie sąsiadowi, któremu nie mówiliśmy od wielu lat "dzień dobry" - dobrego słowa, to wybaczenie wrogom, to przekazanie 1% z podatku na cele spóleczne, to "nie plucie" na kogoś o innym kolorze skóry, o innym wyznaniu, to szanowanie ojca, szanowanie matki, to naprawa szkód jakie wyrządziliśmy, to ... w końcu - cieszenie się życiem, życiem zgodnym z zadami moralnymi... ZROZUMCIE TO... trzeba robić nie mówić (sam się trochę rozgadałem...) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |