Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Faceci :-) |
Jak w temacie są jeszcze normalni faceci na tym świecie.Tylko poważne odpwiedzi :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Faceci :-) |
pusiaczek_lomza zanim się oceni drugiego należy spojrzeć w lustro i zastanowić się nad swoją normalnością - to była odpowiedz poważna. teraz niepoważnie: znowu w życiu Ci nie wyszło ?
|
|
haaaaahahahahaahhah prawda jackass_
|
|
nie ma
|
|
chyba tak... dziekuje serdecznie tym, ktorzy popchneli mnie na wlasciwa droge zycia, spotkalam kogos , kto potrafi walczyc o milosc mimo tego ze jest facetem,
|
|
oczywiscie, ze sa... moj chloapk jest zupelnie normalny Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 15-08-10 14:06 chyba tak... dziekuje serdecznie tym, ktorzy popchneli mnie na wlasciwa droge zycia, spotkalam kogos , kto potrafi walczyc o milosc mimo tego ze jest facetem, ciekawe ilu facetow cie pchalo w te droge a tego co spotkalas to jest tzw jelen z rogami ktory nic nie wie o tobie. ty mu rogi przyczepiasz a on musi walczyc o milosc. facet wejdz na forum i dowiesz sie wszystkiego.uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ja jestem normalnym facetem ale to widocznie za mało w dzisiejszych czasach :) AutoPokaz.pl
|
|
nie rozumiem, jakies niesnaski wylkuly sie na tym forum naprawde nie rozumiem rozmawiamy o facetach.................................
|
|
dla każdego normalność ma inne znaczenie niestety koleżanko ;)
|
|
normalnych nie ma , za to nienormalnych w bród! jest z czego wybrać!
|
|
Właśnie, podaj definicję słowa "normalny". :)
|
|
Kwestia czy są normalne dziewczyny.Piękne ale głupie.Są tylko wyjątki.Nadal szukam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
szukaj a znajdziesz
|
|
oj ciężko znaleźć normalną, w sensie fizycznym, i we wnętrzu.
|
|
pusiaczek_lomza- nie wiem jakie jest twoje określenie normalności i nie jestem pewien czy sama jesteś tak w 100% normalna więc zanim określisz i oczernisz kogoś zastanów sie najpierw nad sobą bo być może to właśnie Ty jesteś powodem tych niepowodzeń w Twoim życiu. Jesteś taka normalna napisz to może się dogadamy tylko nie zapomnij że te nie normalne bardzo szybko spławiam. Zaryzykujesz???????
|
|
|
|
Zapomniałaś zdjęcia dodać, to Ci troszkę pomogłem.
|
|
haha za takie fotki sie płaci
|
|
I odpowiadając na Twoje pytanie: Normalni faceci są, tylko kobiet chyba zaczyna brakować.
|
|
Misiekelo trza brac co jest i niemarudzic kazda ma taką samo dziore
|
|
Autor: burczymucha (---.40.174.107.sub.mbb.three.co.uk) Data: 15-08-10 18:22 Misiekelo trza brac co jest i niemarudzic kazda ma taką sam dziore -chyba w głowie
|
|
heeee
|
|
nie ma normalnych same cwele, konuchy,pierdolki, obiboki taka jest moja teoria
|
|
szczebiotka twoja teoria jest taka sama jak ty, niema wiekszego znaczenia
|
|
Poszła rozkmina. Ja jestem całkiem normalna i zdaje się, że niegłupia. Bądąc mało skromną, heh. :-) I facetów znam normalnych. Trzeba nauczyć się widzieć, a nie tylko patrzeć. Wtedy znajdzie się wszystko, czego szukaliśmy, o.
|
|
Ja jestem samotny w tej chwili bardzo i głodny.
|
|
Ja też jestem głodna. Od 8 rano nic nie jadłam, czasu było brak. Uszykuj coś sobie i zapodaj kawałek! :-))
|
|
poppy! a gdzie twój amant , co go tak pilnie poszukiwałaś na forum? rzucił cię już?
|
|
Również witam, alibaba2010. Mój amant pochodzi z miasta oddalonego od Łomży o ok. 300 km. Przyjeżdża co rok na wakacje, ale niestety, nic by z tego nie było. :}
|
|
a szkoda! bo myślałam, że czeka was dozgonna miłość!
|
|
poppy?
|
|
Yes?
|
|
Chłopcy, ale my naprawdę nie oczekujemy wiele, "Normalny" facet to według mnie po prostu 1. Dobry, szczery człowiek, mający pasje, cel w życiu 2. Bez nałogów 3. Nie szukający przygód na boku 4. Dbający o swoją kobietę 5. Cierpliwy 6. Wyrozumiały 7. Ktoś z kim mogę swobodnie pogadać, spędzić miło czas Tylko tyle, to chyba niewiele:) a Tobie szczebiotko szczerze gratuluję:
|
|
No i ktoś, kto tam się szybko nie znudzi, ale będzie miał w sobie taką nutkę tajemnicy, którą będziemy chciały odkrywać i odkrywać. :-) Bo jak wiadomo, kobieta wybredną jest i niestałą, więc nudą pogardzi. I nie czepiać się Szczebiotki! :}
|
|
cudownie_mi25 czyli jeśli gość spełnia wszystkie warunki poza punktem2 to już nie jest w Twoim typie? Ciekawy jestem co możesz zaoferować w zamian? -wyzysk? Poppy-Bo jak wiadomo, kobieta wybredną jest i niestałą, więc nudą pogardzi. -ciekawe jak szybko byś się mi znudziła, po pierwszym razie? wy kobiety macie dziwne podejście, potraficie tylko żądać i wymagać, i uważacie że wszystko wam się należy tylko i wyłącznie dla tego że rozłożycie nogi. Na co sobie zasłużycie to to macie.
|
|
cudownie_mi tak tak każdy facet taki jest.Kwestia czy dziewczęta są normalne. Jak po paru słowach już mnie kocha i oddałaby wszystko.Co z tego jak w następny dzień innego będzie kochać. Dziora to nie wszystko. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
kupcie sobie psa tylko uważajcie bo przy nieodpowiednim traktowaniu i on może ugryść
|
|
To może Panowie sie udzielą i w końcu powiedzą, jaka powinna być kobieta według nich, bo póki co widzę tylko, jaka być nie powinna. Słuuuchamy!:)
|
|
Na pewno nie idealna. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Normalnie-nienormalny; Ugryźć, jak już. Sięgnijmy może po słownik.
|
|
powinna być szczera, odpowiedzialna i wierna powinna mieć godność i jakieś ambicje bez nadmiernego wywyższania się myślę że to na początek wystarczy
|
|
Poppy jesteś ciekawa. Nie czepiajcie się błędów bo wyjdzie ,że jak raz się pomyli to skreślony z listy. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
aż tak Cię uraził mój błąd
|
|
Poppy mniej hipokryzji a może wtedy dostrzeżesz tych normalnych
|
|
Ja nie mam problemu z dostrzeganiem normalnych! Nic takiego nie napisałam, luuudzie! :-) Ja tylko kulturalnie udzielam się na forum i wyrażam swoją opinię z pełnym szacunkiem do pozostałych forumowiczów. Serio, serio. Ja np. jestem bardzo wrażliwa na punkcie gramatyki i mam słabą tolerancję w stosunku do błędów ortograficznych. Może to lekka obsesja, ale taka już ta moja przypadłość.
|
|
Chcesz być w niebie?Czekam na Ciebie.
|
|
Nie. Tu na ziemi jest mi dobrze, póki co. ;-P
|
|
Widzisz szukasz pożądnego czułego kochającego faceta a wystraszyła cię odważna propozycja. Twoja strata pomyślnego szukania.
|
|
Jejku, brylant3000, kto powiedział, że ja kogoś szukam? No kto? Napisałam coś w tym rodzaju? :)
|
|
Oczywiście że nie, masz rację :-)
|
|
no tak , nadskakiwanie facetowi ci nie wychodzi, rozumiem
|
|
Więc dla jasności - uwielbiam rozmawiać z ludźmi, na realu i tu, na forach. Lubię nawiązywać nowe znajomości. Nie ma to jednak żadnego związku z moim życiem prywatnym. :) Poleciałam po bandzie, wyjątkowo szczera ta moja wypowiedź. :P
|
|
Oj, Szczebiotko, Szczebiotko. :)
|
|
pozdrawiam szczebiotke miło że jesteś.
|
|
Oj poppy, poppy....................hm
|
|
zalame sie, prosze nie lapac mnie za slowka
|
|
Nie łam się!
|
|
zycze wszystkim dobrej nocy
|
|
Dobranoc paniom.
|
|
najgorsze jest, jak sie kosza dostanie od chlopaka
|
|
brylant3000 masz ciekawe podejscie do swiata, takie nietuzinkowe i bezpretensjonalne
|
|
dziękuję szczebiotko za te miłe słowa poprawiłaś mi humor pozdrawiam gorąco.
|
|
ok
|
|
szczebiotka ja ciebie nie poznaję. jesteś super jak chcesz. brawo. pozdrawiam.
|
|
:) OK
|
|
ja jestem normalny :) czyli dla wielu inny ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
Inny nie znaczy normalny, normalny nie znaczy inny.
|
|
faceci zazwyczaj wykorzystuja niejasne sytuacje, dlatego radze uwazac na niektorych podejrzanych, ja od nich trzymam..sie z daleka
|
|
Pisze wiersze jestem nienormalny.
|
|
Pale papierosy jestem normalny.
|
|
nie pije , nie pale nie rucham
|
|
WIĘC JESTEŚ NORMALNA JAK DLA MNIE. BO SAMO OKREŚLENIE SŁOWO "RUCHAM" NIE PRZYSTAJE DO PRAWDZIWEJ CIEPŁEJ GODNEJ MIŁOŚCI.
|
|
czytam wiersze, gram na gitarze, spiewam w chorze i chodze na teatrzyk zywego slowa... tak jak faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
GRASZ?
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|