Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szczebiotka - jaś_śmietana |
szczebiotka i jaś-śmietana to jedna i ta sama osoba , nie dajcie się nabierać. Jest to osoba starsza , która przesiaduję całe dnie w domu i znalazła lekarstwo na swoje życie po przez pisanie na tym forum i swoją agresywnością leczy swoje bolączki. "Ona" jest agresją a "On"odpowiedzią i to jest cała prawda o jednej i tej samej osobie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szczebiotka - jaś_śmietana |
może to prawda? kto to wie?
|
|
szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) jasiu_śmietana (---.elomza.pl) .fr .pl malo prawdopodobne, ze to ta sama osoba. nie sadze ze samodzielnie potrafiliby uzywac ip z Polski i Francji. to ponad ich mozliwosci
|
|
jeśli tak to napisz co było wczoraj i o której
|
|
nie wiem czy to o mnie jest mowa zostawiam cie z twoja glowa i fantazja
|
|
bo fantazja, fantazja , bo fantazja jest.... zeby bawic sie, zeby bawic sie, zeby bawic sie na calego
|
|
co prawda jasiu potrafi byc mily i czuly wrecz rozczulajacy, taki ktorego mozna przylozyc do serca, ale swojego skromneg)o zdania nie zmienie tzn, za wysokie progi na jego nogi
|
|
no to fajnei
|
|
Autor: D (---.dyn.optonline.net) Data: 15-08-10 15:19 szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) jasiu_śmietana (---.elomza.pl) .fr .pl malo prawdopodobne, ze to ta sama osoba. nie sadze ze samodzielnie potrafiliby uzywac ip z Polski i Francji. to ponad ich mozliwosci IP MOŻNA ZMIENIAĆ W KAŻDYM KOMPUTERZE DO WOLI. WYSTARCZY WEJŚĆ NA ODPOWIEDNI SERWER I ZMIENIASZ JAK CHCESZ .
|
|
co pan powiesz panie ministsze ? morzna zmieniac ale ja tego nie robie a szczebiotka to tfu nie hce o niej gadac.
|
|
i o ile mi wiadomo hoc moge w nocy po pijaku nie pamietac co pisze ale ja nie odpisuje tej szczebjotce bo nie rozumiem co ona pisze,,,, i nie jestem osoba starsza tylko mlodziutkom i glupiutkom .
|
|
jasiu ,ale ty glupi, dlaczego tak na mnie nachodzisz????????????????????
|
|
bo jestes podobno bszydka
|
|
a ty wymoczek!!!!!!!!!!
|
|
nie nadonzam nikuw zmieniac .
|
|
JASIU O CO COMON
|
|
:) milo mi, tak tez dobrze
|
|
brylant o to kaman ze musze pisac z 2 kąt rzeby cos dzikuac po francusku z jednegio a z dróiego ledwo wladac poslkim
|
|
ACH MOJ TY GENJUSZU
|
|
MOJ TEZ:)
|
|
NIEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Pamiętajta że minister nigdy się nie myli , zawsze ma racyję bo jest MINISTREM i wie ze brylant probuje wejśc w dupcie jasiowi ale mu to nie wyjdzie bo nie ma wazeliny. Wiem bom minister. A Jasia zrobie wice. Precz z brylantem , Jasio /szczebiotka/ na ministra.
|
|
minister tesz probuje wejsc jasioju w dupke ale mu to nie wyjdzie ???? POwiedzice temu ministroju ze siem myli jednak bo ja z nim jusz nie gadam.
|
|
jasiu, ja cie bardzo szanuje, ale wybacz ..nasze sporadyczne dyskusje nie pozwalaja ci tak mna pomiatac, rozumiem , ze brak ci piatej klepki, ale to juz nie moj problem.. musisz sobie sam dac..rade w zyciu, z Twoimi... ulomnosciami,
|
|
jasiu jestes: niepoprawny, niezdyscyplinowany, nieroztropny, nierozwazny, spoznialski, analfabeta, ale to jeszcze nic z tym co chce ci powiedziec, tylko cos mnie powstrzymuje..
|
|
powiec powiec ! moj p9ozef bendzie dluzszy !
|
|
rozmazany srel!!!!!!!!!! nie odzywajsie do mnie, zamknij pysk , maro nieczysta!!!!!!!!!!!!! teraz ja Ci pokaze moja intelektualna strone literacka, az oczy ci sie wywroca i ..zobaczysz..bialka
|
|
Jas nie będzie wice ministrem , dostał dymisję , zawiązał koalicję z brylantem a to dopiero bedzie władza na tym forum. Same dupo-lizanie.Jaś tracisz zaufanie społeczne , sondaże idą w dół. Jak tak dalej pójdzie **** będzie brudna bo kto będzie lizał. Bez szacunku MINISTER , ZAWSZE PRZY WŁADZY I BARDZO MĄDRY.
|
|
OSTATNIE WIEŚCI Urząd Bezpieczeństwa Państwa ma 100% dowodów że Jaś i Szczebiotka to jedna i ta sama osoba. MINISTER WIE CO MÓWI , ZAWSZE TRZEBA JEMU WIERZYĆ BO JEST MINISTREM.
|
|
dmuhnij bo zaraz spademona zawolam i skonczysz karjere .
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
No pewnie - jasiu, szczebiotka i jeszcze brylant3000 na dodatek. Dziwię się że admini to tolerują. Albo musi być ileś tam odsłon i ruch na forum żeby zapłacili za reklamy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |